Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

POŻYCZKI W 15 MINUT. Prosto, szybko, online!

Polecane posty

Gość gość

szybka pożyczka bez zbędnych zaświadczeń. pożyczki w 15 minut. prosto, szybko, online! pożyczka na realizację twoich planów sprawdź na: http://www.credit24h.pl tylko u nas kilkadziesiąt ofert finansowych w jednym miejscu!

Gość gość
Skoro pożyczka na już to mogę doradzić Kredyt1000. Jakiś czas temu pierwszy raz pożyczałam od nich pieniądze na zakup nowej lodówki. A wiecie to nie mały wydatek, a też nie chciałam kupować byle czego, a żeby tylko służyło przez wiele lat. No i tak na szybko, jeszcze tego samego dnia wszystko załatwiłam. W tym pożyczkę oraz lodówkę. Ze spłatą pożyczki nie miałam żadnych problemów, tym bardziej że mam też wypłatę męża.

Gość gość
W 15 min można też wziąć pożyczke w www.aasapolska.pl, wszystko można załatwić u nich przez Internet. Ja skorzytałam już 2 razy wszystko było ok, mogę ich polecić

Gość stykwa
Wolę żeby to trwało dłużej ale było taniej. W banku Raiffeisen można dostać pożyczkę na 0 procent i spłacać ją na spokojnie przez 2 lata. bank pobiera tylko prowizję w wys. 2,99%

Gość Edytaed223
Bardzo podobnie działa firma https://pozyczkolog.pl/pl/latwykredyt Firma ma podejście pro klienckie, nie boi się konfrontacji i stara się zmniejszać dystans z pożyczkobiorcami, o czym świadczy m.in. jej obecność na Facebooku. Dodatkowo ma się wrażenie dużej przejrzystości – nawet umowy i regulaminy dostępne są dla każdego, kto odwiedzi witrynę i zechce się z nimi zapoznać. Procedura dotycząca pierwszej darmowej pożyczki i kolejnych chwilówek jest rzeczywiście maksymalnie uproszczona. Potrzebujemy jedynie dowodu, nie musimy donosić dodatkowych dokumentów i zaświadczeń, a na dodatek wszystko odbywa się online.