Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zycie pokazuje codziennie jak wazne

Polecane posty

Gość gość

W zyciu sa pieniadze,niech tylko ktos powie ze pieniadze szczescia nie daja.

Gość gośćparassolka
szczęścia nie dają,ale zapewniają byt i egzystencję

Gość gość
dają bezpieczeństwo,dobre samopoczucie,a wiec i szczęście :)

Gość gość
Kometnie są niepotrzebne według mnie dlatego zbieram pół miliona złotych majątku netto

Gość gość
Oczywiescie. Dziś pieniądze to życie. A każdy chce żyć pełną piersią no chyba że nie ma ambicji to życie pod mostem z jabcokiem w ręku będzie zadawalajace.

Gość gość
widziałam tylko raz film o bezdomnym, który byl szczęśliwy, spał pod pieżyną, ludzie przynosili mu chleb. Mówił, że jest zadowolony, bo nie musi pracować i wariować z powodu pracy. Ja się trochę bym bała, bo jestem dziewczyną i jakoś tak dziewczynie chyba nie jest dobrze żyć na ulicy

Gość gość
ten mężczyzn cieszył się jak gołębie przysiadywały i kochał te gołębie, miał towarzystwo, które nie osądza. I miał w sobie taką niewinność, której myśmy już dawno zapomnieli

Gość gość
Pracować wcale nie trzeba ale niestety majątek musi być duży

Gość gość
Wybrał życie pod mostem bo dorobić się trzech mieszkań i dwa wynająć by żyć bez pracy jest dużo trudniej.

Gość gość
no tak i miał 2 wyjścia, albo żyć na usługach obcych ludzi za wyżywienie i zakwaterowanie, albo spać pod pieżynką na ulicach, pod mostami, obserwując rzekę, zbierając drobne na posiłek i tak życie szybko zleci, bo nam sie wydaje, że nasze życie jest długie, ale wcale nie jest.

Gość gość
Ja bym chciał taką dziewczynę wczoraj na YouTube widziałem filmik jest w Anglii takie miejsce żyją w namiotach przyczepach za 70funtów miesięcznie z własnej woli mimo wykształcenia. Tam ładna dziewczyna była.

Gość gość
o wiele łatwiej w gromadzie się żyje, bo jeden drugiego obroni przed zagrożeniem. Fajnie tak w przyczepce

Gość gość
Lubię ideę minimalizmu zamiast konsupcjonizmu ale nie zawsze jest to tanie. Na pewno nie wejdę w kredyt hipoteczny pod konsupcje. Wolę już kawalerkę.

Gość gość
Albo w Indiach czy Filipinach mieszkają tanio i biednie, wiążą się pewnie ze szczerej miłości.

Gość gość
dla mnie mistrzem jest Angol który żeby zaoszczedzic przeprowadzil sie do Gdanska i codziennie lata na uczelnie do swojego kraju :D :D

Gość gość
w Indiach czy Filipinach tez sa pewne kasty i dla niektórych bogactwem jest mieć krowę lub kozę dającą mleko.Dla każdego bogactwo oznacza co innego

Gość gość
A no tak Anglik za 1/3 pensji tam zarobionej, przyzwoicie sobie w polsce żyje, dobrze sobie wykombinował, a teraz po angielsku polacy troszkę umieją się dogadać

Gość gość
19:46 ej super, że sobie taką miejscówkę znalazla, tylko dziwię się, że jej policaje z tamtąd nie przegnały. Do kogoś musi to należeć. Teraz nie ma raczej tak, zeby sobie przywlaszczyc kawałek ziemi dla siebie, bez płacenia

Gość gość
sama mieszkam na obrzeżach miasta i cała ziemia tutaj, każdy zakamarek łącznie z lasem należy do kogoś, no i płaci się podatki do gminy. Nie chce mi sie wierzyć, że ot tak, znalazła sobie kawałek ziemi i tam zamieszkała

ja mam własne mieszkanie po babci od 10 lat a wy nie... :) wy macie gówno :) jestem jedynakiem :classic_cool:

Gość gość
tak pshemo ale co z tego jak cierpisz z samotności i płaczesz za rodzicami, jestes mniej wiecej tak nieszczesliwy jak my wszyscy, no niektórzy mają rodziny z którymi sie cieszą przebywać, pełne żartów, wygłupów i dobrego jedzenia, ale generalnie wszyscy cierpimy, więc skończ z tą marną konkurencją

Gość gość
Ja mam z mamą 400tys zł majątku netto czy gdy będę miał pół miliona znajdę miłość życia?

Gość gość
temat schodzi na nudy