Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Marcin_On

separacja dziecko

Polecane posty

Witam serdecznie. Pewnie parę kobiet mnie obwini lub potępi ale sp[rawa wygląda następująco. Miesiąc temu rozstałem się z żoną, gdzie ujawniłem jej romans oraz romans jej brata z jej koleżanką z pracy, nadmienię iż wszyscy kryli siebie na wzajem oraz dwóch miesięcy nie mogłem z żoną się dogadać, nie tylko Ja ale i jej rodzice oraz znajomi. Nie będę się zagłębiał dalej. W dniu wyprowadzenia się córka ( ma 7 lat )nie chciał pozostać z matką i wyszła ze mną, zaczęła szarpać córkę oraz 3 razy wykrzyczała że nie ma córki i ma wypierdalać wraz z ojcem z domu. Córka jest pod opieką psychologa i nie chciała widzieć się z mamą. Ja nie broniłem jej kontaktu z córką wręcz namawiałem do spotkania w miejscu publicznym aby córka się oswoiła. Po paru dniach doszło do spotkania, młoda dzwoni do mnie że mam po nią przyjechać bo nie chce już być, podjechałem po nią po czym wyszedł pasierb wraz z żoną i trzymając młodą padły słowa powiedz co masz powiedzieć. Córka się wyrwała i z płaczem w moją stronę została chwycona i zamknięta w domu, wyłączyli prąd w domu oraz ustał płacz młodej. Przyjechała policja, po otwarciu drzwi córka wybiegła z podrapaną twarzą oraz śladami na rękach, zaczęła płakać że ją trzymali i zatykali buzię żeby nie mogła przyjść do mnie. Córka nie chciała rozmawiać przez dwa tygodnie z mamą, doszło do spotkania w pizzerii i ustaliliśmy że córka przyjedzie do niej na dzień. Zabrała ją w sobotę o 15:00 i miała odwieść w niedzielę o 19:00, od tej pory nie mam kontaktu z córką, żona odebrała telefon i powiedziała że nie mam dzwonić, mamy takie same prawa rodzicielskie. CO MAM ZROBIĆ proszę o pomoc Tata

Gość Aniaklklklk
1. rozstałeś się z żoną bo zupa była za słona 2. już nie ma policji bo są kulsony 3. to jest kobiece forum przystojniaku z niesprawnym interesem

Gość gość4242
żeby się córka oswoiła :D rozumiem że córka była dzika i trzeba ją oswoić

Gość gośćff
temat fajne prowo - na zachętę 6/10

Gość gość
rozwód ustalenie miejsca zamieszkania dziecka przy ojcu ustalenie kontaktów ograniczenie wykon. władzy rodz. pozwanej do współdec. o istotnych sprawach dziecka. plus ewent. obowiązek alimentac. po str. pozwanej na kwotę min. 300-500 zł mies.