Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Udalo sie zarobic pare zl ale jestem sczesliwa

Polecane posty

Gość gość

przez sobote i niedziele zarobilam 110zł.Bylam na zbiorze borowki.

Gość gość
ja tam wolę zrobić kolejnego bachora i mam 500+ za darmo

Gość rtgerg
No to ja jednak wolałabym pracować schylona, wiele godzin przez pięć dni a nie okrągły miesiąc.

Gość gość
Super, zbierasz na cos ?

Gość gość
nie .. corka wyjechala maz w pracy. ja mam 2 tyg. wolnego. jeszcze. i co tu robic w wolnym czasie. wiec poszlam na borowke.

Gość gość
Przez dwa tyg to bedzie pòltorej tysia i jakies fajne wakacje do gòry wentylkami dla rodziny

Gość gość
No i super.

Gość gość
a co tu robic.maz w tym roku urlopu w wakacje nie dostanie.mial tydzien wolnego w maju. a mi samej sie nudzi caly dzien wiec wole sobie zarobic jak mam taka molziowsc.

Gość gość
a co tu robic.maz w tym roku urlopu w wakacje nie dostanie.mial tydzien wolnego w maju. a mi samej sie nudzi caly dzien wiec wole sobie zarobic jak mam taka molziowsc. Xx Oczywiście że tak. My tez w tym roku wakacje pracujące dlatego planujemy weekendy. Okoliczne atrakcje, zwiedzanie pobliskich miejscowości. Dzis był Teatr, wczoraj basen... szukamy jakiegoś wypadu do spa zeby nie musieć nocować, same zabiegi.

Gość gość
nam tez zostaja tylko weekndowe wypady

Gość gość
Brawo autorko, twój wpis jest pierwszym który tu przeczytałem że sama zapracowałaś z nieprzymuszonej woli aby mieć trochę kasy, przeważnie tu wielkie dAMY jęczą tylko na to że mąż za mało zarabia a same d up y nie ruszą tylko pasożytują.

Gość gość
zawsze jak mam mowilosc na dodatkowy zarobek to jestem pierwsza.kasy nigdy za duzo.a mozna na cos odlozyc czy kupic cos ekstra. nie mam planu na co wydam. narazie wlozylam do pudeleczka i niech sie mnozą. na ciuchy mi szkoda. na p*****ly szkoda przepuscic.zobaczy sie jeszcze

Gość gość
aleś głupia, to ja za darmo dostaję miesięcznie ok. 3,5 tys.

Gość gość
wole isc zarobic sama niz wychowywac kiloro dzieci. nie dalabym rady.

Gość gość
aleś głupia, to ja za darmo dostaję miesięcznie ok. 3,5 tys. X Głupia to była twoja matka że cie nie wyj***la z wózka na beton

Gość gość
Jak to 3,5 tysiąca? Masz 7 dzieci?

Gość gość
No i super. Ja kilka lat temu jak miałam dwa tygodnie urlopu poszłam na dodatkowy zarobek i przez te dwa tyg wpadło 1000 zł. Nakupowal wtedy dzieciom rzeczy ciuchy i ogółem przybory do szkoły. Wtedy nie było 500 plus więc było jak znalazl

Gość gość
nie trzeba miec 7 dzieci. mam sasiadke na preciwko. 4 dzieci. i kasy ma tak 1000zł kosiankowe+ 2000zł z 500 plus+ rodzinne ok 400zł+ alimnety 900zł z finduszu na 3. razem.prawie 4500zł. do tego za mieszkanie placi grosze. mozna mozna.

Gość gość
Chętnie zrobię 4, mam duże libido ale będziemy razem się bzykac do śmierci

Gość gość
No dobrze ale 500 plus się kiedyś skończy jak dzieci pokonczą 18 lat i co wtedy? jak tyle lat sie nic nie robilo tylko wyciągało lapska po kasę? skąd jakaś emerytura ma starość? czy ludzie w ogóle myślą o takich rzeczach?

Gość gość
No dobrze ale 500 plus się kiedyś skończy jak dzieci pokonczą 18 lat i co wtedy? jak tyle lat sie nic nie robilo tylko wyciągało lapska po kasę? skąd jakaś emerytura ma starość? czy ludzie w ogóle myślą o takich rzeczach? X Patologia zanim skończy 18 sama bedzie miała po tysiaku z 500+

Gość gość
do gość dziś - jaka ty jesteś głupia, 500+ jest do 18 roku życia, moje dzieci wtedy zaczną się rozmnażać i będą też dostawać 500+, a mając 4 dzieci dostaniemy emeryturę, obecnie 1 tys. gdzie sąsiadka po 40 latach pracy dostała 1400 zł, i czy warto zapieprzać 40 lat po to aby dostać 400 zł więcej. Przynajmniej mnie nikt w pracy nie pogania, jestem sama sob ie kierownikiem, a nie byle wykształcony idiota karze mi robić to czy tamto i to jeszcze narzucając tempo. Także pisowce są spoko, płacą nam za pieprzenie sie i rozmnażanie więcej jak wam głupim za pracę.

Gość gość
pisowce są spoko, płacą nam za pieprzenie sie i rozmnażanie więcej jak wam głupim za pracę. Xx PiS nie dotrwa wieku rozpłodowego twoich dzieci będziesz musiała sie pieprzyć za bułkę ze smalcem pod biedronką

Gość gość
będzie 500+, bo musza mieć elektorat, pracującym zmniejszą wynagrodzenia, bo to są idioci co siedzą cicho i pracują za kromkę chleba i miskę zupy

Gość gość
Autorko, kiepski rwacz z Ciebie... Ty wiesz, ile zarabiają przy borówce?

Gość gość
to zalezy ja chodze na mala plantacje niedaleko domu. dzis zebralam 7 skrzynek.ok 32 kg. ale trzeba wybierac tylko dojrzale i dize.

Gość gość
Tak, niestety, borówkę rwie się w miarę dojrzewania, ale i tak można nieźle zarobić. Chyba, że kiepsko płacą . Mój wuj ma plantację, jedna z kobitek przez sezon wyciąga ok 9 tyś.

Gość Mama 2 plus 2
A ja podziwiam, że nie dosc, że się udało zarobić to jeszcze i odłożyć i żal wydać na głupoty ;) mi jak wpadnie dodatkowa kaska to zawsze mam pomysł co sobie kupić :D

Gość gość
Przez dwa tyg to bedzie pòltorej tysia i jakies fajne wakacje do gòry wentylkami dla rodziny ///////// yyyy. za 1500 zlotych fajne wakacje? :O na moje fajne wakacje poszlo nieco ponad 4,000 - i to i tak nie jest dużo, wcale!! (my + dziecko. nie dostajemy 500+ ). Moja koleżanka wydała na wakacje ponad 10,000 .. .ale zagraniczny wypad.

Gość gość
00.26 Dla każdego fajne wakacje mogą znaczyć co innego. Nie wszyscy potrzebują wakacji all-inclusive za 4000 albo 10000zł. Za 1500 również można spędzić fajnie czas z rodziną w ładnym miejscu. Autorce nie chodzi zapewne o 5 gwiazdkowy hotel na kanarach. Ja również myślę, że jak się dobrze poszuka to można super spędzić wakacje za tą cenę.