Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zalamanaaa1212

Zmarnowałam sobie całe życie

Polecane posty

Gość Zalamanaaa1212

Muszę się gdzieś wygadac bo już nie mogę wytrzymać. Może jest tutaj ktoś kto tak jak ja jest bardzo nieszczęśliwy w swoim małżeństwie, związku itp. Czuję się jak w klatce z mężem debilem. Tylko on się liczy, jego zdanie, jego pomysły. Tylko on może być zmęczony po pracy i tylko on może po niej odpoczywać. Ja "siedzę" z synami w domu. On nie rozumie czym ja jestem zmęczona. Dzisiaj jak wieczorem chciałam z nim porozmawiać to zostałam nazwana d****** Nigdy w życiu go nie zdradziłam, wręcz przeciwnie to jego przylapalam na pisaniu z innymi. Jestem na skraju załamania nerwowego. A w głowie ciągle mam tylko jedno słowo rozwód.

Gość gość
Ile lat maja synowie? Dlaczego siedzisz tylko w domu? Musisz byc niezalezna od tego dupka, pamiętaj by nie ufac nikomu na 100% i liczyć Tylko na siebie

Gość gość
A ile masz lat? Bo im wiecej tym trudniej jest kogoś znaleźć

Gość gość
Ja mam prawie 30, a dzieci 5 i 1.

Gość Zalamanaaa1212
Nie zapisało mi Nicka ale ten gość to ja

Gość Zalamanaaa1212
Mi właśnie nie zależy na tym żeby kogoś znaleźć. Chcę mieć spokój i ciszę. Chcę być szczęśliwa matka. Chcę chodzić uśmiechnięta a nie zastanawiać się co jemu dzisiaj odwali.

Gość Zalamanaaa1212
A najgorsze jest to że ja się go zaczynam wstydzić przed ludźmi. Udaje wielkiego Pana, wszystkich obgaduje. Już nie od jednej osoby usłyszałam co ja z nim robie.

Gość gość
teraz sie tak zmienil czy zawsze taki byl?

Gość Zalamanaaa1212
Kiedyś był inny ale mam wrażenie że dobrze to ukrywał. W czasem były jakieś rzeczy które mi się w nim nie podobały ale ja też wiem że mam swoje wady i zawsze jakoś go tłumaczyłam. Ale teraz ostatnie pół roku dla mnie to tragedia.

Gość gość
Jest jeden sposób całkowita niezależność finansowa. Jak chcesz być bez niego szczęśliwa to musisz mieć gdzie żyć i za co. Jak obstawisz się dzielną rolą matki i żony to niestety medalu nie dostaniesz a bez kasy zatęsknisz do debila szybciej jakby ci było miło. Dlaczego kobiety tak się nie szanują i potulnie przybierają rolę kurki i uzależniają się we wszystkim od faceta...Internet pełen jest takich ofiar przemocy psychicznej I fizycznej, bo urodziła dziecko, przestała być żoną a jest już tylko mamą na etacie i służącą a samodzielność finansowa to pojęcie o którym może poczytać na Wikipedii...

Gość Zalamanaaa1212
Muszę tak zrobić, aby odbić się finansowo i dać mu kopa w 4 litery. Tylko takie mi wyjście pozostało. Z jednej strony niemy sobie myślę że dla dzieci jestem w stanie to wszystko znosić ale z drugiej widzę że ja zaczynam być wrakiem człowieka. Boję się nawet z mężczyznami rozmawiać bo on zaraz robi domysły że go zdradzam.

Gość gość
on cie zdradzil juz nie raz, to pewne. szkoda ciebie i dzieci. nie wiem po co decydowalas sie na drugie z nim ale nie czas o tym gdybac mozesz sprobowac zagrozic odejsciem. niektorzy przegladaja na oczy dopiero wedy kiedy zobacza co moga stracic.