Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wynagrodzenia w UK spadają, zarabiaja najgorzej od 2014 roku

Polecane posty

Gość gość
sadzac po usmiechu na dole linku to wstawil to ktos kto jest w PL i cieszy sie jak sasiadowi "krowa zdechnie". Ja mieszkam w PL i wcale mnie to nie cieszy, na moje wszyscy niech sie bogadza i dobrze zyja

Gość gość
Ale ci co zyja w uk to nie sasiedzi :classic_cool:

Gość gość
krowa zdechnie to od sąsiada mleka nie dostanie ani nie kupi, typowy polak to zawistny debil

Gość gość
Debil to ty jestes emigracyjny smieciu bez ambicji w pl co uciekles zmywac gary w uk

Gość gość
Dziwne bo wlasnie od 2015 roku mojego męża pensja wzrosła o 70% ... tak, dobrze widzicie. o 70%. w 2015 miał 19,000 gbp a teraz 32,000 gbp :D

Gość gość
70% ale w simsach, moja wzrosła w pl o 85%.

Gość gość
Twoja też w Twoich ulubionych simsach? :)

Gość gość
wczoraj Twoja też w Twoich ulubionych simsach? usmiech.gif // odpowiesz, cwaniaczku??

Gość gość
Komu spada temu spada. Ale żeby było tak jak w pl to jeszcze dużo wody w Wiśle musi upłynąć. Angielskie pensje musiały by spaść conajmniej pięćset procent a do tego daleko. Ale pl dogania już Zambezi.

Gość gość
Wynagrodzenia w UK rosną i Ci, którzy są tu już przynajmniej 5 lat, a najlepiej 10+, żyją bardzo dobrze i w 90% są to ludzie zadowoleni z decyzji wyjazdu ze swojego kraju rodzinnego

Gość gość
18:22 zgadzam się pozdrawiam z Reading

Gość gość
Jeszcze nie słyszałam, żeby komuś pensja spadła :D ale ok. Fake news i propaganda bingolka w pełni.

Gość gość
Wynagrodzenia w UK spadaja relanie bo koszty mieszkan szybciej rosna niz pensje i Ci, którzy są tu już przynajmniej 5 lat, a najlepiej 10+, żyją zle i w 90% są to ludzie niezadowoleni z decyzji wyjazdu ze swojego kraju rodzinnego. 3 mln brytyjczykow zyje w biedzie co jest o wiele gorszym wynikiem niz Polska.

Gość gość
wynagrodzenia to akurat nie spadają ALE rosną o wiele za wolno, w porównaniu ze wzrostem cen kąta pod dachem, paliwa, żywności, usług etc. na pewno żyje się mniej bogato niż np. 10 lat temu

Gość gość
21:09 no a ja wlasnie zyje teraz znacznie bardziej "bogato" niz 5 czy tym bardziej 10 lat temu, bo wreszcie porzadnie zarabiamy !!

Gość gość
Super! Tylko za żadne pieniądze nie chciałabym wrócić do PL. Kraju zaciąganych i zawistnych ludzi. Także... mogą rosnąć, spadać...mi jest dobrze tu gdzie jestem :)

Gość gość
Komu dobrze temu dobrze, ale faktem jest, że wszędzie na świecie jest coraz trudniej żyć. Ani GB ani PL nie są tu wyjątkiem. Cieszmy się z każdego dnia, bo może lepiej nie będzie ale na pewno może być gorzej.

Gość gość
PL jest wlasnie wyjatek bo jestesmy tygrysem Europy :). Rozwijamy sie o wiele szybciej niz kraje zgniłego zachodu targane islamskimi nachodźcami :D 🖐️ za dwa lata srednia pensja w Polsce bedzie wieksza juz brytyjska

Gość gość
haha tak tak, srednia pensja w Polsce będzie większa niż brytyjska ... dobre dobre. Średnia pensja w UK to jest jakos 2250-2300 brutto, czyli mowisz, ze ze 2 lata w POlsce srednia będzie 11,000 zlotych? fajnie.

Gość gość
Nie nie...on miał na myśli 1:1 czyli już za kilkanaście lat średnia polska będzie aż 2300 zł! Już się doczekać nie mogę :D