Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przygód y seks aktem desperacji, przeczytajcie

Polecane posty

Gość gość

Hej. Od roku jestem a raczej byłam w związku. Zaczęliśmy niedługo po moim rozstaniu z poprzednim chłopakiem. Świetnie się dogaduwaliśmy, układało nam się w łóżku i we wszystkim innym. Niestety często podświadomie szukałam powodu do kłótni, chyba przez to, że czułam że on jest w wyższej lidze niż ja, zejest za przystojny, zbyt dobry. Szukałam drugiego dna, płakałam bo czułam że na niego nie zasługuje. Zaczęły się kłótnie i rozstania. Każde rozstanie było krótkie ale ja zawsze czułam że to już koniec. Szłam na imprezę, piłam, z kimś się calowalam, lądowałam w łóżku. Nie wiem dlaczego tak było, za każdym razem płakałam i byłam wściekła na siebie. Dopuściła się jednej zdrady po ogromnej kłótni i litrach alkoholu i to tyle. Już nie chodzi o to, że właśnie zakończyliśmy związek. Za każdym razem gdy bardzo się boję, mam doła i czuję się zraniona przez ukochanego i czuję że to koniec sama siebie dobijałam idąc do łóżka z dwojgiem przyjaciół na zmianę czy zabawiajac się z innymi. Sama uważam się za nic nie warta szatę, mam myśli samobójcze, nie rozumiem siebie. Chłopak był dla mnie wszystkim i wiem że rozstanie to moja wina ale ja nie wiem co się ze mną dzieje, nigdy taka nie byłam, teraz czuję że już nikim porządnym nie będę, kompletnie nie wiem co ze mną nie tak, może któraś miała podobnie i coś poradzi?

Gość gość
Depresja na moje oko

Gość gość
Znam takie ale im płacili chociaż

Gość gość
Bierz chociaż za to pieniądze szmato Niektóre prostytuty musza się zmuszać, chce im się rzygac na robocie, ty się będziesz nadawać do burdelu idealnie. :classic_cool:

Gość gość
A chüj ci do tego czy ktoś bierze kasę czy się pieprzy za darmo gdy ma ochotę? Jeśli to co pisze autorka to prawda to widać że to ma drugie dno ale zbyt tępa jesteś dzida żeby je widzieć

Gość gość
To nie jest tak że szłam do łóżka z byle kim, zawsze dwie bliskie mi osoby. Nie nadaje się do burdelu, 0sychika wysiada mi i bez tego. Jestem młodą osobą a już na prawde nie widzę w sobie dobrych cech, widzę tylko to co zrobiłam i czuję miłość to chłopaka który miał już dosyć moich zachować. Napisał że nie umiem kochać, nie wiem co to znaczy a to kompletnie nie tak. Nie wiem co robię z jakiej przyczyny ale nie daje sobie z tym rady

Gość gość
23:34 No co masz innego pisać, dzięki takim jak autorka jest ci jakoś lżej w tym starokawalerstwie obleśny bucu :D

Gość gość
Jak dla mnie poninnas zakonczyc pobyt na ziemi. Nie zaslugujesz na to co masz a masz bardzo wiele. Krzyz na droge

Gość gość
to chyba nie są twoi przyjaciele, ale co ja tam wiem :D:classic_cool: