Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny w jakim wieku przestałyście dbać o swój wygląd i dlaczego

Polecane posty

Gość gość

Kiedy przestałyście inwestować w ubrania, przestałyście ćwiczyć, malować się i co miało na to wpływ?

Gość gość
jak dorwały chłopa i go usidliły to sie roztyły , ścieły włosy, żarły, pierły, bekały, ubierały sie w powyciągane dresy dwa numery za duże - prawie jak niemki czy Holenderki

Gość gość
:D :D :D przeciez chlop nie jest na wiecznosc.... tzn no moze w Polsce jak juz facet dorwie babe to ja trzyma, nawet jak wyglada jak niemka

Gość gość
w sumie nigdy o siebie nie dbałam.

Gość gość
w wieku ok 30 lat, problemy finansowe

Gość gość
Co do malowania to nigdy nie nakladalam tapety na twarz. Mam po 30 i tylko henne robię. Żadnych pudrow ani podkładów nie używam. Cwicze i lubię nowe ubrania kupować.

Gość gość
Nie przesadzam z tym strojeniem, ale dbać o siebie nie przestanę pewnie nigdy, a zbliża się do 40

Gość gość
Jestem po 40 ce a nadal o siebie dbam. Paznokcie zrobione, włosy troche za ramiona, codziennie delikatny makijaż, jeżdżę na rowerze, wysypiam sie, ubieram sie elegancko i seksownie ale czasem tez na sportowo. Ubrań mam pełną szafę i nadal cos nowego dokupuje. Kosmetyki, dobre perfumy. Lubię ładnie wyglądać ale nie przesadzam i dbać o siebie bede do późnej starości.

Gość gość
Mi juz sie nie chce a mam 33 lata. Brak perspektyw na milosc, dla mezczyzn jestem niewidoczna, to po co..

Gość gość
Mam prawie 32 lata i teraz zaczęłam bardziej dbać o siebie niż kilka lat temu. Np od niedawna robię sobie hybrydy a wcześniej szkoda było mi kasy. Fryzjer raz na 3 miesiące. Henna i regulacja brwi co 3 tygodnie. Ż kosmetykami nie przesadzam. Zdrowo się odżywiam pije len mielony dużo wody i skóra jest fajnie nawilzona. Makijaż to podkład odrobina pudru rzęsy i policzki różem bądź bronzerem. Ciuchów nie kupuje co miesiąc. Staram się oszczędzać bo niedawno wprowadziliśmy się do nowego domu i jedna pożyczkę od rodziców chce my pilnie spłacić. Wcześniej nie byłam jakoś zaniedbana. Ale z wiekiem bardziej mi się chce :)

Gość gość
Raczej coraz więcej z wiekiem. W młodym wieku raczej nie potrzebowałam żadnych specjalnych zabiegów, do kosmetyczki chodziłam tylko na wosk, do dermatologa wcale, zębów nie musiałam wybielać, do fryzjera mogłam, ale nie musiałam. Figurę miałam świetną, a nic nie robiłam, teraz figurę mam nawet lepszą, bo więcej masy mięśniowej, ale ćwiczę prawie codziennie.

Gość gość
10:59 xD