Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Micha艂121212

Moj Boze nie ma juz dziewic!

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰
S膮 ale ci臋偶ko trafi膰, ja te偶 coraz wi臋cej b臋d臋 mia艂 do zaoferowania dziewicy, :)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
ja dzisiaj widzialem ladna dziewice, taka blondwlosa mloda angielke, chyba byla dziewica bo byla niesmiala kiedy obok niej przechodzilem, i to bardzo :P

Udost臋pnij ten post

no ciekawe, a nie wiem jak wygladaja wsie w polsce a jezdzisz sobie czasami gdzies michal121212 na przejazdzki w rozne rejony, gdzie moze s膮 dziewice????

Udost臋pnij ten post

to nie tylko warszawa demoralizuje co glownie social media ze stanow, instagramy facebooki youtube to dzieki tym platforms m艂ode dziewice tak chetnie daj膮 dvpy. a wydaje mi sie ze warszawka jest wlasnie przesiaknieta takimi instagramowymi i fejsbukowymi ludzmi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Do mnie jak pisze dziewczyna z Warszawy to nawet nie odpisuje bo to pewne 偶e nie dziewica.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja z kuzynka zerwa艂em kontakt jak straci艂a dziewictwo. Brzydzila ju偶 mnie.

Udost臋pnij ten post

agatka jest fajna babeczka, ale jak wyznala ze ma chlopaka to u mnie juz sie alert w艂膮czy艂 w g艂贸wie, 偶eby z ni膮 nie pisa膰, bo jest niedziewic膮 i co艣 nie gra. ty micha艂ku by艂e艣 tylko impulsem, 偶eby jej to wytkn膮膰, bo jakbym jej napisa艂 o niedziewictwie to nawet by nie zrozumia艂a

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kaganieeecblalba
Dobra dobra, ja tu wam polecam botoks!! - https://link.do/MJPG5 w z******tej jako艣ci mo偶艅a za free sobie obczai膰, 艣wietny film, wlasnie w trakcie seansu jestem ;p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
dzi艣 u mnie by艂o tak samo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jest jeszcze du偶o dziewic, tylko 藕le szukacie. Dziewice nie chodz膮 poubierane jak dzi/wki, nie 艣miej膮 si臋 do wszystkich ch艂opak贸w, na g艂upie zaczepki si臋 rumieni膮 i uciekaj膮, wzrokiem, albo na w艂asnych nogach. Nie szlajaj膮 si臋 po nocach, nie chodz膮 po klubach, czy knajpach, wol膮 i艣膰 np. do biblioteki, czy zaszy膰 si臋 w domu, czyta膰 ksi膮偶ki i marzy膰 :classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ty sobie nie wycieraj g臋by Bogiem tylko przyznaj si臋 co masz na sumieniu, a wygl膮da na to 偶e du偶o gorsze rzeczy ni偶 seks z licznymi kobietami.

Udost臋pnij ten post