Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy kobieta która będzie wasza żona i matką dzieci musi być ładna ?

Polecane posty

Gość gość

Czy może być taka średnia ? Faceci często mówią " moja córeczka będzie ładna po mamie " to jak facet poznaje kobietę to kalkuluje czy jego dziecko będzie po niej ładne ?

Gość gość
Moja musi być posluszna seksualnie ja Pan ona suka, ja chce loda ona robi.

Gość gość
najwazniejsze jest nie wiazac sie z osoba z patologicznnego domu a nie to jak wyglada

Gość gość Od urodzenia tak jest
Nie bede mial rodziny bo moje zycie jest zbyt powalone zeby to powielac.

Gość gość
21:03 bo co ? Skoro dzielisz ludzi na kategorię to sam / sama jesteś patologią umysłową , często ludzkie z patologii mają lepiej wykształcona empatię do innych , ja jestem córką alkoholika z fobia społeczna a o dzieci i męża dbam

Gość gość
Ładna matka i ojciec urody nie gwarantują i tak bo geny mogą się wymieszać i wyjdą same najgorsze cechy z obojga.

Gość gość
Tak,chciałem mieć ładną i dobrą żonę. Taką znalazłem. Przez kilka lat byłem samotny gdyż odrzucałem fajne , ale przeciętne dziewczyny. Najgorsze były imprezy sylwestrowe gdzie prawie wszyscy byli w parach a ja sam gdyż wciąż szukałem tej jednej jedynej. Ja nadal czekałem na tą o pięknej twarzy i pięknym ciele. Miałem np.świetną kumpelę, która była materiałem na dobrą żonę. Nie chciałem jej jednak gdyż mimo takich atutów jak duże piersi nie podobało mi się jej tzw niskie zawieszenie. No i nie pasowało mi to, że nie mieszkała w moim mieście. Po ślubie musiałbym przeprowadzić się do niej na wieś. Szczęście się w końcu do mnie uśmiechnęło. Poznałem swoją wymarzoną wybrankę. Skończyły się imprezy sylwestrowe bez partnerki, a co najważniejsze skończyło się samotne życie.

Gość gość
21:24 a pewnie sam jesteś pasztetem , skoro masz mordę buraka to ona i tak odejdzie do przystojniejszego jak tylko nabierze pewności siebie bo chyba że zatrzymasz ja przy sobie kasa

Gość gość
faceci to debile

Gość gość
21.27 Pasztetem raczej nie jestem gdyż w szkole średniej i podczas studiów podobałem się dziewczynom. Nie wszystkim oczywiście. Wiem co znaczy dostać kosza. Moja partnerka ode mnie raczej nie odejdzie. Prowadzimy wygodne życie bez problemów finansowych,ale bogaczami nie jesteśmy. Na koniec dodam, że gdybym nie poznał mojej żony to prędzej czy później związał bym się z przeciętną z wyglądu dziewczyną. Aby tylko nie była brzydka.

Gość gość
Faceci są wzrokowcami. Więc najpierw zwrócą uwagę na wygląd. Potem też na inne cechy i one mogą zdominować postrzeganie danej osoby, ale to trzeba mieć z gościem kontakt na to potem. Bo pierwsze wrażenie to niestety wygląd.

Gość gość
Po co mi brzydka żona, żebym do końca życia nienawidził swojego życia.

Gość gość
Ladne maja dobre geny.to co oceniacie jako atrakcyjnosc, to tak naprawde zdolnosc wyprodukowania wysokojakosciowego potomstwa.dlatego piekne pociagaja, nawet jesli wredne suki a dobra ale brzydka moze byc kolezanka ale nie matka waszego dziecka

Gość gość
gość dziś ja jestem córką alkoholika z fobia społeczna a o dzieci i męża dbam x współczujemy dzieciakom xx gość dziś dzieci dziedziczą głównie po dziadkach

Gość gość
To fakt bo jestem wielka po dziadkach a nie ojcu kurduplu.

Gość gość
czemu chcesz mnie zniszczyc

Gość gość
A może w drugą stronę: czy wasz mąż i ojciec waszych dzieci musi być wysoki, żeby dzieci były "zdrowe i silne" (ta, jakby zdrowie i siła zależały od wzrostu) a synek wysoki i przystojny "po tatusiu"? Nie odpowiadajcie, bo odpowiedź brzmi tak i wszyscy to wiedzą. Brzydka dziewczyna ma niewiele mniejsze szanse niż ładna o ile nie wpadnie w kompleksy i nie zamknie się w sobie i na ludzi. Widzę mnóstwo brzydkich kobiet z facetami. A niskich facetów z partnerkami jakoś nie, prawie nigdy.

Gość gość
bo ludzie to k***y jeden drugiego gnebi

Gość gość
Jesteś po prostu zakompelskiony i fiksujesz na punkcie wzrostu. Znam kurdupli którzy nie mają problemu z wyrywaniem kobiet. Tak jak znam wiele niskich kobiet którym facet 175 wystarczy w zupełności. Może ty liczysz na jakąś modelkę zyrafe albo piękność z okładki. Problem tkwi w tobie.

Gość gość
21.48 Masz rację. Kiedyś moja koleżanka zostawiła dla mnie list. Ona była świetną, miłą i wesołą dziewczyną. Napisała, że zaprasza mnie na kawę do kawiarni. Chciała się zwierzyć i pogadać gdyż miała doła. Ja wiedziałem że się jej podobałem. Wykręciłem się z tego spotkania tylko dlatego że była ona brzydka z wyglądu. Ciałko miała zgrabne ale ta twarz. Wiem że to nie było w porządku ale nie chciałem jej dawać nadziei. Dawanie kosza dziewczynie, zwłaszcza znajomej to parszywa sprawa. Chciałem tego uniknąć. Nie chciałem mieć jej na sumieniu.

Gość gość
Musi być dobra, czuła i opiekuńcza. Co do wyglądu to przeciętnemu facetowi podoba się wiele kobiet tak więc to nie stanowi aż tak dużego problemu jak po przeciwnej stronie barykady :)

Gość gość
Malo jest ladnych kobiet. A znalezc ladna z seksownym cialwm i z porzadanymi cechami charakteru to juz jak wygrana na loterii. Nie tylko piekno sie liczy ale i seksowne cialo oraz seksapeal w ocenie fizycznej kobiety a piekna kobieta moze mnie nie pociagac seksualnie bo przez piekno rozumiem ladna twarz a czesto jest tak ze dziewczyna ma ladna twarz ale kompletnie nie jest pociagajaca seksualnie .

Gość gość
Kobieta, żeby mogła zostać moją żoną i matką moich dzieci przede wszystkim musi być mądra, dojrzała i poważnie podchodzić do życia, związku, rodziny. Wygląd to sprawa drugorzędna. Facet nigdy nie zakocha się w wyglądzie jeżeli charakter kobiety nie będzie mu odpowiadał

Gość gość
Kobiety też chcą męża miłego dla oka. Taka nasza natura.

Gość gość
Podobno kobiety lecą na pieniadze a faceci na wygląd , skoro kobiety muszą na siebie zarabiać to facet też nie powinien wymagać piękności , z resztą piękne kobiety zazwyczaj i tak nie biorą golodoopca

Gość gość
1.Gusty są różne. 2. Małżeństwa są zawierane z różnych powodów 3. Nie ma idealnych ludzi.

Gość gość
4. Zakochany a nie wyrachowany człowiek w swojej partnerce/rze widzi najpiękniejszą osobę w galaktyce.

Gość gość
Czyli k***a kosmitke haha. Zielona z wielkim łbem i oczami.

Gość gość
Życzę wam i sobie też _ mega zakochania. Nie gderalibyście tutaj i wzajmnie przekszykiwali o zaletach przyszłych pań. A w realu jak was uderzy strzał amora, te czcze gadaniny - wydadzą się wam absurdalne.

Gość gość
Facet na kasie sie ze mnom rzenić miał łeb i trzy jaja na taśmie - odmówiłam