Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czytacie książki?

Polecane posty

Gość gość

Odkąd wyszłam za mąż i urodziłam dziecko jakoś zaniedbałam czytanie choć bardzo lubię. A wy czytacie książki? Znajdujecie bez problemu na to czas? Może napiszecie tu tytuły Waszych wciągających, ulubionych książek... Przydało by się poczytać coś fajnego

Gość gość
Czytam tylko branżowe na powieści nie nam czasu

Gość gość
Fajne to dość subiektywne ;) mnie ostatnio poruszyła książka "Mózg i serce. Magiczny duet", James R. Doty. Czytam jak dzieciaki zasną, czasami dwie strony i padam...

Gość gość
Czytam. Srednio 2 w tygodniu. Zawsze bylam wrogiem technologii ale odkad mam czytnik to czytam o wiele wiecej. Poreczny, miesci sie w reku przy karmieniu no i najwazniejsze mozna czytac jak jest ciemno bez zaswiecania swiatla. Teraz czytam trylogie Amerykanska sielanka P. Rotha. W sumie zawsze sprawdzam ranking ksiazek na lubimy czytac.pl i stad wiem za co sie zabierac :)

Gość gość
Tak. Tak jak gość wyżej ściągam sobie w pdf, chociaż wolę papierowe..

Gość gość
Uwielbiam czytać - wolę nie zjeść niż nie przeczytać choćby kapkę tego, co mnie wciąga. To jest mój pokarm - moje koło napędowe. Ja lubię czytać reportaże. Jeżeli lubisz ten świat literatury, to chętnie coś polecę :)?

Gość gość
Czytam. Jeśli chce mieć chwilę spokoju idę do wanny z książką :-D a mąż zostaje z dzieciakami. Ogólnie lubię literaturę faktu-reportaż ale nie pogardzę prozą współczesną. Moim ulubionym autorem książek jest Murakami.

Gość gość
ostatnio mnie wciagnela ,,wielka samotnosc" kirsten hannah. ktos czytal ,,slowika"?