Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmzyzia123

kryzys po 22 kg :(

Polecane posty

Gość mmzyzia123

Witam! Szukam pomocy tzn motywacji bo nie wiem co zrobić ... Generalnie strasznie się roztyłam ważyłam 117 kg przy wzroscie 178 !!!!!!!!!!!!! Od lutego zaczełam biegać i ograniczyłam słodkie napoje i słodycze, jadłam mniej fast foodów itp, od kwietnia/maja zrobiło mi się za gorąco na biegania więc jeździłam na rowerze, potem zamieniłam to na rolki. Od jakiejś połowy czerwca dieta trochę poszła w odstawkę. 3 tyg temu uszkodziłam sobie stopę nie mogłam uprawić sportów, dopiero niedawno stopa wróciła do zdrowia :) . Tylko nie wiem co zrobić mam mega lenia, nie mogę się do niczego zmusić, znowu zaczęłam jeść słodycze, nie mogę sobie z tym poradzić :((((((

Gość gość
sex ze mną co dzień i schudniesz ale nie za dużo bo uwielbiam z ciałkiem.

Gość gość
zobacz ile już osiągnęłaś i walcz dalej

Gość gość
Dziękuje Ci za odpowiedz ale nie moge sobie ztym poradzic c wieczur jem słodycze, niedługo przytyje... musze to jakos sobie poukladac wgłowie/

Gość gość
Chcesz zaprzepaścić to co już osiągnęłaś? Idź do dietetyczki albo polecam Ci grupę na fb "jedz i chudnij". Można wykupić dietę od założyciela. Ja nie mam osobiście ale obserwuje grupę i dania fajne i efekty widać. Wiadomo 70% to dieta ale ważne są też ćwiczenia. Chociażby wprowadź spacery. Bieganie za bardzo obciąża Ci stawy bo masz niestety jeszcze za dużo kg.

Gość gość j
Też się odchudzam jeżdże rowerem i chodzę z kijkami

Gość gość
Musisz sobie poukladac w glowie co jest dla ciebie wazniejsze. Slodycze czy zdriwa sylwetka? Jedząc słodycze jeszcze bardziej się dolujesz więc bez sensu. Masz faceta? Albo kogoś z kim mogłabyś pospacerować lub pochodzić z kijkami. Zawsze raźniej.

Gość gość
Zapraszam do szkoły NOVA w Bydgoszczy , kierunek: Specjalista do spraw dietetyki - dowiecie się więcej o prawidłowym odżywianiu, przygotowaniu diety i bilansie żywieniowym ! ROK nauki – co drugi weekend, frekwencja nie jest wymagana! Naprawdę warto! Nie dość, że można prawidłowo zacząć się odżywiać to jeszcze rozpisywać innym diety! NOVA Centrum Edukacyjne w Bydgoszczy <- znajdziesz nas na facebooku, tel.790400178

Gość aleksaleks
Też nie miałam motywacji do ćwiczeń i najpierw najgorzej było zacząć. Pierwsze 2 tygodnie u mnie to była katorga, ale jak zaczęłam widzieć efekty po ćwiczeniach i iqgreen to dało mi to takiego powera że teraz nie umiem przestać. A diety specjalnej nie mam, zamieniłam niektóre składniki, odstawiłam słodycze, chociaż babcinym ciachem nie pogardzę.