Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Związek z żołnierzem

Polecane posty

Gość gość

Proszę o pomoc. Kilka miesięcy temu poznałam Amerykańskiego żołnierza miał przepustkę kilku dniowa i spędziliśmy te dni razem wcześniej również się spotykaliśmy w weekendy zazwyczaj do 22. Można powiedzieć miłość od pierwszego wejrzenia. Szybko zaczęły się rozmowy o ślubie. Zamierzamy w najbliższym czasie wziąć ślub a następnie mam z nim wyjechać do Niemiec i zamieszkać w bazie wojskowej. Wojsko ma nam kupić mieszkanie, oraz wszystko zapewnić taki benefit dla żołnierzy będących w związku małżeńskim. Jeśli chodzi o język angielski znam bardzo dobrze tata jest Amerykanem. Jednak jest kilka rzeczy które mnie nie pokoją moj przyszły mąż powiedział, że podobają mu się bardzo Polskie kobiety oraz Niemieckie. I to miał w planach poznać piękna dziewczyne która pokocha i następnie weźmie ślub. Jak o tym rozmawialiśmy mówił, że poprostu mnie kocha a ślub jest jednym wyjściem dla nas na aby być razem.Mimo tego oczywiście jakieś wątpliwości są i chciałam bym abyscie wyraziły swoją opinię na ten temat. Mam 20 lat a on 24. Po pobycie w bazie wojskowej razem przez 3 lata zamierzamy wyjechać do Ameryki i tam razem zamieszkać.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować