Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brak sił

Mieszkam 9 lat bez ślubu

Polecane posty

Gość gość
Normalny człowiek nie godzi sie na gnojenie i opluwanie i jeszcze opisując to wstawia uśmieszki. Nie słyszalas o czyms takim jak życie bez faceta, niezaleznie? Wolisz, zeby ktos sral ci na głowę byle nie byc tylko samotną?

Gość gość
Chcesz dalej tkwić w tym związku? Nie lepiej się odciąć i postarać się ułożyć życie nawet samej? Możesz starać się o zwrot kasy włożonej w domu albo plac zeb y mieć święty spokój. Po pierwsze zmień konto u pracodawcy. Plac połowę rachunków za media i połowę za inne typu jedzenie i chemia. Facet znalazł sobie gosposia. Tyle lat razem. Nie chciałaś mieć dzieci? Rozumiem że nie każdy może chcieć więc pytam.

Gość gość
41 lat to jeszcze nie wiek kiedy sie wszystko konczy ale juz wiek kiedy trzeba podjac jakas decyzje zeby nie spieprzyc sobie reszty zycia.ja bym oddzielila konto i wynajela jakiwkolwiek mieszkanie, pracujesz, zarabiasz, dorobisz sie wlasnego.A moze na poczatek jedz sama na wakacje i odpocznij Nie sluchaj co te kafwteriowe przemki i janusze pieprza ze kobieta bez faceta/dziecka jest niczym.dobra samotnosc jest lepsza niz zly zwiazek

Gość brak sił
11.42 poczytaj co to zespół policystycznych jajników :( Bo chyba nie bardzo wiesz co piszesz 😴

Gość gość
Wiem co to jest pcos. Sama mam. O pierwsze dziecko staraliśmy się ponad rok z lekami. Teraz staramy się o drugie dziecko bezskutecznie od 3 lat. Zadalam pytanie bo szanuje że ktoś może nie chcieć mieć dzieci. Piszesz ze wszystko jest kiepskie, nawet seks więc nie rozumiem po co tkwisz w tym układzie skoro jesteś nieszczęśliwa? Żeby nie czuć się samotna? Rozumiem że gdyby chociaż seks był świetny i w tym zakresie osiągałabyś zadowolenie a tak to nic Cię nie zadowala. Pan i władca żąda a sam od siebie nic nue daje. Pewnie nic w domu nie robi nie kuwnie palcem bo wszystkie obowiązki są na twojej głowie a misio misio zalega na kanapie i ćwiczy kciuk bo przecież jest zmęczony po pracy.

Gość gość
Bardzo nieprzyjemna jesteś autorko.

Gość brak sił
Dobrze, że niektóre panie mają cud i miód :D Ja nieprzyjemna? Ale wchodzisz tu i dosrywasz:) Cieszysz się wręcz... Nie odpowiadaj proszę wróć do męża gotować obiad ;)

Gość gość
Z twoim podejciem do zycia to masz racje, nic lepszego cie nie czeka

Gość brak sił
Wiem,ważne, że ciebie czeka wszystko co dobre. Dobra Kobieto :D

Gość gość
nie przejmuj się autorkio zebrały się wylogowane stare baby, które mają gorzej :P

Gość gość
Żal mi Ciebie. Jesteś wyraźnie zgorzniała. Nie dziwię się ze stałą się taka przy swoim faceci. Przykre. Ale jeśli nie chcesz nic zmienić w swoim życiu to nie zmieniaj. Nie rozumiem tylko po co zaczynasz temat na publicznym forum gdzie każdy może się wypowiedzieć czy to się tobie podoba czy nie. To ze ty jesteś służącą to nie znaczy że każda z nas ma tak samo prze.******* życie jak Ty. Bo jestem przekonana że nie ma.

Gość brak sił
Macie gorzej bo wiem, a teraz pilnujcie mężów ja spadam do kosmetyczki, pa 😘

Gość gość
12.14 brawo za dosadny sarkazm :) Gorzej by było gdyby jeszcze ją bil a tak nie jest źle. Ma dach nad głową powinna go po stopach całować a nie wydziwiać

Gość gość
Prowokacja jakiejś idiotki... Albo naprawdę masz taki złośliwy charakter. No to nie dziwie się że twój facet tak cie traktuje. Jesteście siebie warci.

Gość gość
Pewnie leżysz jak materac a potem narzekasz że słaby w łóżku, nie ma czegoś takiego jak słaby facet w łóżku, dobra kobieta wie jak ujeżdżać swojego faceta.

Gość gość
Wyczuwam grubasa po drugiej stronie, one są wiecznie niezadowolone z życia i ciągle jeżdżą po kosmetyczkach jakby miało to coś zmienić. Nie kładzie się truskawki na stercie łajna.

Gość gość
Na wszelkie rady i proby przemowienia ci do rozsądku, ze mozesz cos ze swoim zyciem zrobic reagujesz zaprzeczaniem albo agresją, to po co zakładałas ten temat? Zeby się poużalać? Spełniasz sie jakos emocjonalnie w roli ofiary?

Gość gość
Grubasy reagują bardzo nerwowo gdy słyszą słowo "zmiana", oni lubią się pogrążać w swoim leniwym trybie "życia".

Gość brak sił
Zebrały się wstrętne stare babska :D Temat zaraz usunę pa szczęśliwe :classic_cool: :D

Gość gość
nie płacz grubasku ;)

Gość gość
Wyczuwam schizofrenię.

Gość brak sił
Sterta łajna? A co to?:D Wierz mi gdyby każda z nas wstawiła tu zdjęcie, ja też to wy mialybyście hejt, nie ja 🖐️ Do widzenia 🖐️:P

Gość gość
ja pier.. jaki nie wydol z niej :D jak można być tak żałosnym :D

Gość gość
jak wstawisz swoje zdjęcie to zablokują cały internet na świecie tylko po to by nikt nie musiał patrzeć na kupę jaką jesteś :D

Gość gość
"Sterta łajna? A co to?" Spójrz w lustro, tylko się nie przestrasz!

Gość Twoja_Kosmetyczka
Nakładałam makijaż szpachlą ale ze starej skarpety nie zrobisz ferrari :)

Gość gość
Albo ktoś się podszywa pod autorkę.

Gość gość
Trolica idzie do kosmetyczki. Od razu było widać ze to prowo, bo kto uśmiecha się i cieszy :D gdy opisuje swoją trudną sytuacje?