Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facet nie chce się żenić

Polecane posty

Gość gość

No więc tak ze swoim partnerem znamy się od 5 lat a od 4 jesteśmy razem. On od początku był we mnie zakochany ale ja o tym nie wiedziałam i przez prawie rok traktowałam go jak przyjaciela i czasem jak rozmawiałyśmy z dziewczynami to w żartach czasem mówiłyśmy różne głupoty np. że najlepiej znaleźć sobie faceta wyjść za niego a jak będzie rozwód to i tak wszystko będzie moje :( Mówiłam jeszcze inne rzeczy ale o to się wkurzył najbardziej. Teraz jesteśmy razem od 4 lat on mnie bardzo kocha ja jego też ale gdy poruszyliśmy temat ślubu to on mi te moje żarty wypomniał i powiedział, że mnie kocha i chce być ze mną ale ślubu na pewno nie będzie :( Na początku myślałam, że mu przejdzie i że tak tylko mówi ale to trwa już zbyt długo. Do rozmowy wracaliśmy już dwa razy a on dalej swoje. I co ja mam teraz z nim zrobić jak mu wytłumaczyć że dziewczyny czasem tak sobie żartują...

Gość gość
najlepiej znaleźć sobie faceta wyjść za niego a jak będzie rozwód to i tak wszystko będzie moje X Głupie szlaufy prawa nie znacie, w razie rozwodu nic wam się nie należy to nie Ameryka

Gość gość
On prawa i ty nie znasz po prostu powiedz ze podpiszesz intercyze ale majątek przed ślubem i tak się nie należy nic. Sama się wkopalas to masz :D

Gość gość
dziś to nie ważne czy da się to zrobić czy nie bo to było głupie gadanie i nic więcej. Na ślub z intercyzą ja się nie zgodzę bo to brak zaufania jak już na samym początku zakładamy że się nie uda to się na pewno nie uda.

Gość gość
jakież to typowe :D chcesz poznać głębię "uczuć" kobiety - domagaj się intercyzy ja się zastanawiam skąd się wciąż biorą jelenie, którzy się nabierają na tę ich "miłość" :D materialistyczne kurwiszcza

Gość gość
No fajnie pękam ze śmiechu. Czy wypowie się ktoś na poważnie

Gość gość
No to przestan z nim sypiac, proste.