Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mój przyszły mąż trzęsie się cały jak mnie całuje

Polecane posty

Gość gość

tak się boi. A jak już całuje, to tym językiem tak macha w buzi, jakby badał szybko, każdy zakamarek mojej żuchwy. Sex to chyba też będzie nie za fajny. Nie wiem czy wychodzić za mąż, rodzice go lubią i chcą mnie ustawić na przyszłość. Ale radości żadnej z niego nie mam:(

Gość gość
Czemu nie masz radości? Nieśmiały jest po jakimś czasie będzie lepszy, pokaz mu jak lubisz.

Gość gość
nie mam, bo opowiada mi, ze był w restauracji, dał w napiwku kelnerce 5 groszy z komentarzem, żeby nie wydawała na głupoty i rechocze przy tym. Przy moim bracie opowiada, że był z kolegą w burdelu i tam go ochrona złapała, oni mówią, że chcą dziewczynę, tamci, że 200zł za godzinę, a mój przyszły mąż powiedział im, że ma 5 złotych w portwelu i że czy to wystarczy i się śmieją z tego z moi bratem. Nie lubię go. Nie chcę, żeby nasze dziecko też było głupkowate

Gość gość
nie możesz, zadzwonię na policję i pokażę im, jak mi grozisz i mnie poniżasz

Gość gość
17;44 we więzieniu zamkną ci usta cudze penisy, spotka cie takie samo zło jaki życzyłeś mnie. Karma cie spotka to na pewno

mam zolte papiery jak do mnie przyjdzie policja to im pomacham papierkiem i sobie pojda juz to przerabialem nie wystraszycie mnie

Gość gość
no to zobaczymy, mój wujek jest policjantem i ma wtyki, bardzo mnie lubi, jak mu to pokażę to ci nie daruje

nie moze mnie tknac bez nakazu prokuratora a takiego nigdy nie dostanie bo jestem pod opieka kuratora z zakladu psychiatrycznego i jego jurysdykcja tak daleko nie siega

Gość gość
leczysz sie u psychiatry, bo masz obsesję na punkcie kupy? inni mają tez obsesje i nie mają opieki kuratora. Niesprawiedliwe nieco

Gość gość
też potrzebuję opieki kratora, tylu wrednych ludzi dookoła, atakujących kobiety i gadających głupoty. Przykro jest tak życ w towarzystwie takich złamasów

nie chcialem tego matka mnie tam oddala ale juz mi lepiej i to nie jest obsesja tylko hobby matka nigdy nie mogla tego zrozumiec pan doktor tez nie chocial udawal

Gość gość
może cię ktoś zgwałcił w dzieciństwie w tyłek, wyparłeś to ze świadomości i w ten sposób odreaogowujesz

Gość gość
a to wg frojda masz obsesje o******czą, wiąże się ona z agresją. Nie czułeś sie bezpieczny. Agresja werbalna i niewerbalna jest objawem braku bezpieczenstwa w zetknięciu z czymś co brak bezpieczenstwa wywołuje agresję.

Gość gość
ale to co wywołuje strach jest jedynie w twoim osobistym odczuciu straszne, dla innych ludzi już nie, więc twój lęk jest subiektywnie, nie obiektywny, niezrozumiały dla innych

Gość gość
mogę się mylić i to czego się boisz jest także przerazające dla innych. Żeby przestać się bać, musisz przywołać świadomie to czeg się boisz i poczuć w sobie lęk aż zniknie. odczuwać go aż zniknie. W koncu zniknie i nie bedziesz się tak bał