Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak dyskretnie pokazać facetowi że mam ochotę na romans z nim?

Polecane posty

Gość gość
Bo nie trzeba mu prać, gotować, sprzątać a ma się jego myśli i ciało żeby miło spędzić czas.

Gość gość
Głównie chodzi o pożądanie . I mieć tego faceta który ją rajcuje chociaż w łóżku.

Gość gość
16.53 K czy m to pisał

Gość gość
Mnie jego żona nie obchodzi, nie chodzi o nią przecież i o to by jej dopiec :D Chce jego i tyle. Ja chcę, potrzeby i szczęście innych jakoś średnio mnie interesują :)

Gość gość
dziś czym zwrócił Twoją uwagę?

Gość gość
Trik nie trik, jak by facet nie chcial to by sie na to nie zlapal. Ona chce, to robi wszystko zeby to dostac. Facet nie chce, to nie musi brac. Prosta sprawa. Kazdy odpowiada za siebie. Co ma ja obchodzic jego zona? Ona nikomu nic nie obiecywala. Mi taki jeden kiedys bardzo sie podobal (jestem mezatka), on wolny ale z solidnymi zasadami:). Jak powiedzial mi o tych zasadach to mnie jeszcze bardziej wzielo.. milo bylo patrzyc jak sie szamotal gdy robilam delikatne podchody z “dotykaniem”:). Probowal udawac przez kilka miesiecy ze go nie interesuje, ale ja wiedzialam lepiej po jego reakcjach na moje “musniecia “, a to po dloni, a to po ramieniu. Teraz jest moim kochankiem i wydaje mu sie ze zostawie meza..

Gość gość
22.01 jemu się wydaje. A tobie? Nie zostawisz?

Gość gość
gość dziś co ci się u niego spodobało lub czego szukałaś? emocji, uczuć, nowych przeżyć?

Gość gość
Zawsze mnie denerwowali tacy solidni goscie ktorzy maja wszystko ulozone i czarne musi byc czarne a biale biale. Tacy co maja solidny kregoslup moralny i wyrobione moralne zdanie na wszystko. Zanim wyszlam za maz chetnie ich podrywalam aby pokazac im ze zycie nie jest takie proste i emocji nie da sie przeliczyc:). Wiec uruchomilam znowu moja machine podbojow, jak zawsze wyszlo ale posunelam sie troche za Daleko. Troche mnie wzielo (sama sie chyba troche zauroczylam), ale nie, meza nie zostawie

Gość gość
23.54 oby mąż kopnął cię w pezde :)

Gość gość
Nie rób tego :(

Gość gość
Autorko tylko, żeby sie nie okazało, ze ten twój lovelas ma mikrutka 12 cm we wzwodzie :D bo sie bidulko zdziwisz :D bedziesz sie napalać i nakręcać a jak dojdzie do seksu to nie bedzie miał cię czym przepchać desperatko :D

Gość gość
23.54 Czego poszukiwałaś?

Gość gość
Jak nie sprobuje to sie nie dowie.. bo moze ma 22cm..

Gość gość
Myślę że jak będzie 18 to też się nie zawiedzie :D

Gość gość
Gosciowo która rozpisala się o romansie - jesteś odrazajaca kvrwa. Wiesz co, myślę że twoj biedny mąż powinien się dowiedzieć o wszystkim. Chyba czas na trochę sprawiedliwości społecznej i odszukanie twojego ip :)

Gość gość
I co po ip stwierdzisz? Hahahahaha

Gość gość
Niech cie o to głowa nie boli, mam swoje sposoby. Uwierz mi jest wiele mezczyzn którzy nie lubia szmat.

Gość gość
Nie ja pierwsza i nie ostatnia mam romans.. dlaczego to tak cie ruszylo? Ja naleze do siebie, do nikogo innego. Maz pewnie cos podejrzewa ale bierze na przeczekanie. I dobrze robi bo tak jak pisalam nie zamierzam od niego odchodzic. Bardziej powinno ci byc zal mojego kochanka ktory planuje ze mna przyszlosc, ktorej nie bedzie. Da sobie rade,

Gość gość
Jaka matka Teresa się znalazła :o

Gość gość
Jednak koofa i szmata, zawsze taka pozostanie. Puszczalskie to cecha charakteru ;) na szczęście są jeszcze wierne kobiety.

Gość gość
Mam nadzieję że nie wyskoczy z majtek glista bo przez spodenki wyglądał obiecująco :)