Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zapraszam do rozmów matki które mają dzieci z różnymi faceta

Polecane posty

Gość gość

Ja mam 3 dzieci i każde z innym ojcem i nie uważam, w życiu mi się nie ułożyło, tak czasem jest. Jeden facet nie odszedł od żony, drugi w więzieniu a trzeci nawet sie nie intersuje nami, uciekł z powrotem do swojego kraju, chciał ode mnie tylko wizę tak naprawdę. Mio wszystko nie poddajemy się.

Gość gość
Cóż można powiedzieć,żal mi twoich dzieci,żaden przykład zdrowej rodziny,każde ma innego tatusia i pewnie znajdzie się kolejny.Jakie te dzieci będą miały wzory.

Gość gość
Oj nie koniecznie, może się z Hostem związać, on chciałby mieć żonę już z dziećmi i twierdzi że potrafi się nimi zająć

Gość gość
Bredzicie tak ze zal mi ludzi o tak skapym swiatopogladzie. To czy dzieci maja 1 ojca czy kazde ma innego nie ma zadnego znaczenia, tak samo cala 3ka zyje bez ojca, i tez nie jest powiedziane ze maja byc towarem wybrakowanym z tego powodu teraz mnostwo dzieci wychowuje sie z 1 rodzicem i powielanie schematow sprzed 50 lat jest smieszne, szacunek dla kobiety ktora sama wychowuje, mniemam ze nie mieszkasz w Pl dlatego zyjesz na poziomie bo system kazdego Europejskiego panstwa jest pro rodzinny i kazdy zapewnia samotnej matce godziwe zycie...czasem bardziej oplacalne suma sumarum niz zycie z facetem...tak ze panowie czaterianie z Polski ktorzy mysla ze sa marzeniem samotnych matek , otorz poza Polska nie jestescie dla niej zadna atrakcja finansowa wrecz traci na byciu w zwiazku ;)

Gość gość
Powinni ci odebrać dzieci jaki im ty przykład dajesz ? 500plus i k******o tyle

Gość gość
No i super ważne żebyście byli szczęśliwi .Teraz to już jest norma zobaczcie dzieci Kaczyńskiej, Wiśniewskiego itp.....

Gość gość
"Ja mam 3 dzieci i każde z innym ojcem i nie uważam," w tym problem że nie uważasz...

Gość gość
Brrr, spotykać sie z kims kto siedzi, no super facetów wybierasz.

Gość gość
A pracujesz autorko? Jakie masz wyksztalcenie? Doswiadczenie? Ile lat mają dzieci?

Gość gość
Chetnie pomogę, uważam, że samotnym maykom należy się pomoc. Napisz na niesfornydyziu@wp.pl

Gość gość
Skończyłam liceum, ale na studia nie poszlam bo bylam w ciazy. Skonczylam studium z zarzqdzania sekreteriatem.

Gość gość
A to byly ciąże planowane?

Gość gość
Czekaj, pierwsze dziecko masz z zonatym i to zaraz po liceum? O k*****, ale patologia. Drugie z jakimś kryminalistą... Znasz ty jakiś normalnych ludzi?

Gość gość
A czy ja pytałam cie o ocene! Chcialam porozmawiac z innymi matkami po prostu a nie oceniania!

Gość gość
a co was to do cholery obchodzi czy ciaze planowala czy nie, zeby wywlekac czy bardziej ja zgnoic czy mniej??? a kim ty osobiscie pytaczu jestes??? i co w jej zyciu zmieni twoja opinia???? zajmij sie planowaniem , donoszeniem lub zapobieganiem wlasnej ciazy. zycz dziewczynie jak najlepiej, tak jak ja wlasnie jej zycze. moje zycie jest udane, jestem zadowolona z siebie i dlatego nie pluje jadem.Jadem pluja frustraci i nie trzeba ukonczyc psychologii zeby to wiedziec.czlowiek dla czlowieka winien byc rzecza swieta, kiedy to pojmiecie???

Gość gość
ok to czym chcialas pogadac? bo ten temat brzmi jak podpucha kij w mrowisko , dla kazdej matki dzieci sa dziecmi, i nie prowadzi rozwazan na temat ojcow w tym temacie wiec jest to gownoburza na sile , to czy masz kilkoro dzieci z jednym lub kilkoma facetami na codzien nie stanowi roznicy w zywieniu, ubieraniu lub wychowywaniu dzieci

Gość gość
Biedne dzieci :( nie dość ,ze matka szmata to jeszcze żadne nie ma ojca :(

Gość gość
A to byly ciąże planowane? X Tak, zaplanowała sobie że po liceum nie chce jej sie studiować ani pracować i wyszukała żonatego dziada co jej dzieciaka zmajstrował. Chwilowo miała zajęcie, dziad nie chciał odejść od żony to poszukała ukojenia w ramionach osiedlowego Seby, seba zrobił następnego kaszojada i go zamknęli, autorka postu stwierdziła że zaopiekuje sie jakimś emigrantem, w zamian za wizę -bzykanie, dziwny układ mogła chociaż kasę wołać w końcu zbliżał sie kolejny bękart.... dalszy ciąg perypeti miłosnych nastąpi..

Gość gość
O kurde jaki przypadek, musisz być ładna i dobrze robić lody :classic_cool:

Gość gość77907790
a ja mam 5 dzieci z 3 facetami i planuje z nowym kolejne

Gość gość
I do tego ostatnie pewnie z Mohammedem czy innym somalijskim Kunta-kinte :D. Porażka

Gość gość
Predzej z UKRem.

Gość gość
Autorko nieprzejmój się tymi głombami to same zawistntne pustaki co nie majom rzycia ja mam piotnke dzieci z czema rużnymi i rzaden z nich się nieinteresuje dziećmi a ja jestem z nimi sama takrze rozumie cie doskonale

Gość gość
ja pieprze, ale trzeba być idiotką aby dać sobie naklepać tyle bachorów i to każde z innym facetem

Gość gość
TY ostatnia i wcześniejsze : jak się z kimś wiążesz to jesteś pewna,że wszystko się uda jak zamarzysz czy zaplanujesz ? Może wy tez macie dzieci z wpadki, z jakichś stosunków przerywanych,ktore uważacie za antykoncepcję (!) i tylko tym się roznicie,że macie glejt na żonę. Niech tylko te dzieciaki żyja z matką spokojnie, to najwazniejsze. I ty mamo tej trojki zabezpieczaj się przed ciążą jakbys poznała następnego faceta,żebys nie zaciążyła. Wyciagaj wnioski z zycia i panuj nad swoim zyciem.

Gość gość
TY ostatnia i wcześniejsze : jak się z kimś wiążesz to jesteś pewna,że wszystko się uda jak zamarzysz czy zaplanujesz ? X Zacznijmy od tego że lo liceum postawiłam na naukę, nauki nigdy za wiele a na przygodne sexy zawsze jest czas... Gdybym związała się zżonatym mogłabym podejrzewać że się nie uda (karma i te sprawy) gdybym wybrała sobie oprycha też bym sie zastanowiła czy na pewno pragnę kolejnego dziecka. Nawet gdyby dobrze bzykał i był mega przystojny na wszelki wypadek łykałabym tabletki. O dzieciaku za wizę to juz w ogóle nie będę sie wypowiadać. Ja naprawdę rozumiem że komuś w życiu może sie nie udać, że może szukać szczęścia z innym (Sama jestem rozwódką) ale to co zrobiła autorka tematu to zwykła głupota, nie przypadek, żaden pech. Jasne Że nie mogę przewidzieć swojej przyszłości, niewiem jak potoczny się moje życie ale tak, na pewno nie. Jestem dorosłą kobietą, od lat aktywną sexualnie i dopiero teraz zdecydowałam sie na dziecko. Świadomie. Wiedząc że będę w stanie zapewnić mu wykształcenie i jakiś start w życiu, nie sztuka naklepać sobie dzieciaków, sztuka ogarnąć co potem.

Gość gość77907790
tak jak pisalam mam dzieci w wieku 23 20 18 13 9 ....i teraz chce miec kolejne, z osoba z ktora jestem od roku i jestesmy szczesliwi, czasami zycie roznie sie uklada...nie wiem czy za 5 lat bedziemy razem...tego nie wie nikt kto decyduje sie na dziecko. najwazniejsze jest zeby decydowac sie odpowiedzialnie, kochac i dbac o dzieci najbardziej jak sie moze

Gość gość
Nie rozumiem po co z każdym facetem robić sobie dziecko ? Związków można mieć wiele bo rożnie to w życiu bywa ale po co zaraz robić sobie dziecko ? Nie można zyc z kimś i byc szczęśliwym bez dziecka ?

Gość gość
Jak moja koleżanka. Trójka dzieci z mężem, w wieku 43 lat się jej mąż znudził więc wymienila go na młodszy model i od razu siup, czwarte dziecko. A tu facet zrobił siup I tyle go widzieli. Teraz została sama z małymi dziećmi i noworodkiem na którego nawet alimentów nie ma, tylko fundusz jałmużnę daje. Tak to bywa jak rozum nosi się w kroku

Gość gość
ja mam corke z poprzedniego zwiazku. od 7 lat mam partnera ale tak uwazam zeby w ciaze nie zajsc. Lęk przed tym zeby znow nie zostac sama jest silniejszy niz chec posiadania 2 dziecka.