Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co jest nieatrakcyjne w wyglądzie kobiet?

Polecane posty

Gość gość

Co jest nieatrakcyjne w wyglądzie kobiet?

Gość gość
Brak cnoty i jak nie gra w gry

Gość gość
Tusza

Gość gość
Wielki nos

Gość gość
u nich nawet kupa jest atrakcyjna , której nie robią oczywiście

Gość gość
- bardzo mały biust, - figura "jabłko" - otyłość, -sadło, - płaski tyłek, - żółte zęby,

Gość gość
Fiutonos jest wielbiciem kobiet o wielkich nosach, przy nich jego nie wydaje się taki karykaturalny, jedna nawet musiała kilkakrotnie zmniejszac.

Gość gość
Koltun, brak brwi(narysowane nie sa ladne, sa najwyzej komiczne), krzywe nogi, ubior kojarzacy sie bardziej z wulgarnoscia niz z elegancja, tona tapety, nawet jak nie swieci to widac ze to sztuczne(szczerze, kto nomrlany na dluzej mialby sie zainteresowac baba, ktora sama, wlasnymi rekami, robi z siebie sztuczna lalke? na raz - moze i atrakcyjne, na stale - oj kiepsko), niereanie dlugie pazury, przesadnie zaznaczone usta, wygladajace bardziej na spuchniete niz normalne.

Gość gość
22.33 jego ukochana ta od zmniejszania kilkuoperacyjnego

Gość gość
A co mnie obchodzi co jakiś krzywy polaczek myśli o mnie , z tych baranów i tak nie ma pożytku , na portalu randkowym prawie się porzygalam przed monitorem tych boskich Januszy adonisow , ci którzy najwięcej krytykują mają najabrdziej krzywe ryje , a teraz który z was ma 192 wzrostu , muskulature, jasne blond słowy gęste bez zakoli ładnie przystrzyzone , szczękę kwadratową a z pięknie zarysowanymi koscmi policzkiwymi ? Wymagać to sobie możesz polski buraku jak sam wyglądasz

Gość gość
Kretynko wyzej, tu nie ma pytania o wymagania tylko o to co jest nieatrakcyjne. Jakim trzeba byc zakompleksionym mopsopodobnym straszydlem, zeby odbierac bezosobowa, nieskierowana do nikogo konkretnego liste jako jakiegos rodzaju atak/obrazenie i z prymitywna agresja, toczac piane jak wsciekle zwierze pluc na innych jadem. KRETYNKA.

Gość gość
Też nie jestem idealna ale wiem co jest ogólnie nieatrakcyjne u kobiet. Nie bądźcie takie przewrazliwione. Brak cyckow brak ust wymiary jak u mutanta liche włosy wielkie stopy małe oczy wielkie czoło i mogłabym tak do rana. Otyłość brzydka figura.

Gość gość
23:01 ktoś kto się tak wyraża ma czelność mówić o agresji ? Skocz się ośmieszyć mentalny niedorozwoju i idź się naucz intepuncji imbecylu

Gość gość
Co jest nie atrakcyjne u facetów : zakola , okrągły łeb , brak kości wystajacych policzkowych , wzrost poniżej 185 , włosy pod pachami , mysie włosy , mają być czarne albo jasny blond

Gość gość
23:03 gofno prawda, ja jestem kombinacją wszystkich cech które opisalas a wielu facetów mówi że jestem bardzo ładna , a znam dziewczynę z duzymi ustami , duzmi oczami , małym nosem i wielkiego powodzenia nie ma

Gość gość
23:04 "... naucz intepuncji imbecylu" - na koncu zdania stawiamy kropke, przyglupie bagienny. rzucasz inektywami i smiesz pouczac innych o agresywnych zachowaniach? to tak absurdalne, ze nawet nie smieszne. udowadniaj dalej ze jestes kretynka o inteligencji ameby, prosze bardzo, droga wolna. ale innych o swoje wady nie oskarzaj, prymitywna wydmuszko. PS. pisze sie: "SkoŃcz się ośmieszAć", nie "Skocz się ośmieszyć". naucz sie interpunkcji ORAZ gramatyki, niedorajdo z prowincjonalnej wsi, bez szkoly i odrobiny wychowania.

Gość gość
23:11 robisz tak pod siebie Januszku z wymaganiami bo sie okazało , ze sam jesteś nie atrakcyjnym smieciem? Pewnie wyglądasz jak młody Kaczyński a swój niedorozwój umysłowy i brak urody próbujesz załatać agresją , załóż pampersa bo zrobisz pod siebie

Gość gość
A po drugie taki przyglup bez kultury jak ty , który swoją wypowiedź naszpikowal inwektywami nie ma prawa nikogo pouczać , a teraz splywaj w klozecie męski pasztecie

Gość gość
A na chüj ty się tak emocjonujesz? I skąd pomysł ze temat założył facet a nie kobieta? Jako mało idealna kobieta powiem Ci ze za bardzo się nakręcasz i podniecasz tematem. Ewidentnie masz kompleksy które cię przerastaja dlatego nie masz dystansu do tematu urody.

Gość gość
dziś smutno mi to cały ja :(

Gość gość
Bo temat założył jakiś kretyn albo kretynka która wypisuje jedynie wady których sama nie posiada , typowe dla narcystycznych debilek

Gość gość
23:13 nie obchodza mnie twoje schizofreniczne pomysly, karyno bez oglady. wyskakujesz z inektywami i dziwisz sie, ze ktos odpowiada tym samym? nie jestes kretynka, jestes po prostu zy*****. zachowujesz sie agresywnie i zdziwienie, ze ktos sie nie daje w ten sposob sterroryzowac, ciuliczku? to TWOJ problem, wynikajacy z TWOJEGO zachowania. idz i sie wreszcie doedukuj, niedorobie zebrzydowski, chyba ze lubisz byc traktowana jak smiec z powodu twojego wlasnego smieciowego zachowania. parafrazujac: "Bogu co boskie - smieciowi co smieciarskie" - bylo sie nie pieklic bez powodu, krolowo dramatu, masz dokladnie to, co sama serwujesz innym, i na nic wiecej nie zaslugujesz, mitomanko. za pozno robic z siebie teraz ofiare, trolu, nie wyszlo ci teraz, nie wyjdzie jeszcze wiele razy, piana na tym twoim tepym pysku z wyraznymi oznakami porazenia mozgowego rowniez NIC CI NIE POMOZE. bez dalszego odbioru, tepaku pastewny.

Gość gość
O. o ja j***e jaka karyna typowa.

Gość gość
23:22 tego plucia się nawet nie da się czytać , ty się nadajesz do zakładu zamkniętego , pewnie masz mikro fiuta i to boli

Gość gość
Nie czepialabym sie cech, ktorymi czlowieka obdarzyla natura. Za nieatrakcyjne u kobiet uwazam wygolone czesciowo glowy, a z reszty wlosow np.kucyk (ogolnie ten typ fryzur), stroj kompletnie noedobrany do figury, przesada w opalaniu, sztucznych rzesach i wypelniaczach, braki w uzebieniu.

Gość gość
podobno wiele panów nie lubi jak cyyypka ma kształt "motylka" :D

Gość gość
Ja za nie atrakcyjne uważam u kobiet , niski wzrost , podłużna glowa, brak zaznaczonych kości policzkowych , krótkie palce u rąk jak serdelki itd

Gość gość
cyyypka ma kształt "motylka" smiech.gif x co znaczy, że c*pka ma kształt motylka ?

Gość gość
cyyypka ma kształt "motylka" smiech.gif x co znaczy, że c*pka ma kształt motylka ? xxx wtedy kiedy ci wargi sromowe tak dyndają XD u facetów dopuszczalna jest tylko cyypka w stylu "bułeczka".

Gość gość
Bułeczki motylki tylko facet może takie debilizmy wymyślać infantylne...