Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dżasta20

Tabletki a ciąża

Polecane posty

Gość Dżasta20

Hej ! Mam już taką rozkmine że nie wiem co zrobić, zaraz będzie pewnie fala hejtu, że czemu testu nie zrobisz jaki ty masz problem.. Ale wolę sie zapytać z ciekawości czy jakaś dziewczyna z was tak miała, a mianowicie. Brałam od 1,5-2 lat tabletki antykoncepcyjne Vibin Mini, postanowiłam je odstawić w czerwcu i tak zrobiłam, po skończonym pudełku dostałam okres i już następnego nie brałam, po jakimś tygodniu współżyłam z narzeczonym ( stosunek przerywany), bolało mnie podbrzusze po odstawieniu i nie zwracałam tak szczególnej uwagi na to ale teraz to już zgupiałam. Teraz zaczął się drugi tydzień i ciągle mnie boli po lewej stronie jakby jajnik i do tego zaczeły mnie od 3 dni sutki boleć przy dotyku ( nie całe piersi ) tylko sutki jak dotkne to mnie tak nak****ają zaraz,oprucz tego mam ciągle wzdęty brzuch raz sie pojawia raz zanika, co jakiś czas pali mnie zgaga i zaraz znika, bardzo bym prosiła o odp czy to może być po odstawieniu czy jednak jakimś cudem zaszłam. Wiem że nie jesteście wróżkami przepowiadające przyszłość ale może jednak jakaś miała tak. Bardzo proszę o odp. A i bym zapomniała, testy niestetyy nie moge wykonać jest za wcześnie mam mieć okres dopiero za tydzień. :(

Gość gość
"oprucz" borze szumiacy kobieto wypalasz oczy

Gość gość
Ja tak mam zawsze jak odstawiam tabletki, jajniki zaczynaja pracować, tyle ze ja odstawiam po dluzyszcb okresach.