Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oleje silnikowe do samochodów osobowych

Polecane posty

Gość gość

Jeżeli szukasz dobrego dostawcy olejów silnikowych do samochodów osobowych i nie tylko to skontaktuj się z firmą ma-ta.pl z Bezrzeczy w województwie zachodniopomorskim. Firma oferuję wszechstronną gamę środków smarnych zapewniających pojazdom, maszynom i urządzeniom wysoką wydajność, skuteczną ochronę oraz niezawodność, której należy oczekiwać od godnej zaufania marki Texaco, Havoline, Ursa, HDAX i Techron.

Gość gość
Rozwijałem sklep motoryzacyjny o katalog olejów silnikowych do nowych i starszych silników. Dominuje u mnie marka Neste z Finlandii aktualnie i myślę, że błędu nie popełniłem. Znana marka za granicą, ale w Polsce też już kierowcy zaczynają powoli dostrzegać jakość. Z tych lepszych dystrybutorów to olejeklimowicz.pl, wszystko oryginalne. Do tego sporo podpowiedzi, co do najpopularniejszych odsłon olejów.

Gość jumourro
sa także osoby, które mają problem z doborem olejów silnikowych, bowiem nie znają się na tym w ogóle. dla takich osób przydatna będzie taka aplikacja jak shell lubematch, jest bardzo prosta w obsłudze.