Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po czym poznać, że romans przeradza się w związek?

Polecane posty

Gość gość

Jw.

Gość gość
po takim g*****e jak ty, jak srasz na różowo, to znaczy, że wyciągnęłaś mu fujarę do samych kolan, a on nie wie jak ma wrócić do dzieci.

Gość gość
wtedy na pewno będzie twój, jak będzie mu wstyd do domu wrócić.....ktoś powyżej dobrze to ujął. wtedy będzie to związek ale czy na całe życie :) pewnie do chwili aż inna jego jaja zwącha, i będzie dokładnie robić co ty teraz

Gość gość
a ciężko po prostu zapytać ? "jesteśmy z sobą?", "jesteśmy z sobą na poważnie?", "jesteśmy parą ?" nie macie języka w gębie czy co ?

Gość gość
Związek ? To na zawsze pozostanie jedynie romans aż znowu nie znajdzie lepszej niż ty , a później lepszej niż była po tobie

Gość gość
Dlatego nie wiklam się już w żadne romanse, bo później zostaje niesmak.

Gość gość
Ale żadne z nas nie ma męża/żony. To w sumie związek tylko bardziej do tej pory bazowal na pociągu fizycznym, ale trochę zaczyna to wchodzić na poziom emocjonalny

Gość gość
Laski są teraz tak głupie, że wystarczy je raz dobrze puknąć i na następny dzień taka zaczyna wypisywać i pytać czy wyjdziemy się gdzieś przejść albo czy pójdę z nią na grilla do jej znajomych. Strasznie to denerwujące bo co ona sobie myśli, że dała mi raz czy dwa i już coś ma z tego być? Czy to, że rano nawet jej śniadania czy głupiej kawy nie zaproponuje to nie świadczy o czymś? Piszę o laskach przed i zaraz po 30 bo takie się mi w 99% nawijają. I jak widać następna zakłada temat w internecie... Tak kochana od rozkładania nóg rodzą się związki. Aha jestem singlem i nie pukam mężatek żeby nie było. No chyba że nie znam laski i mnie okłamie to wtedy nie poczówam się do winy

Gość gość
Po tym, jak zaczyna pierdzieć w łóżku i dłubać przy tobie w nosie.

Gość gość
20. 10 Ty się puknij w głowę pajacu. Nie przyszło Ci do głowy żeby być szczerym i zaznaczyć że chcesz tylko zabawy? Nic więcej. Jak widać nie potrafisz grać w otwarte karty To że kobieta idzie z Tobą do łóżka oznacza między innymi ze ci zaufala. Ale Ty jesteś pusty jak bęben..do kogo ja tu pisze.

Gość gość
Tyle że w jego przypadku wygląda to dwojako. To trwa kilka miesięcy, ogólnie facet o mnie dba. Bardzo często się widujemy, nawet nie za każdym razem uprawiamy sex. Takie nie wiadomo co. Dopiero teraz zaczynamy się docierać

Gość gość
Jak chcesz wiedzieć co on naprawdę myśli, co czuje, czy będziecie w przyszłości razem szczęśliwi i co zrobić aby tak było, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
A czy to wina tego faceta ze łatwo dajecie doopy? Idiotki daja to facet korzysta , nie ma to jak dac doopy przed zaczeciem związku a później placze ze jej doope przerobil i kopnal, nawet ukrainki mają więcej godności bo one bez ślubu nie daja