Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Michał121212

Moj Boze nie ma juz dziewic!

Polecane posty

Gość gość
Są ale ciężko trafić, ja też coraz więcej będę miał do zaoferowania dziewicy, :)

ja dzisiaj widzialem ladna dziewice, taka blondwlosa mloda angielke, chyba byla dziewica bo byla niesmiala kiedy obok niej przechodzilem, i to bardzo :P

no ciekawe, a nie wiem jak wygladaja wsie w polsce a jezdzisz sobie czasami gdzies michal121212 na przejazdzki w rozne rejony, gdzie moze są dziewice????

to nie tylko warszawa demoralizuje co glownie social media ze stanow, instagramy facebooki youtube to dzieki tym platforms młode dziewice tak chetnie dają dvpy. a wydaje mi sie ze warszawka jest wlasnie przesiaknieta takimi instagramowymi i fejsbukowymi ludzmi

Gość gość
Do mnie jak pisze dziewczyna z Warszawy to nawet nie odpisuje bo to pewne że nie dziewica.

Gość gość
Ja z kuzynka zerwałem kontakt jak straciła dziewictwo. Brzydzila już mnie.

agatka jest fajna babeczka, ale jak wyznala ze ma chlopaka to u mnie juz sie alert włączył w główie, żeby z nią nie pisać, bo jest niedziewicą i coś nie gra. ty michałku byłeś tylko impulsem, żeby jej to wytknąć, bo jakbym jej napisał o niedziewictwie to nawet by nie zrozumiała

Gość kaganieeecblalba
Dobra dobra, ja tu wam polecam botoks!! - https://link.do/MJPG5 w z******tej jakości możńa za free sobie obczaić, świetny film, wlasnie w trakcie seansu jestem ;p

Gość gość
dziś u mnie było tak samo

Gość gość
Jest jeszcze dużo dziewic, tylko źle szukacie. Dziewice nie chodzą poubierane jak dzi/wki, nie śmieją się do wszystkich chłopaków, na głupie zaczepki się rumienią i uciekają, wzrokiem, albo na własnych nogach. Nie szlajają się po nocach, nie chodzą po klubach, czy knajpach, wolą iść np. do biblioteki, czy zaszyć się w domu, czytać książki i marzyć :classic_cool:

Gość gość
Ty sobie nie wycieraj gęby Bogiem tylko przyznaj się co masz na sumieniu, a wygląda na to że dużo gorsze rzeczy niż seks z licznymi kobietami.