Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zapraszam do rozmów matki które mają dzieci z różnymi faceta

Polecane posty

Gość gość77907790
nie z KAZDYM ...bo przez 7 lat bylam w zwiazkach i nie chcialam miec wiecej dzieci...kazdy ma prawo wyboru, jesli ma sily i go stac

Gość gość77907790
tak jak poprzedniczka napisala...zgadzam sie z toba kochana, nie chcesz miec wiecej dzieci bo paralizuje cie strach przed tym ze moglabys byc sama TO TY I TYLKO TY...ale kazda z nas jest inna, kazda ma prawo wyboru i nie podlega to zadnej dyskusji. nikomu tego oceniac czy to madre czy glupie, nie znasz czlowieka , sytuacji , nie oceniaj !!! glupi czlowiek ocenia, madry stara sie zrozumiec i doradzic

Gość gość
Rozumiem że jeżeli ja mam 4 dzieci z 4 różnymi facetami to wg was jesteśmy patologią tak? Miała 2 nieudane związki, potem byłam zaręczona a potem znowu nieudany zwiążek,

Gość gość
I z każdego związku musisz sobie pamiątkę zostawiać?

Gość gość
Tak po prostu wyszło. Bo życie nie jest zero jedynkowe tak jak uważacie!!!

Gość gość
P A T U S K I !!!!!!:-(

Gość gość
Rozumiem że jeżeli ja mam 4 dzieci z 4 różnymi facetami to wg was jesteśmy patologią tak? Miała 2 nieudane związki, potem byłam zaręczona a potem znowu nieudany zwiążek, X Dokładnie tak. Patologia. Powinni wam dzieciaki poodbierać a was wykastrować

Gość gość
Znam facetow co maja kilkoro dzieci kazde z inna i sa z tego dumni, co wiecej, uwazaja ze kazda na nich poleci, chocby ze wzgledu na liczne "osiagniecia".no ale mieszkam za granica, dla miejscowych kobiet sa bardziej atrakcyjni ze wzgledu na wielodzietnosc, dla Polek nie za bardzo.to tak jakby facet mial kilka markowych aut wyobrazcie sobie

Gość gość77907790
posiadanie dzieci to nie jest patologia!!! co za kretyn takie brednie pisze , nie uzywaj slow ktorych znaczenia nie znasz i doucz sie czym jest patologia, bo napewno dzieci nia nie sa!!

Gość gość
Ty jesteś patologią gloopia babo:-(

Gość gość
A autorko żalisz się czy chwalisz?

Gość gość77907790
Patologia sa wszyscy ktorzy obrazaja innych tylko dlatego ze sa sfrustrowani, w zyciu im nie wyszlo lub sami pochodza z rodzin w ktorych byli zle traktowani, z ust moich najstarszych dzieci ...a teraz juz doroslych ludzi , wyksztalconych ludzi, nigdy by nie padla taka wypowiedz, wychowali sie w warunkach wzajemnego szacunku i milosci, moj syn ma od kilku lat narzeczona , skonczyl studia i sa szczesliwi, corka studiuje na uniwersytecie w jednej z najleoszych uczelni UE...niewazne gdzie bo tylko czyhacie na kazde slowo wskazowke zeby opluc z zawisci zlosci i nienawisci.samotna matka nie jest i nigdy nie bedzie patologia jesli bedzie zyla normalnie i to nie tylko ona ...to tyczy sie kazdego czlowieka

Gość gość
samotna matka nie jest i nigdy nie bedzie patologia jesli bedzie zyla normalnie i to nie tylko ona ...to tyczy sie kazdego czlowieka X Nie bądź śmieszna. Jeden tatuś żonaty z inną drugi w pierdlu a trzeci jakis turek pewnie. Hahaha dawać d**y każdemu kto chce zamoczyć to nie jest patologia? Myślisz ze te dzieci pokończą uniwersytety? Zanim z podstawówki wyjdą będą miec nast trójkę rodzeństwa od kolejnych 3 tatusiów

Gość gość
posiadanie dzieci to nie jest patologia!!! co za kretyn takie brednie pisze , nie uzywaj slow ktorych znaczenia nie znasz i doucz sie czym jest patologia, bo napewno dzieci nia nie sa!! X A ty sie naucz czytać . Nikt nie napisał że dzieci są patologią a pseudorodziny jaką tworzy autorka tematu inaczej nazwać nie można.

Gość gość
A wy jak macie wpadkowe ciąże i z nich dzieci to jest ok,bo to malżenskie,tak? nieważne,że związek do kitu,ale kolejne dziecko ślubne. Hipokryzja.

Gość gość
Ta od 5-rga dzieci , w tym dorosłych. Kobieto,ile ty masz lat,ze chcesz jeszcze rodzic z kolejnym facetem? Sorki,ale być z facetem tylko rok i fundować sobie kolejnego dzieciaka ? hmm.

Gość gość
Czy wy czasami myślicie jak czują sie te dzieci ? Przychodzą święta BN i co każde jedzie do innego taty ? każde osobno odwiedza innych dziadków.

Gość gość
Tak jak napisała: żaden z ojców moich dzieci nie jest zainteresowany ani kontaktem z dziecmi ani ze mna, tacy sa wspolczesni faceci, zera po prostu

Gość gość77907790
Opisalam swoja sytuacje kazdy ma inna, i dlatego nie uwazam zeby kazda rodzina wielodzietna w ktorej dzieci nie pochodza od 1 ojca jest patologia, a sama mam ponad 40 lat i tak, zdecydowalismy sie na kolejne dziecko z moim partnerem , to moja decyzja, na ktora mnie finansowo stac i mysle ze mam sily na wychowanie malego dziecka, zreszta wszyscy sa tego zdania z mojej rodziny

Gość gość
Pewnie sporo młodszy facet tej od piątki dzieci? teraz taka moda : kobieta dobrze po 40-tce i młody facet. I zaciążą z nim.

Gość gość
Dla mnie to jest niesamowite, ze kobieta moze być taka egoistka . Nie myślicie o dziecku tylko własnej d***e :( Tak 3 dzieci i kazde z innym to patologia .

Gość gość77907790
nie sporo mlodszy bo 4 lata mlodszy , spotykalam sie z kims kto byl 7 lat mlodszy i za cholere z nim dziecka miec nie chcialam kilka lat temu, nie zawsze i nie z kazdym sie chce

Gość gość
A wy jak macie wpadkowe ciąże i z nich dzieci to jest ok,bo to malżenskie,tak? nieważne,że związek do kitu,ale kolejne dziecko ślubne. Hipokryzja X Dlaczego zakładasz że mamy dzieci z wpadek hahaha nie każdy żyje jak ty

Gość gość
temat powstal na zasadzie; ujawnij sie, i to z kim masz dzieci opowiedz kilka szczegolow ze swojego zycia, a my z doopy wzieci,, ch.. wie kto ,, bedziemy po tobie jechac, wieszac psy i pluc ile wlezie....czyli sadystyczno masochistyczne zapedy obu stron :/ polecam cos bardziej konstruktywnego i na poziomie

Gość gość
Pierwsze dziecko to wpadka jako nastolatka. Ojciec się zmył i tyle go widzialam. Rodzice mi ppmogli, szkonczylam studia. Poznałam mojego męża. Miłość życia. Życie jak w bajce. I drugie dziecko z nim. Pierwsze traktował jak swoje, nawet je uznał. Zginął w wypadku 5 lat temu. Jakis czas temu poznałam Pana. Coś tam we mnie drgnęło... jesteśmy już jakiś czas razem. Nawet myślimy o dziecku. Dla.mnie to już prawie ostatni dzwonek. Mam 36 lat. Nie pije, nie palę. Pracuje. Mam swoje mieszkanie. Dzieci rentę po ojcu. Jestem Patologią? Nie, tak ułożyło mi się życie.

Gość gość
gość dziś A ty nie widzisz różnicy pomiędzy sobą, a autorką? Gdybyś nie została wdową, to byś nie spotykała się teraz z tym panem, a trzecie dziecko miałabyś z mężem.

Gość gość77907790
nie ma zadnej roznicy obie panie dbaja i kochaja wlasne dzieci a kto byl ich ojcem i dlaczego go nie ma to nie jest wazne, liczy sie tylko to jak swietnie sobie radza z wychowaniem dzieci na codzien, ja wiem sama ze to nie jest latwe w pojedynke

Gość gość
Ja mam syna z pierwszego małżeństwa które się po prostu rozpadło. Potem wyszłam za mąż drugi raz i mam córkę. Drugi mąż zginął w wypadku samochodowym. Trzeciego dziecka nie planuje chodzbym nawet spotkała księcia z bajki :)

Gość gość
gość77907790 dziś Nie ma żadnej różnicy? Jest. Różnica w poziomie intelektualnym. Ale ty tego nie zrozumiesz, boś na tym samym poziomie co autorka.

Gość gość77907790
nie masz najmniejszego pojecia o mnie a oceniasz, napisz cos o sobie ,chetnie rozbebeszymy twoje zycie z detalami , napewno wiele pozostawia do zyczenia ...