Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

No i co uważacie? Zbyt duża różnica wieku jak dla mnie...

Polecane posty

Gość gość

Piękna dziewczyna z dobrego domu, studentka 3 roku medycyny i przystojny 40 latek z własna kancelaria. Co jest nie tak, ze On zechciał taka gówniarę a Ona takiego staruszka. Ona wyglada na więcej lat trochę.

Gość gość
A co? Zazdrościsz?

Gość gość
Tego, ze na prawdę młoda i piękna kobieta marnuje życie przy emerycie? :/ daj spokój

Gość gość
gość dziś 40-letni emeryt???

Gość gość
22 latka mogłaby być jego córka... powinna mieć przystojnego chłopaka ze studiów!!!! Jak będą mieli dziecko to będzie jak dziadek dla niego

Gość gość
On ma młoda laske a ona prestiż

Gość gość
0:14 - chyba tylko w twoich slumsach 18 letni chłopcy maja dzieci :D

Gość gość
A co ciebie to w ogóle obchodzi? Dorośli są.

Gość gość
Obchodzi bo w oczy razi , ona sobie marnuje życie a on powinien być z jakaś kobieta w zbliżonym do siebie wieku

Gość gość
Współczuje tym dzieciom które planują za 3 lata Kuzwa facet 43 lata ojcem zostanie mając 44... dziecko 10 lat a on jak dziadek

Gość gość
Co w tym nadzwyczajnego? :o

Gość gość
Jak cie coś w ślepia razi to se je wydłub, głupia prukwo.

Gość gość
Zrozum, że tylko w twojej pijackiej menelskiej rodzinie, ludzie w okolicach 40tki to starcy :O

Gość gość
A co, młoda, ładna dziewczyna sprzątnęła Ci sprzed nosa faceta, na którego się zasadziłaś? Widocznie Ty nie byłaś warta jego uwagi, a ona tak. I to cie pewnie boli.

Gość gość
Zajmij się swoim nudnym życiem. Musi być do niczego skoro tak bardzo interesuje cię życie innych.

Gość gość
Niby ich sprawa ale będą 15 latka nie chciałabym mieć 40 letniej matki i 60 letniego ojca :/

Gość gość
0/10 tak poza tym.

Gość gość
gość dziś Twoje dzieci też może nie chciałyby mieć takiej matki jak ty i takiego ojca jakiego mają / będą miały. I co z tego?

Gość gość
Potem jego koledzy będą komentować ze młoda mamusia poleciała na kasę starego no super rodzice

Gość gość
Głupia jesteś jak but z lewej nogi. Jak miałam 15 lat mój tato miał 54. Nigdy nie miałam z tym problemu. A mam jeszcze młodszą dwa lata siostrę.

Gość gość
gość dziś Koledzy bedą komentować? Będą co najwyżej powtarzać po swoich głupich rodzicach.

Gość gość
gość dziś Współczuje tym dzieciom które planują za 3 lata Kuzwa facet 43 lata ojcem zostanie mając 44... dziecko 10 lat a on jak dziadek x Nie wiem co w tym dziwnego? Teraz nawet kobiety w tym wieku decydują się na pierwsze dziecko

Gość gość
gość dziś W "pewnych kręgach" jest to dziwne. Tam ludzie zaczynają się rozmnażać zaraz po gimnazjum, ewentualnie po szkole zawodowej i gdy mężczyzna po raz pierwszy zostaje ojcem dopiero po 40-tce budzi to powszechne zdziwienie. Nawet matka pod 30-tkę już będzie stara.

Gość gość
11.27 a matka ile młodsza od ojca??

Gość gość
Moja siostra ma 24 lata starszego męża i osobiście uważam,ze to za dużo(dodam,ze rodzice są od niej starsi o 23 lata).Maja rocznego synka,ona lat 26,on 50.Szwagier to bardzo zadbany mężczyzna,nie wyglada na swoje lata,ale mimo wszystko zegar biologiczny tyka.Ja mam 11 lat starszego męża i uważam ze to taka maksymalna zdrowa różnica w związku,chociaż nie ma reguły.

Gość gość
gość dziś A jakby był 13 lat starszy to gdzie byłaby ta maksymalna granica? Też 11 lat czy jednak 13?

Gość gość
Nie mówię oczywiście,ze to jest taka maksymalna granica dokładnie 11 lat,ale no ja niestety nie wzięłabym sobie ponad 20 lat starszego męża.

Gość gość
Jak się zakochacie w duzo starszym/ej/młodszym/ej krytykujący związki z dużą różnica wieku wtedy zrozumiecie, życie uczy empatii.

Gość gość
Taka kobieta ma 50 lat... jeszcze jest w miarę młoda, jak zadbana to i piękna a facet 70 dziadek z problemem żeby mu stanął

Gość gość
Taka kobieta ma 50 lat... jeszcze jest w miarę młoda, jak zadbana to i piękna a facet 70 dziadek z problemem żeby mu stanął xxx No i co ztego? Ma go wyrzucić na smietnik bo stary?