Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brak sił

Mieszkam 9 lat bez ślubu

Polecane posty

Gość brak sił

Z facetem,który nie ma poczucia czasu, który ciągle mnie wyśmiewa, który ciągle wymyśla mi co mam robić,który jest kiepski w łóżku, dla którego rodzina i praca są najważniejsze, który nie chce nigdzie jechać bo ciągle trzeba zrobić remont w domu, który wmawia mi , że nic nie robiey, że jestem głupia, mimo, że pracuję 13 godzin co drugi dzień, w domu muszę też coś zrobić, nie daje już rady, nie mam gdzie iść, jestem stara i do niczego. Żyje, ale co to za Życie, wegetacja, która boli, boli każdy dzień :(

Gość gość
Masz to na co godzisz sie

Gość gość
Pracujesz po 13 godzin i "nie masz gdzie iść"??? Czy on zabiera ci wypłatę ze cie nie stać na wynajęcie pokoju żeby odejść?

Gość gość
To dobrze, ze nie macie ślubu możesz spakować walizkę i ruszyć w świat. Ja wyjechałam za granice jak miałam 30 lat i nawet języka nie znałam. Dałam sobie radę i żyje szczęśliwie. Uciekaj od tego faceta, nie marnuj zycia bo szkoda.

Gość brak sił
Mam wspólne konto i wszystko idzie na życie, dom , naprawy,nie mam nic :( Nie śpię, śmieję się a w środku się gotuje. Miałabym wczasy poszło na kostkę brukową, opał, drenaże wokół domu :( I tak cały czas, zero radości :(

Gość gość
Zmień prace albo zmień konto. Dla chcącego nie ma nic trudnego.

Gość czizas
kochany pamietniczku, dzis zauwazylam, ze jak sie przytrzasnie drzwiami reke, to boli. mysle ze jak przetrzasne jeszcze kilka razy to bedzie ok, musze tylko pamietac o usmiechu. jutro sprawdze co bedzie jak siade golym tylkiem na mrowisku. wszystko ci opowiem, buziaczki.

Gość gość
Buziaczki gimnazjallstko :D

Gość gość
czizas dziś Hahahaha dobre

Gość gość
i bardzo dobrze,ze ie masz z nim slubu. Zmien konto na własne i radze Ci odejsc poki sobie calkowicie calego zycia nie zmarnujesz

Gość gość
Postaw się. Na początek załóż osobne konto i zostawiaj sobie coś z każdej wypłaty, a później rozdysponuj tak, jak uważasz. Jeżeli będzie Ci robił z tego powodu problemy, to kopnij w tyłek, bo tak się nie da. Życie jest zbyt krótkie, by wszystko ładować w remonty.

Gość brak sił
Wie, że choruję na nadciśnienie. Mam wrażenie, że specjalnie stwarza sytuację z by mnie wkurzyć by dopiec, by dać do zrozumienia, że dom jest jego, że nie mam nic do gadania, że jestem głupia ,stara, że do niczego się nie nadaje, macha rękami. Wczoraj byłam w pracy, rano wstałam sprzątam, zrobiłam sobie śniadanie, pije kawę, ten przychodzi i już wymyśla mi pracę co mam po południu zrobić :D Popatrzyłam na telefon co na świecie słychać, ten zaczał swoje. Więc powiedziałam, żeby szedł do pracy i nie wracał bo mam dosyć,że kiedyś wróci z pracy i zastanie pusty dom To nie sznataz, czara goryczy się przelewa. Ciągle co będzie na obiad, zrób to, zrób,tanto, do niczego się nie nadajesz, nawet kota przypilnowac nie potrafisz, jesteś jak twoja matka:(

Gość gość
Ladujesz kasę w remont jego domu??? Gdzie masz mózg idiotko?

Gość brak sił
Mając prawie 41 lat co mnie może spotkać? Nawet nie mam dzieci :(

Gość gość
To tym bardziej odejdz!

Gość gość
Faktycznie, nie pozostało Ci już nic innego jak sponsorowac chama który bedzi Cię podział i gnoil! Aż tak sama się się nienawidzisz żeby sobie to robić?

Gość gość
Piękny wiek a dzieci nie każdy musi mieć. Jak ich nie masz to tym lepiej bo tylko o swój tyłek musisz zadbać. Wyjedź jak najdalej od tego faceta. Praca zawsze jakaś sie znajdzie, na początek wynajmij pokój będzie taniej. Im szybciej to zrobisz tym lepiej bo jak już stuknie ci 50 to wtedy dopiero zapłaczesz.

Gość gość
*ponizal i gnoił

Gość brak sił
Kosze trawę, 20 arów działki, gotuje, sprzątam, dom jest spory, w pracy nie siedzę jak on, nie gadam non stop przez telefony,pracuje, nie pije, nie palę, mimo to ,jestem złą kobietą :D

Gość gość
przeciez on sobie parobka znalazl a ty sie na to godzisz.Przestan sposnorowac mu remont i usługiwac! Mloda jeszcze jestes i ulozysz sobie zycie.Gadasz jak potluczona 70latka

Gość brak sił
Mam dopiero 40lat skończone w styczniu :D

Gość gość
A nie wolałabyś mieszkać u siebie nawet na wynajętym żeby nikt Ci nie wypominał ze jesteś przybędą? Nie wolałabyś ubrać się ładnie, wyjść na miasto, zjeść w restauracji, iść do kina, jechać na wycieczkę niż wydawać kasę na cudzy dom, zamierza z wywieszonym językiem a na koniec usłyszeć ze nic tu nie jest twoje, że jesteś głupia i nic nie umiesz?

Gość gość
tez mieszkam bez ślubu od 15 lat, ale mój facet jest całkowicie innym człowiekiem niż tu opisany. Bez ślubu z dziećmi da się żyć w związku szczęśliwie.

Gość brak sił
Jem w pracy, filmy ściągam z neta, lubię być sama. Taki typ samotnika. Moją pasją jest fotografia. Pogodziłam się, że nie mam szczęścia w miłości. Ciągle, żeby jemu było ok, żeby było ogarnięte, ugotowane, skoszone, żeby nie gadał, że nic nie robię:) Lubię jak go nie ma w domu, nawet nie będę płakać jak sobie znajdzie inną. Młodszą jak kiedyś powiedział :D

Gość gość
Co ma znaczyć ta buźka :D bo nie rozumiem? Cieszysz się ze swojej sytuacji czy prowokacja się udała?

Gość brak sił
Sama jesteś prowokacja :)

Gość gość
Ale tu nie chodzi o ślub tylko o brak szacunku, poniżanie, wykorzystywanie i naciąganie finansowe!!!

Gość czizas
kochany pamietniczku, kolezanka powiedziala zebym wpadla do niej pogadac, ze mnie wyslucha, moze cos doradzi, ale to bez sensu. a jak wszystko sie zmieni? na co ja bede narzekac? moja pasja jest strzyzenie owiec, kiedys ogladalam taki program i tam pan strzygl owce, fajnie to wygladalo. no i mam jeden sweter z naturalnej welny. gdybym tylko nie byla przykuta lancuchem do mojego misiaczka to na pewno jezdzilabym teraz maszynka po tych futrzanych slodziakach. juz czuje, ze jutro bedzie ciezki dzien. nie martw sie, wszystko ci opowiem, buziaczki i tulaski.

Gość gość
Opisujesz swoją trudną sytuację, a jednocześnie ciągle dodajesz wesołe buźki i usmieszki: :) :D ty masz cos z głową?

Gość brak sił
Chyba ty masz coś z głową:) Mam płakać?już dosyć płakałam, nudze?idź na inny temat a nie dosrywaj;)