Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zapraszam do rozmów matki które mają dzieci z różnymi faceta

Polecane posty

Gość gość
Patologia

Gość gość
gość77907790 U ciebie to jeszcze gorsza patologia niż u autorki tematu... gdzieś ty sie wychowała? W lesie? W oborze wśród zwierząt? Tylko krowy zaciążają z każdym bykiem jakiego sie im podstawi

Gość gość
gość dziś Wiadomo,że z zagranicy to i nowoczesność a tutaj taki zaścianek,więc tego nie zrozumiemy.

Gość gość
Przeciez ona pisze,ze jak się rok z kims mieszka to się go znakomicie poznaje ha ha. No a za granicą to już zupełnie inaczej się poznaje ha ha.(jakiś muzulmanin lub Izraelczyk,Wloch-tam liczne dzieci,ale kobiety nie pracują tylko siedzą w garach domowych. Ło matko, kobieta pewnie dobrze po 40-tce, piatka dzieci, najmłodsze ledwo bodaj 9., wymaga troski a te starsze może jakiegoś wsparcia i piep/rzy się pod następną ciążę,bo ...się dobrze czuje i ją stać.

Gość gość
Dla mnie to jest nieodpowiedzialność. Płodzić dziecko tylko dlatego,że spotkało się miłość swojego życia... nieważne,że to któraś miłość z kolei,ważne jest to co tu i teraz. Tacy ludzie żyją chwilą. Sory jeżeli kogoś tym wpisem uraziłam,ale takie jest moje zdanie.

Gość gość
No i wychodzi ze jestem zacofana . Naprawdę nie widzicie nic złego w rodzinie gdzie każde dziecko ma innego ojca?

Gość gość77907790
blablabla....zaloze sie ze w zyciu kazdego kto napisal jadowicie na moj temat jest taki gnoj i dramat ze tylko jedyna przyjemnoscia i odskocznia jaka ma to wejscie na kafe forum i wyszukiwanie tematow po kim tu pojechac... ooo trafila sie ofiara...ma 5 dzieci! odealnie , kurr...chce miec nastepne, a to jej trzeba dosrac...szlag by ja trafil mieszka za granica, ma wszystko a ja nie mam nic...k*****a i patologia!!!

Gość gość
Eee a może wy jakieś amisze jesteście? Gościówo 77907790 albo sekta? Każdy z każdym, free love i te sprawy. Ciekawa jestem jak ona te starsze dzieci wychowała też pewnie dupcyngiele i kurefki haha

Gość gość
mieszka za granica, ma wszystko a ja nie mam nic...k*****a i patologia!!! Xxxx Nie ty jedna mieszkasz za granicą, nie podniecaj sie tak bo majciorów nie dopierzesz. W dzisiejszych czasach znaczna część społeczeństwa wyrmigrowała, niewiem czym sie tak szczycisz. Wolnością w kroku? No faktycznie, nie wszystkie sie puszczamy z byle kim, tu wiedziesz prym. Złotego k****a kafeterii wygrałaś hahhaa

Gość gość
Ja akurat w pl mieszkałam raptem 6 lat. Mam 3 dzieci i 4 w drodze tyle że z jednym i tym samym facetem. Mam podwójne obywatelstwo, posługuje się 3 językami obcymi, moim rodzimym jest język włoski. Mam fajna pracę i kochający mąż i mam Ciebie coś zazdrościć bo masz 5 dzieci z 3 facetami? Zastanów się nad sobą. Dla mnie nie jesteś światowa kobieta tylko nieodpowiedzialna co lata tylko za portkami.

Gość gość
Ja akurat w pl mieszkałam raptem 6 lat. Mam 3 dzieci i 4 w drodze tyle że z jednym i tym samym facetem. Mam podwójne obywatelstwo, posługuje się 3 językami obcymi, moim rodzimym jest język włoski. Mam fajna pracę i kochający mąż i mam Ciebie coś zazdrościć bo masz 5 dzieci z 3 facetami? Zastanów się nad sobą. Dla mnie nie jesteś światowa kobieta tylko nieodpowiedzialna co lata tylko za portkami. Xx Szóstego jej zazdrościmy hahaha wszyscy, cała kafe chce szóstego ahmedka

Gość gość
gość77907790 Jak wglądają u was święta ? Dzień Ojca? dzień babci i dziadka ? Przecież twoje dzieci maja rożne rodzin . Rozdzielacie sie na święta ? każde jedzie do swojej rodziny od strony taty ?

Gość gość
5dzieci przez 7lat no to rzeczywiście nie z każdym. Tym co bzykali cie jak byłaś w ciąży sie udało haha

Gość gość
Jak wglądają u was święta ? Dzień Ojca? dzień babci i dziadka ? Przecież twoje dzieci maja rożne rodzin . Rozdzielacie sie na święta ? każde jedzie do swojej rodziny od strony taty ? Noooo a mamusia sie czuje samotna i stuka następne

Gość gość
Ta patuska z cyfrowym nickkem 777 cos tam - na początku pisze, ze ma prawo wyboru jak każda kobieta itp itd - a dzieci zapytałaś czy by tak chciały byc każde od innego??:O egoistyczna idiotka, szkoda mi tych dzieci.'ale Do kogo ta mowa, co ona ma w głowie skoro po roku z facete planuje 6 dziecko, bo juz tak dobrze zna tego faceta:O zal i jeszcze raz zal. Faktycznie -'dobrze ktos zapytał, jak wyglądają wasze święta i zycie na co dzien?

Gość gość
ja pieprzę, ale się babska tłuką, rozmnażają jak głupie , puste królice, czy wy nie macie rozumu tylko jedynie cipę do dawania

Gość gość
Prawda jest taka,że im więcej tatusiów tym mniej powaznie kobieta jest traktowana przez mężczyzn. Uznają ja za łatwą.

Gość gość
Z pierwszym mężem mam 10 letniego syna. Niestety, mąż zawiódł, już 3 lata po ślubie okazało się, że kocha inna, a ich dziecko jest w drodze. ich dziecko urodziło się 5 miesięcy póżniej od urodzin naszego syna. Rozwód. Łatwo mi nie było, ale dla dobra relacji ojciec - syn - przyrodnia siostra zdołałam opanować się i zachować poprawne relacje z człowiekiem, który mi przysięgał. $ lata temu poznałam mężczyznę z którym tworzę nowy związek, ślubu nie mamy, ale mamy 7 miesięczne dziecko. W naszej rodzinie sytuacja wygląda tak, że dorośli mogą się na siebie boczyć, ale dzieci nie maja prawa przez to cierpieć, żadne, ani moje, ani byłego męża, ani ewentualne mojego absztyfikanta! To samo dotyczy dziadków tych dzieci. Odwiedza wnuka babcia [była moja teściowa]obydwoje dzieci musi obdzielić, albo nikogo. Odwiedza starszego syna ojciec, przynosi mu prezent. Grzechotka za 5 zł jest mile widziana, starszy brat docenia, że o małym szkrabie , jego braciszku ojciec pamięta. Ze swojej strony też staram się, aby zawsze coś przygotować na przybycie córki mojego byłego męża. I o ile jeszcze dzisiaj nakopałabym byłemu mężowi, co by przez miesiąc nie usiadł na tę czcigodną część ciała, to w stosunkach "dziecięcych" jestem miękka jak wosk. Dziadkowie tej trójki dzieci mój pogląd respektują, dzisiaj moja była teściowa zaprosiła dwójkę starszych dzieci ma popołudniowy wypad lodowy [to jej wnuki, ale mój za mały na lodowe smakowitości]],więc mojemu synkowi przyniosła drobny prezencik - piękną piłeczkę mundialową, chociaż to nie jej wnuk!

Gość gość
gość dziś Ładny gest ze strony Twojej byłej teściowej.

Gość gość
21:16 Tak rozstają sie cywilizowani ludzie.

Gość gość
21:16 przyznam bez bicia, ze nie potrafilabym tak. gnoja ex bym oskubala z kasy do cna i zakazala kontaktow z dzieckiem, a na kochanke naslalabym Ukraincow, by jej wzbogacili zycie seksualne. a juz w glowie mi sie nie mieszcza prezenty dla dziecka kochanki... podziwiam i mowie to bez sarkazmu, ja bym po prostu nie dala rady

Gość gość
a za co niby bys zakazala kontaktow z synem i go oskubala do cna ? ze dba o dziecko, odwiedza i jeszcze obdaruje najmłodsze, nie swoje dziecko?

Gość gość
A toście pojechały po emigrantce po 40-tce z pięciorgiem dzieci i nowym faciem. Zaraz wpadnie i wszystkich zbluzga i powie,że się jej zazdrości,bo przecież w Polsce same zacofańce nie rozumiejące,że piątka dzieci z trzema facetami to przykładny 'paczworkowy' dom.

Gość gość77907790
a otoz nie nikomu nie zamierzam jechac bo jestem czlowiekiem na poziomie i jestem szczesliwa, a szczesliwi ludzie nie maja potrzeby gnojenia innych , zycze wszystkim jadowitym milego wieczoru :)

Gość gość
A toście pojechały po emigrantce po 40-tce z pięciorgiem dzieci i nowym faciem. Zaraz wpadnie i wszystkich zbluzga i powie,że się jej zazdrości,bo przecież w Polsce same zacofańce nie rozumiejące,że piątka dzieci z trzema facetami to przykładny 'paczworkowy' dom. Xx No a ty uważasz że dorosła kobieta tak się powinna zachowywać? Ja też nie mieszkam w Polsce, z racji wieku przeżyłam kilka „miłości życia” zdarzała sie przygoda na jedną noc, ale sory, nie dam sobie zrobić dzieciaka każdemu kto sie do mnie uśmiechnie. (I Też jestem na siłach hahaha) Mam koleżanki, tutaj, mam w Polsce, mają rodziny, dzieci, wychodziły za mąż, rozwodziły się, cóż.. różnie nam sie układa w życiu, ale nie znam osobiście żadnej kobiety z takim podejściem do życia jak pani numerek. Serio.

Gość gość
a ja na tłukące sie szmaty patrzę z pogardą, jak coś co można do szamba w każdej chwili wyrzucić

Gość gość
gość77907790 A ja Ci ży zyczę żebyś znalazła miłość swojego życia na długie lata. Nie po to żeby mieć kolejne dziecko,ale po to żebyś była szczęśliwa.

Gość gość
21:58 za zdrade i zrobienie dziecka pozamalzenskiego

Gość gość
gość dziś Aha,czyli twoje uczucia i zraniona duma są najważniejsze,uczucia dziecka masz głęboko w poważaniu. O tym jak się rozliczysz z ewentualną kochanką męża już nie wspomne... :-o

Gość gość
Oczywiście, ze mozna z kazdym kolejnym "wujkiem" strzelić sobie dziecko, ale takie jak autorka czy pani numerek maja na ciasne umysły, zeby cokolwiek do nich dotarło. Tak na pewno wam bardzo zazdrościmy:D Zwłaszcza autorce, ze żadnej z jej dziecka zapewne nie zna ojca, bo juz z samego opisu wynika, ze patałachy pewnie nie interesują sie dziećmi nic a nic.