Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

uwaga na oszusta

Polecane posty

Gość gość

sprzedaje repliki ubrań miedzyinnymi na olx.wplaty są na dane Szymon Sedziak.oszust

Gość gośćSYLWIA suchy
skąd jest?

Gość gośćSYLWIA suchy
Jakby ktoś mojego Szymona nazwał oszustem to bym mu taką jazdę zrobiła ze hej ale tak się składa ze ktoś w imieniu moim i syna fałszywie zeznawał chyba ,tak podejrzewam bo skoro ktoś twierdzi ze kogoś oskarżyliśmy to widocznie ktoś działał za naszymi plecami.Świństwo na skalę światową!ale ja się domyślam kto to zrobił w zmowie z moja rodzinką!Ostatnio tak za moimi plecami chcieli mi nielegalnie praktyki załatwić na Ratownictwie .Zal ,pl!

Gość gośćSYLWIA suchy
taki jeden Tadeusz K wysłał moją mamę za moimi plecami do szpitala żeby mojego syna za język pociągła jak doszło do wypadku ,byli w zmowie a dziecko niczego nie świadome .Potem Tadeusz K namawiał moją mamę żebym im dokumentację medyczną syna udostępniła ,chyba żeby niewinnego trenera uwalić bo po co innego? chorzy ludzie i podli!syn do dziś cierpi z ich powodu!jak można tak kogoś wrabiać i wykorzystywać.To faktycznie jest sprawa dla Sądu!.

Gość gość
Sylwia p***busko lecz sie. Forum to nie jest twoje prywatne zycie.

Gość gość
Gosc napisał O oszuście z Olx a ta wariatka juz leci z koksem i syf wylewa :O

Gość gośćSYLWIA suchy
Piszę co myślę proszę mnie nie obrażać!Zbieram dowody i biorę się za ta sprawę dosyć tego ,nie będzie więcej cierpiał mój syn ,moja córka ani moja reputacja! Darujcie sobie głupie przygrywki.! Wszyscy wasze gierki już znają aż na wylot ,ciekawe jak długo jeszcze macie zamiar ciągnąć te farsę! ?Fałszerstwo ma krótkie nogi!!I nie życzę sobie obrażania mnie sam /sama się idź leczyć!!!!

Gość gośćSYLWIA suchy
10.34 i nie życzę sobie wyzwisk w moim kierunku ja ci dam wariatkę!

Gość gość
Ty naprawde jestes chora :O idz z tym do dobrego psychiatry.

Gość gośćSYLWIA suchy
syf to się dopiero wyleje jak się za was wezmą prawda wychodzi na jaw.

Gość gość
co za debilka

Gość gośćSYLWIA suchy
JA jestem chora?? a chcesz się spotkać w sądzie za obrazę? widać właśnie kto tu jest chory!Nie życzę sobie takiego bydła!

Gość gość
Wypierdddalaj p***bbbusko

Gość gośćparassolka
temat provokacja celowo skonstruowany żeby mojego syna pogrążyć tylko tak się składa ze on o swoim trenerze nigdy złego słowa nie powiedział!Oboje wiemy ze to był wypadek . Codziennie jest rowerem pod skocznią! a tych Koniarczyków za to co zrobili w zmowie z moimi rodzicami za moimi plecami to nienawidzę! i sprawiedliwość im wymierzę.!dobrze wiem jaki mieli w tym interes.Żadnych nielegalnie załatwianych praktyk od gnoi nie potrzebuję,sama sobie załatwię,legalnie!!zresztą zaraz o tym matce powiem nie będzie żadnych telefonów do gnoi wykonywała.Brzydzą mnie takie działania.Przez takich jak oni syn nie wrócił do sportu bo narobili fermentu.

Gość SYLWIA suchy
temat provokacja celowo skonstruowany żeby mojego syna pogrążyć tylko tak się składa ze on o swoim trenerze nigdy złego słowa nie powiedział!Oboje wiemy ze to był wypadek . Codziennie jest rowerem pod skocznią! a tych Koniarczyków za to co zrobili w zmowie z moimi rodzicami za moimi plecami to nienawidzę! i sprawiedliwość im wymierzę.!dobrze wiem jaki mieli w tym interes.Żadnych nielegalnie załatwianych praktyk od gnoi nie potrzebuję,sama sobie załatwię,legalnie!!zresztą zaraz o tym matce powiem nie będzie żadnych telefonów do gnoi wykonywała.Brzydzą mnie takie działania.Przez takich jak oni syn nie wrócił do sportu bo narobili fermentu.W*********j?? a co prawda w oczy kole ?a kto mówił mojej mamie ,,podaj mi tylko Werusia nazwisko a poślę go do kryminału'' -chodziło o mojego męża a wtedy narzeczonego ,potem to samo było z trenerem syna.To koniar wypytywał moją mamę czy podczas upadku syna były zachowane przepisy BHP,CHORE! jakim prawem obcy fagas interesuje się moim dzieckiem??moi rodzice tez nie lepsi zawsze wnuka w doopie mieli a nagle interesowni się znaleźli.Ja tak tego nie zostawię!