Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Twoja_C

Dziewczyny, która z Was chce się pozbyć cellulitu?

Polecane posty

Hejka laski! Czy są tutaj osoby, które mają cellulit i chciałyby się go pozbyć? A może są tu laski, które pozbyły się same cellulitu i chcą się podzielić swoimi sposobami? Prowadzę bloga pt. http://cellulitowo.pl/ i szukam bohaterki do mojego kolejnego artykułu. Ktoś chętny? :) Pogadamy o cellulicie?

Oj zdziwiłabyś się! :) Znam takie laski, które maja to gdzieś czy mają cellulit czy nie :)

Gość KosmetologKarolina
Powiem wam, że najlepszy jak do tej pory zabieg na pozbycie się cellulitu to według mnie ICOONE - drenaż podcisnieniowy. Pobudza układ limfatyczny, krwionośny oraz pozwala na precyzyjną pracę na tkance łącznej, co za tym idzie pomaga nam pozbyć się złogów. Poczytajcie same na temat tego zabiegu, pracuję na tym sprzęcie już trochę czasu i uważam, że naprawde działa rewelacyjnie https://clinicacosmetologica.pl/artykuly/cellulit/

Gość gość
mi cellulit genetycznie przekazała mama... niestety nie potrafię normalnie go zbić, ani dieta ani ćwiczeniami, pomimo,że schudłam cellulit i tak został paskudny, nie ma bata. Dopiero zabieg lipolizy laserowej w klinice mediart clinic w Poznaniu mi bardzo pomógł, usunął całą brzydką skórkę pomarańczowa, aja mam w końcu nogi jak modelka :)

Allaella to jeśli wolisz domowe sposoby to zapraszam do mnie! :) Na początek zapisz się na mój newsletter: - > cellulitowo.pl/newsletter/ W tym newsletterze będę Ci wysyłać nie częściej niż raz w tygodniu kolejne wskazówki co zrobić żeby pozbyć się cellulitu. Nie obawiaj się spamu! Ja nie spamerka ;) Powiedz mi kochana czy coś już robiłaś ze swoim cellulitem? próbowałaś go już kiedyś usuwać czy to Twój pierwszy raz? :) Mogę Ci coś podpowiedzieć teraz tylko muszę wiedzieć na jakim etapie wiedzy i działań jesteś :)

Gość KamaKa
Ja też bym się chciała pozbyć cellulitu i to bardzo! Mam go od dawna chociaż nie jestem ani gruba ani stara. Mam 25 lat wzrost 180 i waga 68, a cellulit mimo wszystko mam na tylnej stronie ud. Poradzicie mi coś? Zupełnie nie wiem od czego zacząć.

Gość gość
Ja dużo ćwiczę żeby usunąc cellulit, ale jakoś mi sie nie udaje, czytalam ostatnio, ze trzeba sie do tego masowac ze niby wtedy jest lepiej. ale ja sie nie umiem masowac wiecodpuscilam :p

Gość dorispe
Ja jak na razie próbuję zwalczyć masażami z kawą i ćwiczeniami. Zobaczymy jak pójdzie. Odkąd schudłam po siłce i iqgreen to mam wrażenie że jeszcze bardziej go widać. Planuję jeszcze pochodzić na basen i zobaczymy.

Gość Agnieszka11157
Po pierwsze nie stosuj, żadnej drogiej diety to głupota... Lepiej idź sobie kup iqmango możesz nawet zamówić na allegro tak jak i ja. Dieta to ogromne koszty i rygory, jednak jeśli pracujesz to zapomnij o diecie, lepiej trenować nawet 20 minut dziennie i stosować ten spalacz tłuszczu

Gość Twoja_C
Agnieszka bzdury gadasz! Nie wciskaj laskom ciemnoty, że samym kremem usuną cellulit! Weźsie! Potem dziewczyny wierzą w takie bzdety kupują kremy wyszczuplające i są zawiedzione bo kremy nie działają. Same kremy nie będą działać! Trzeba do tego dietę (nie mówię o jakimś rygorze, ale ograniczany sól, cukier, gazowane słodkie napoje - wszystko- co powoduje, że odkłada się tłuszcz!) i trochę ruchu! A kremy tylko przyspieszą spalanie i redukcję cellulitu. Zapraszam do zapisu na mój newsletter tam krok po kroku powiem Ci co masz zrobić żeby pozbyć się cellulitu :) -->http://cellulitowo.pl/newsletter/

Gość Ewelina

Prawda jest taka, że kremy praktycznie nic nie dają. Ja jedyne co mogę polecić to karboksyterapię. Ona ogólnie poprawia wygląd skóry zmiejsza celulit. Ja wykupiłam sobię pakiet w Dermedice. Jestem po kilku zabiegach i widzę kolosalną różnicę 🙂