Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kupiłam ekspres do kawy teraz żałuję delonghi 23.460s chce go oddac

Polecane posty

Gość gość

Czy będzie to możliwe? Kupiłam go dzisiaj stoi w pudle. Zapłaciłam 2290 żałuję bo za dużo pieniędzy mnie kosztował :( zawsze marzyłam o ekspresie ale teraz się nie ciesze :(

Gość gość
Na dodatek w sklepie wciśnEli mi dodatkową gwarakcje na 5 lat :( plusem jest to ze dostałam 3 kawy po 79zl za 3zl. czytałam opinie o tym ekspresie i szału nie ma. Boje się się będzie badzieweny i tyle kasy poszło w błoto

Gość gość
Troche przeplacilas ale z tego co widze dobry ekspres

Gość gość
Gdzie widzisz ze to dobry ekspres? Kto wgl pisze te opinie w sieci? Z dodatkowej gwarancji na 5 lat mogę zrezygnować. Bo co miesiąc musze płacić 80 zł jakiś czas

Gość gość
Nie wiedziałam że będę tak żałować ;( chciałam kupić jakiś 1.500 ale nie było. I w euro agd kupiłam ten. Może któraś z was ma ten ekspres? I jest zadowolona? Najchętniej to bym go jutro oddala. :(

Gość gość
Jak dla mne dobry, bo ma rozne funkcje i jest na kawe mielona, a nie kapsulki, i robi latte :)

Gość gość
22 45 czy masz ten ekspres ? Nie wiem co mi odbiło :( nie mogę przez to spać.powiedziałam może kupie sobie ekspres a mąż czemu nie. No i pojechalismy. Nie lubię wydawać na siebie pieniędzy :( i jeszcze taka kwotę? Tym bardziej ze mąż nie pije kawy :(

Gość gość
Nie mam go, ale chce sobie kupic jakis z funkcja latte i na zaiarna kawy, ale tanszy :) we wrzesniu

Gość gość
Nie było bardzo tańszych. Dodatkiem była kawa warta 237zl tylko ptanie czy dobra. Jestem na siebie wściekła. Mogłam zamówić w sieci poszukać a nie tak bez przemyślenia kupiłam

Gość gość
No ja zawsze w sieci kupuje. Obciazy Ci to budzet? Co to za kawa, ze taka droga?

Gość gość
odwrócony marketing szeptany :D :D

Gość gość
Nie obciąży ale... nie umiem się cieszyć nigdy nie wydałam tyle kasy tylko na siebie. Kawa delonghi kimbo kilogramowa

Gość gość
Bedzie dobrze, bedziesz zapraszac sasiadki na kawke, szybko bedziesz popularna w calej okolicy :)

Gość gość
Nie znam tej kawy. Jak nie obciazy,to zrob pyszna kawe i ciesz sie :)

Gość gość
Ale fajna żona, :)

Gość gość
Delonghi to najgorszy syf. Oddaj go czym prędzej i kup inny. Z tym będą tylko same problemy a i kawa nie jest najlepsza.

Gość gość
A ja mam delongi ekspres ale inny model i jestem bardzo zadowolona. Fakt nie jestem jakims kawoszem ale ekspres ma wszystko co mi potrzeba.

Gość gość
To jakaś durna jesteś czy co? Po co kupujesz coś, czego nie chcesz czy nie potrzebujesz? A kawa za 79 zł to sory, ale mam nadzieję, że to co najmniej Jamaica Blue, jeśli nie kopi luwak, bo jak przeciętna arabica to "promocja" aż z klapek wyrywa :D :D

Gość gość
Mam juz pol rokubi jestem zadowolona. W koncu dopasowalam kawe pod siebie, troche to trwalo ale jest pyszna

Gość gość
Reklama

Gość gość
Ja mam starszy model bo ma 3 lata,ale jestem zadowolona. To czy kupisz model za 5 tysięcy czy 2 nie daje ci gwarancji, ze będzie wszystko ok. Pracowałam w sklepie z takimi przeczami i powiem Ci ze te za ok 2 tys były lepsze od tych za 5 w górę. Co do ubezpieczenia, jak bardzo nie odczujesz braku tej kasy to warto zainwestować,bo nawet zakamieniony ekspres mogą wymienić ci na nowy. Jak cos padnie im nie opłaca się naładować tylko dać kasę na nowy model. Miałam sytuacje gdzie facet kupił tv nie chciał ubezpieczenia za chwile przychodzi z samochodu mówi ze chce dlaczego? Bo go uszkodził. Ale niestety bylo juz za późno

Gość gość
Moi rodzice mają delonghi i ciągle coś się z nim dzieje i musi być naprawiany.

Gość gość
10 27 czy maja wykupiona dodatkową gwarancję?

Gość gość
Może spróbuj zrobić kawę w tym ekspresie najpierw ;) A ten zakup potrakuj jako miły prezent dla samej siebie. Plus jak ktoś już pisał zawsze możesz zaprosić kogoś do siebie na kawę ;) U nas w domu jest Delonghi od jakiegoś czasu i lubimy kawę z tego ekspresu.

Gość Knapik
A ja mam model EC 850.M też z de longhi i działa bez zarzutu... na pewno dokładnie zapoznałaś się z instrukcją?