Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Namysłów Opolszczyznaa

W maju miałem robiony w Opolu w szpitalu psychiatrycznym Rezonans...

Polecane posty

Ale wyniki wyszły w normie, dziś odebrałem będąc w Opolu te wyniki u neurologa bo psychiatra nie mogła ich wydać ale wynik już od dawna znam bo psychiatra mi powiedziała o nich, na Rezonans czekałem od Września 2017 a miałem go dopiero robiony w maju tego roku :o lecze się u psychiatry miałem problemy (dalej biorę leki) ale nie mam schizofrenii ani omamów i psychoz i zwidów ani halucynacji mam tj może miałem (bo się lecze to mogę napisać w czasie przeszłym) inny problem żeby nie było!

To był Rezonans głowy ale jak pisałem tu powyżej wyszedł w normie :)

Gość marawstala
To spoko : )

Gość gość
Kolejny ulomek,ktory sie podnieca,ze chory na glowe. Nie ma sie co dziwic,ze piszesz bzdury.

20:57 Nie pisze bzdur to po pierwsze a po drugie czemu twierdzisz że pisze bzdury?

Gość gość
Co takiego się działo że miałeś robiony rezonans magnetyczny ?

21:39 nic się nie działo, to było rutynowe badanie, psychiatra mi je zleciła bo chciała mieć komplet badań

Gość gość
Co takiego się działo że miałeś robiony rezonans magnetyczny ? xxx jak to co? zachowywał i nadal zachowuje się jak niedorozwój, więc żeby wykluczyć zmiany fizyczne w mózgu, np. guz, zrobili mu rezonans. Niemniej on nic takiego nie ma; jest zwyczajnie pyerdolnięty i upośledzony i kwalifikuje się do zamknięcia w przytułku dla czubków

Gość gość
No właśnie :D wykluczyli zmiany fizyczne w mózgu, guzy itd więc teraz mają pewność że nie to jest przyczyną jego zachowania :D a ten się cieszy że jest normalny :D czym tylko potwierdz swoją chorobę psychiczną :D :D :D :D a że normalny nie jest i z chorobami psychicznymi wcale tak łatwo lekarze sobie nie radzą to teraz mają problem czemu on taki p*****lnięty i ma objawy z różnych :D :D :D Uszkodzenia mózgu by im bardzo uprościły sprawę lecz mózg.w porządku a koleś p******y jak meserszmit :D :D niezły zgryz z nim mają :D :D :D :D :D :D