Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paulina9911

Jak przestać być szarą myszką?

Polecane posty

Gość Paulina9911

Mam 19 lat i mam wrażenie, że jestem tylko kolejną osobą, która w żaden sposób nie wyróżnia się z tłumu. Jedynymi rzeczami, które się we mnie podobają to figura oraz wzrost, reszta jest całkiem przeciętna. I tutaj pytanie do Was,kobitki. Co zrobić, aby wyróżnić się wśród ludzi na ulicy.

Gość am_Dyzio
Jesteś jedyną dziewicą w mieście kotku

Gość gość
czaszkę ogolić

Gość Paulina9911
Zgadłeś jestem dziewicą, ale to mnie akurat wcale nie cieszy.

Gość Paulina9911
21:11 sam sobie ogól czaszkę i jaja

Aby skończyć z podszywami zaczerniam nicka ;) A z mojego życia intymnego nie muszę się nikomu spowiadać.

Gość gość
mozesz podac gg?

Gość gość
Nie jesteś dziewicą? :O

Gość gość
moze jakis wyzywajacy ubior?:D

Gość gość
Opowiedz nam coś o sobie, o tym jakią masz figurę, jaki masz styl ubierania, kolor oczu, włosów.

Mam 178 cm wzrostu i ważę około 63kg. Mam dość wąskie ramiona, wcięcie w talii, za to szersze biodra i całkiem zgrabne nogi. Wydaje mi się, że jestem gruszką. Jeśli chodzi o moje oczy to są wielokolorowe- jedno jest piwne, drugie niebiesko-zielone. Jestem szatynką , moje włosy są też całkiem, całkiem- mam ich dużo, ale są cienkie. Jeśli chodzi o styl ubierania to najczęściej stawiam na jakiejś rurki+t-shirt albo bluza. Preferuję kolor biały, czarny, szary lub baby blue.Maluję się, ale niewiele- tusz do rzęs, korektor, puder i wypełniam brwi.Hmm...w sumie to byłoby na tyle. Niestety nie mam gg.

Gość gość
Jak często uprawiasz seks? :)

Gość PauIina9911
Seksu nie uprawiam bo wtedy pojawiają się grzeszne myśli a ja planuję iść do klasztoru.

Gość gość Piotr
Jaki masz kolr intymnego futerka?

Gość Dariaoooo
Bycie szarą myszką wbrew pozorom nie jest takie złe. Jeżeli jednak przeszkadza ci to i chciałabyś coś zmienić w swoim życiu, to moim zdaniem w pierwszej kolejności powinnaś pomyśleć o jakiejś metamorfozie. Mogłabyś np. przefarbować włosy, wyregulować brwi czy np. zapisać się na jakieś zajęcia na siłowni. Pomoże ci to nabrać większej pewności siebie, a dzięki temu będziesz bardziej skora do kontaktów z ludźmi. Jeżeli nie wiesz jak zacząć, to poszukaj w internecie artykułów na temat urody i jej pielęgnacji. Dla przykładu, bardzo ciekawy artykuł znajdziesz na stronie https://www.ezebra.pl/pl/blog/jak-wyregulowac-brwi-regulacja-brwi-krok-po-kroku-1525699403.html