Gość gość Napisano Lipiec 19, 2018 Proszę o pomoc. Kilka miesięcy temu poznałam Amerykańskiego żołnierza miał przepustkę kilku dniowa i spędziliśmy te dni razem wcześniej również się spotykaliśmy w weekendy zazwyczaj do 22. Można powiedzieć miłość od pierwszego wejrzenia. Szybko zaczęły się rozmowy o ślubie. Zamierzamy w najbliższym czasie wziąć ślub a następnie mam z nim wyjechać do Niemiec i zamieszkać w bazie wojskowej. Wojsko ma nam kupić mieszkanie, oraz wszystko zapewnić taki benefit dla żołnierzy będących w związku małżeńskim. Jeśli chodzi o język angielski znam bardzo dobrze tata jest Amerykanem. Jednak jest kilka rzeczy które mnie nie pokoją moj przyszły mąż powiedział, że podobają mu się bardzo Polskie kobiety oraz Niemieckie. I to miał w planach poznać piękna dziewczyne która pokocha i następnie weźmie ślub. Jak o tym rozmawialiśmy mówił, że poprostu mnie kocha a ślub jest jednym wyjściem dla nas na aby być razem.Mimo tego oczywiście jakieś wątpliwości są i chciałam bym abyscie wyraziły swoją opinię na ten temat. Mam 20 lat a on 24. Po pobycie w bazie wojskowej razem przez 3 lata zamierzamy wyjechać do Ameryki i tam razem zamieszkać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach