Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co jest nieatrakcyjne w wyglądzie kobiet?

Polecane posty

Gość gość
Temat założył jakiś debil mentalny , znam wiele kobiet które mają dosłownie wszystkie wymienione cechy a są dużo ładniejsze od lasek od szablonu , ja też wolę urodę Sebastiana schweinsteigera niż jakiegos modela , dla kogoś właśnie te nie atrakcyjne cechy mogą być pociągające , ale głupki nie zrozumieją

Gość gość
brak talii. w sensie figura taki kloc.

Gość gość
zdajecie sobie sprawe, że nie znajdziecie żywej kobiety, która nie mialaby choćby jednej z wymienionych tu "wad" ? :O

Gość gość
23:30 widać że to piszę kobieta i to bardzo tepa, lepiej mieć figurę jak kloc ale ładna twarz niż , brzydka mordę ale figurę klepsydry , żeby nie było sama mam talię i to wąska ale jak widzę jak taki pusty człowiek ocenia innych to narzuca mi się tylko na myśl " pustostan umysłowy "

Gość gość
Od dołu. - zaniedbane stopy, lub takie krótkie a szerokie - brak zwężenia w kostce - grube łydki - brzydka "druga strona kolan" - grube uda - otyłość i brak wcięcia w tali - małe piersi lub za duże - potężne ramiona - tzw pelikany - grube dłonie i krótkie palce - druga broda - niezadbana cera - źle wykonany makijaż - duże uszy - brzydkie włosy - niepachnace

Gość gość
Niski wzrost. Serio. Wzrost niby jest ważny u facetów ale niski facet jak o siebie zadba, jest szczupły, to jest taki trochę "chłopiec" co działa na jego atrakcyjność. Jak przypakuje i jest mocno zbudowany to przez niski wzrost tym bardziej widać jego sylwetkę. A niska dziewczyna... Dziewczyna powinna mieć smukłą talię, długie nogi, długie, opadające włosy a nie taki pulpet jak ze szkółki :/

Gość gość
lepiej mieć figurę jak kloc ale ładna twarz niż , brzydka mordę ale figurę klepsydry x jeszcze lepiej mieć i ładna twarz i talię osy , takich dziewczyn wcale nie brakuje :P

Gość gość
Co ja poradzę że mi się kurdoople nie podobają , jestem wysoki chce wysokiej a nie takie małe gofno , ja mam 190 ale takiej poniżej 168 bym nie chciał , po prostu to mnie nie kręci spać z takim karyplem

Gość gość
dziś no ciężko dziewice graczke znaleźć wyginely z Sega drimcast :(

Gość gość
Banda zakompleksionych idiotek. I chyba mało kumatych do tego... Piszę to jako kobieta. U faceta zakola wzrost karla i fiut którego trzeba szukać z lupa np. to także cechy które uchodzą za nieatrakcyjne. Zaprzecz któraś a parskne prosto w twarz. Sęk w tym że rzadko spotyka się egzemplarz kobiety która ma wszystkie c*****e cechy. Ba wręcz nawet kilka niepożądanych cech nie sprawia że jest się pasztetem. Co nie zmienia faktu że nadal te cechy są uważane za nieatrakcyjne przez ogól. Macie iq minimalne żeby to zrozumieć?

Gość gość
I wyszło szydło z wora ze ten wulgarny paszkwil założycielka tematu to kobieta , weź się hamuj trochę bo masz szambo w ustach

Gość gość
Ja autorko przede wszystkim uważam ze nie atrakcyjny u kobiet jest taki wulgarny beznadziejny charakter jak twój , nawet pasztet prędzej znajdzie od ciebie faceta bo ty odstraszasz chamstwem i głupota

Gość gość
dziś a mi się podobają malutkie 152 nawet ale muszą mieć proporcjonalne ciało takie drobne i szczupłe a nie grubaski

Gość gość
Mnie sie tez nie podoba jak ktos stale jest czerwony na twarzy

Gość gość
Jeśli ona się zwraca do swojego faceta (o ile go ma ) tak jak do ludzi z forum to niech się nie zdziwi jak kiedyś biedny nie wytrzyma i ja strzeli w łeb

Gość gość
ja mam wystające wargi sromowe i wstydze sie by moj robil mi minete....jeszcze sie poklocimy i potem bedzie gadal, ze mam brzydką c###pę. kocham sie z nim też po ciemku zeby tego nie widzial...do tego to doszlo skoro o atrakcyknosci kobiety przesadza nawet wyglad warg sromowych.

Gość gość
I po co ty się tak plujesz kobieto? Jedyna osoba która ma szambo w japie w tym temacie jesteś ty bo wyzywasz autorkę a nie masz powodu. Za bardzo przezywasz i bierzesz do siebie. Popusc gumę w gaciach bo jelita cie się zapchaja od nadmiaru gazów. Serio.

Gość gość
23:34 przestań bredzić , kobieta może być nawet drobną jak jest wysoka , niskie karyple najczęściej mają zaburzone proporcje ciała , niskie zawieszenie i są aseksualne bo wyglądają jak dzieci

Gość gość
23:45 stawiaj przecinki , boże ile tu analfabetow siedzi

Gość gość
Nie będę stawiać bo mi się nie chce. Kloca ci mogę postawić chcesz? Po kawie mnie ciśnie z deka.

Gość gość
Widac, ze jakas wulgarna karyna bez polotu i elementarnej kultury usiluje zdominowac skadinad dosyc ciekawy temat. Z tego miejsca chcialabym poprosic w/w patologie, aby z laski swojej okazala chocby odrobine zrozumienia dla innych ludzi i przestala sie prymitywnie i nie na temat, aczkolwiek kolorowo; udzielac. Nieatrakcyjne: krotkie, beczulkowate nogi, pol biedy jesli proste, ale krzywe... jak kaczatko. Nadmierne machanie rekami podczas chodzenia. W nastoletnim (i pozniejszym) wieku nie powinno byc juz takich problemow z lapaniem rownowagi, ze trzeba rekami machac jak wiatrakami przy kazdym kroku.

Gość gość
Starość. Starość jest nieatrakcyjna. Czyli wszytkie babki po 35roku życia.

Gość gość
Weź skończ Januszu , jeśli sam mi wyglądasz jak adonis to masz gofno do gadania jak kto wygląda , kurd**el i debil poniżej 190 chce wpedzac kobiety w kompleksy , pewnie siur też mniejszy niż 20 cm ,ty masz najwięcej do gadania umysłowa patologio

Gość gość
Wymagań taki Janusz mieć nie może ale może wiedzieć co jest atrakcyjne ogólnie a co nie. Weź se d**e posmaruj bo ewidentnie cię boli.

Gość gość
karyna czy grażyna? karyna bardziej mi się podoba jako określenie :D

Gość gość
Nie atrakcyjne u facetów : włosy wystające z nosa , Szeroka doopa niski wzrost , problemy z zakolami nawet małymi , małe oczy w innym kształcie niż migdalowe , liche brwi , paznokcie pały , brzydkie stopy z włosami

Gość gość
Skoncz juz robic syf, genetyczna pomylko. Jestes szpetnym, malym, zakompleksionym trolem ktory usiluje wszystkich zatruc swoimm jdaem z pustej nienawisci. Na twoja rzekoma opinie nikomu nawet wysrac sie nie chce, wiec skoncz udawac, ze to o tobie temat i reagowac jakby ci ktos rodzine gazeta wlasnie zabijal, ochydny potworku.

Gość gość
Więcej brzydkich cech facetów " widoczne dziury w nosie , jasna swiniowa karnacja, nie wydwpilowane ciało na zero , grube łydki , za duże lub za małe wargi , brzydkie zęby tzn inny kształt niż te z reklamy pasty do zębów , siurek poniżej 23 cm , (no bo to glista, która trzeba z lupą szukać )

Gość gość
00:06 Nie jestem autorem lecz pragnij zauważyć bezsens twych słów. Właśnie srasz już z godzinę na słowa autora i innych wypowiadajacych się tutaj myślę że nikt się w kompleksy nie wpedzi od słów anonimow o ile sam siebie szanuje i zna swoją wartośc. Tych chyba nie znasz bo się niepotrzebnie pieklisz.

Gość gość
Kolejne brzydkie cechy facetów , kształt twarzy inny niż kwadratowy z wyraznymi kosciami policzkowymi i mocno zarysowana broda , oczy okrągłe - fuuuuj , mają być lekko skośne i szeroko rozstawione , najlepiej jasno niebieskie bez domieszek innych kolor lub czarne jak węgiel