Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co jest nieatrakcyjne w wyglądzie kobiet?

Polecane posty

Gość gość
Ktoś może mieć cellulit a ty masz brzydką twarz , natura wie co robi , skończ ten żenujący temat

Gość gość
1:24 Faceta udaje? Przecież ty jesteś nie debilka a idiotka czyli najbardziej upośledzona w dawnej skali głupoty.

Gość gość
Uderz w stół a zjeb się odezwie. Typowe :classic_cool:

Gość gość
Też się zastanawiam jak trzeba mieć pusty łeb żeby założyć taki temat , zakompleksione dziecko chce się dowartosciowac bo się uważa za piękna a mimo wszystko faceci lecą na te brzydule :D tak to się kończy jak samoocena jest wyższa od realnej urody

Gość gość
Poudawaj jeszcze facet żałosna autorko, ciebie nawet żal debilka nazwać bo z upośledzonych nie można się śmiać

Gość gość
Widzę że znowu nie dotarło ani jedno słowo... Tylko jedna osoba zrozumiała cokolwiek oprócz mnie. To raczej nie świadczy dobrze o poziomie umysłowym kobiet. Pojmij zj***e damski że ja też mam wiele wad ale to mi nie zabrania wypowiadać się o wadach innych. Czaisz? Popracuj nad samoocena bo byle g****o przeczytane w necie obniża ci ją do minimum. Przykre.

Gość gość
Jak ma brzydka twarz

Gość gość
Ciekawe co jeszcze wymyśli autorka oprócz udawania faceta i podszywanie się pod innych ze niby sama siebie broni :D na dodatek pisze kilometrowe wypowiedzi naszpikowane wulgarzymami , to się leczy

Gość gość
Co w moich wypowiedziach wskazuję na to że udaje faceta? Przecież pisze o sobie w rodzaju żeńskim. Polecam psychiatrę i odstawienie kafe bo jak widać nawet zwykle forum w rękach psychola może doprowadzać do psychicznych zaburzeń...

Gość groteska na tym forum
Napomknę tylko, że w szczególności Ciebie nie dotyczy NETYKIETA., że masz czelność zwracać się do mnie kochanie. Ale, swoim aparatem pojęciowym pojmiesz w końcu, że piękno jest w oczach patrzącego, nie frustraty wprawionego niczym rasowy Narodowiec dozujący cyklon B, próbujący uszczknąć aprobaty przez zatrute głupotą elektoraty. Checkmate. :)

Gość szry
"gość dziś A największą debilka jest założycielka tego tematu wulgarna menda" - popis kultury i dobrego wychowania. pograzasz sie coraz bardziej. zaloz sobie wlasny, nienawistny temat i tam jak typowa malpa rzucaj w innych fekaliami. "gość dziś A ja nie będę kryć że masz interpuncje gorsza od 5 letniego dziecka , przecinek mówi ci to coś ?" - zdradz mi te tajemnice: co to jest "INTERPUNCJA"? nie znam tego slowa. - przed "że" przecinek - stawiamy. - przed przecinkiem spacji NIE stawiamy. - pytajnik(lub wykrzyknik, lub kropke) stawiamy na koncu zdania po ostatnim slowie. NIE po spacji za ostatnim slowem. - pisze sie "gorszą", nie "gorsza", jesli juz uzywasz polskich znakow, deklinacja przez przypadki sie klania nisko i z ironicznym usmieszkiem. - "5-CIO letniego" koncowki odmiany liczb PODAJEMY. chyba ze twoim celem jest, aby ktos czytal: "... od pięć letniego..." - bardzo nie po polsku. - "przecinek"- apostrofow uzywamy nie tylko cytujac innych. i ty chcesz uchodzic za jezykowa purystke? zenujace... czytaj wiecej ksiazek. albo chocby gazet. oswajaj sie bardziej z jezykiem pisanym. bo zamiast "brzmiec" poprawnie to "grzmisz" jak potluczona.

Gość gość
Do netykiety należy między innymi zwracanie sie do kogoś zgodnie z jego płcią więc nie pisz do mnie jak do chłopa, to raz. Dwa cyklonem b i Żydami to ty se mordy nie wycieraj. Trzy primo ja doskonale rozumiem że piękno jest względne aczkowiek mam na tyle rozumu by widzieć że cellulit tudzież krzywe zęby i lysina obiektywnie piękne nie będą nigdy. A ty zapieraj się wszystkimi konczynami i bij łbem w ścianę ale będzie tak jak napisałam bo tak jest. Po prostu. Żegnam. I polecam dystans oraz w sumie weź tego cyklonu się na wdychaj. Bez odbioru. Nie pozdrawiam rzecz jasna.

Gość gość
grube krótkie paluchy jak u chłopa łeb włosy wygolone jak u faceta zarośnięte giry w lato cielsko grube jeśli nie jest to po ciąży.. brwi jak namalowane czarnym flamastrem w kształcie szklanki pięty popękane w sandałach

Gość gość
Otyłość, brak biustu, krótkie włosy.

Gość gość
Zbyt wysoki wzrost i duże stopy.

Gość gość
Małe cycki, nadwaga, wąski tyłek, tona tapety.

Gość gość
Ja jestem ładny i lubie sie pośmiać z takich tematów. Współczuję brzydalom :)

Gość gość1123
- krotkie wlosy i ogolnie jakies dziwne fryzury typu 'bombka', grzywka kleopatry czy jakies pół łba na zero, a z drugiej wlosy - nadwaga, czasem laska ma kilka kg za duzo, ale jak cyc i tylek jest ok, to nie przeszkadza az tak - figura typu kłoda, bez wcięć - plaski tylek - pucowate poliki jak u chomika

Gość gość
Nie ma nikogo idealnego ja swoje ciała akceptuje a ważne jest byś miał trochę oleju w głowie ale są tacy co mają kompleksy

Gość gość
Małe cycki, wielka tusza, krótkie włosy, szpony zamiast paznokci.

Gość gość
23:45 Wieczorna znowu fekalne porównania...Niedobrze się robi