Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anon Nastolatek

Podnieca mnie babcia

Polecane posty

Gość Anon Nastolatek

Cześć mam 14 lat i muszę się wygadać ale nie mam komu. Mianowicie moja babcia podnieca mnie seksualnie. Chodzi o to że czasami w kuchni zachodzę ją, kładę ręce na talli i się wbijam i rozmawiamy ale czasami mnie odrzuca tłumacząc że dziadek zobaczy. Na szczęście dziadek wyjeżdża i będę miał swobodę ale nie wiem czy powinienem robić coś więcej niż dotychczas. Mam skryte fantazje aby móc wypieścić babci stopy, wąchać, przygniatać, masować, całować czy lizać.

Gość gość
Masz chory łeb dzieciaku Idź się lecz zboczeniec

Gość Anon Nastolatek
Odkopuje i czekam na odpowiedzi

Gość gość
Lecz się zboczeńcu

Gość Anon Nastolatek
Nikt więcej nic nie napisze?

Gość gość
Cóż,wszystko zostało już napisane?

Gość gość
Jesteś zboczony.

Gość gość
Tu babcia (44l) która ma wnuka w twoim wieku. Zaszłam w ciążę mając 14lat. A ona poszła w moje ślady. Urodziła chłopca mając niecałe 15. Trzy lata później wyjechała do Anglii. On został ze mną. To chyba geny,bo gdy miał 13 lat, wróciłam wcześniej z pracy i przyłapałam go ze starszą o 2 lata koleżanką kiedy próbowali w pośpiechu się ubrać. Jak myślisz co zrobiłam?

Gość gość
Mnie bardzo podnieca babcia, jej cycki, dupcia, ubrania. Moim kolegom ze szkoły też się podoba.

Gość gość
Babcia często chodzi w samym staniku i spódnicy więc doskonale widać jej piękny, bardzo duży biust. Wczoraj jak waliłem sobie konia jej halką w jej pokoju myślałem że poszła na podwórko a ona wszystko widziała przez uchylone drzwi. Weszła jak już ostro waliłem. Nic nie zdążyłem zrobić a ona złapała mnie za ptaka i pochyliła się nad nim że aż cyców jej dotykał, i doprowadziła mnie do orgazmu z obfitym wytryskiem na jej cyce. To było cudowne.

Gość gość
Babcia celowo mnie podnieca sama się przyznała. Ale nie jest źle. Ma 70 lat i jest wysoką kobietą o bardzo szerokich biodrach i sporych piersiach. Pytam czemu ja? Ona że ma chęć na mnie od bardzo dawna. I nie spała prawie nigdy kiedy się zakradalem do jej pokoju i waliłem przed nią gruchę tyle razy. Dziś od rana ma na sobie tylko czarny mocno odsłaniający piersi biustonosz koronkowy, czarne majtki koronkowe trójkątne, skromne, czarny pas do pończoch i czarne pończochy. Niedawno nawet mi obciągnęła z połykiem. Ja jej też robię minetę często. Nie *****my się tylko bo mamy pewne zasady. Traktujemy to jako wzajemną pomoc w zaspokajaniu swych potrzeb sexualnych.

Gość gość
Czemu nie mi babcia już dawno otworzyła wrota tajemnic to był muj pierwszy raz bo zawsze bylem z nią od dziecka na.wakacjach i uczyla mnie wszystkiego az doszly chormony jak sie kompaliśmy zawsze razem nago i mylismy sie nawzajem i zaczoł mi stawać i dawać przyjemność... a teraz to i ja jej daje dożą przyjemność spimu razem i oczywiscie robimy to czesto jest super najleprza babcia na swiecie

Gość gość
A mnie dziadek podnieca

Gość Kamil

Mnie podnieca koleżanka babci ma 72 lata a ja 19 ,  chodzę do niej by jej od czasu do czasu pomóc w drobnych naprawach typu , zainstalowanie telewizora , skręcenie jakiś mebli itp. W zeszłym tygodniu malowałem u niej przedpokój i przebierałem się , gdy byłem tylko w koszulce i bokserkach powiedziała , że nie mam się krępować . Powiedziała, że kiedyś miała męża ale to było wieki temu, potem do mnie pideszła i poprosiła bym ją przytulił, zrobiłem to ,stwierdziła , że jestem przystojny i bardzo zaradny. Nie wiem co o tym sądzić , jak się to potoczy gdy przyjdę do niej ponownie, a napewno zadzwoni . Gdy wychodziłem pocałowała mnie i to prawie w usta .