Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jacy mezczyzni lubia niesmiale kobiety?

Polecane posty

Gość gość

niesmiali nie lubią, śmiali zwykle wykorzystują... to kto lubi tak szczerze, bezwarunkowo, potrafi sie zachwycic taka osobą?Oczywiście mam na myśli tylko osobowość, nie wygląd.

Gość gość
bliźniacza dusza lubi

Gość gość
Ja mam 183cm i lubię :)

Gość gość
Bardzo lubię, to jest z******te mmm

Gość gość
Co nie lubia? Niesmialy jestem i polubie. Tylko, jak kobieta bedzie tak niesmiala, ze nie bedzie chciala nawiazac kontaktu to niestety nie zmusze do mowienia.

Gość gość
Polubisz?to dziwne. ale zakochasz sie tak jak w pewnej siebie, bedziesz ja pozadal , pewnie nie :D

Gość gość
niesmiali nie lubia? mam odmienna zdanie. bo jak mialaby niby wygladac rozmowa dwoch niesmialych osob? -"ladna pogoda" -"no ladna" niestety, pozniej przewiduje niezreczna cisze.... ale to nie znaczy ze sie nie lubia/nie spodobali sie sobie.

Gość gość
Od tego nie zalezy pokochanie, jak bedzie cos w sobie miala, co mi sie spodoba to polubie bardziej. Pytanie bylo o lubienie. Wiele wtedy nie brakuje do pokochania.

Gość gość
13 kocha wszystkie. Byleby pusia była. Może być nawet w poprzek.

Gość gość
Nie robcie z niesmialych az takich przy..bow. Ktos jest zawsze wtedy bardziej rozmowny, komu zalezy.

Gość gość
Moja partnerka była bardzo nieśmiała i małomówna. Gdy ją poznałem i gdy się o nią starałem to cały czas musiałem nawijać gdy byłem z nią sam na sam. Czasami tematy mi się kończyły. Gdy przestawałem mówić to następowała często niezręczna cisza. Gdyby ona była nieciekawa z wyglądu, dałbym sobie spokój. Ona jednak zwróciła moją uwagę nieprzeciętną urodą. Kilku chłopaków przede mną próbowało do niej startować, ale zrezygnowali szybko gdyż ona była małomówna i nie potrafili oni skrócić dystansu. Ja nie żałuję tego, że poświęciłem sporo czasu i energii na rozwinięcie tej znajomości i skrócenie dystansu. Ona okazała się fantastyczną dziewczyną.Teraz mówi dużo, czasami za dużo. No i uwielbia seks, ale o tym nie będę pisał gdyż to nie dział erotyczny.

Gość gość
ale pytanie nie brzmiało jak poznaliście niesmiałe tylko jacy faceci interesują się takimi kobietami. z kontekstu twojego wywodu można wysnuć że tacy dla których wyglad jest najważniejszy.

Gość gość
masz gg autorko?

Gość gość
8.47 Ok, zostawmy temat urody. Zainteresowałem się nieśmiałą dziewczyną również dlatego, że sam kiedyś byłem nieśmiały. Nie umiałem kiedyś rozmawiać z dziewczynami. Zmieniłem się gdyż pracowałem nad sobą. Chodziłem na imprezy i dyskoteki z moją paczką znajomych. Wciąż przebywałem w jakimś towarzystwie. Nauczyłem się rozmawiać bez skrępowania z dziewczynami. Dzięki temu czułem się pewnie przy nieśmiałej dziewczynie co wcześniej było niemożliwe.

Gość gość
Najgorzej mają te nieśmiałe dziewczyny, które nie grzeszą urodą. Miałem taką koleżankę w mojej klasie w szkole średniej. Dziewczyna do rany przyłóż. Niestety nie miała urody. Bardzo chciała mieć kogoś. Pamiętam jak kiedyś westchnęła przy mnie" jak ja bardzo chciałabym mieć chłopaka" Udawałem, że tego nie słyszałem. Przyznaję się do tego, że zawsze ważny był dla mnie wygląd. Nie byłbym w stanie zakochać się w dziewczynie, która nie podobałaby mi się z wyglądu. Wiem, że to niesprawiedliwe, ale cóż mogę na to poradzić.

Gość gość
Nie lubię nieśmiałych, są wiecznie bierne.