Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ludzie, moja pochwa znszczyla mi zycie! to nie prowo :(

Polecane posty

Gość gość

od 2 miesiecy mam kochanka...a wlasciwie to mialam. mlody, przystojny, wysportowany, wysoki, ideal. w lozku jak i poza nim dogadywalismy sie swietnie, do czasu. 2 dni temu tuz po intensywnym seksie, gdy lezelismy wtuleni w siebie zdarzylo sie cos co zrujnowalo mnie doszczetnie. gdy lekko unioslam biodra z mojej pochwy wydarl sie poterzny i dlugi pierd. mnie zamuroalo, jego tym bardziej. nie wiedzialam co zrobic wlaczylam ze soba wewnetrznie i w koncu postanowilam udac ze sie nic nie stalo. on byl zniesmaczony, widzialam to po jego twarzy bo pewnie pomyslam ze unioslam biodra po to aby sobie ulzyc i uznal mnie za niewychowana swinie. od tamtego czasu sie do mnie nie odzywa, a ja? nie moge patrzec na siebie w lutro. moja kobiecosc spadla do zera, nie moge sie z tym pogodzic ze n uznal to za celowe. jest mi wstyd, chce zniknac.

Gość gość
nie wiem tez co mam zrobc...napisac do niego? ale jak zaczac rozmowe? wiesz kotku ten pierd to nie to co myslisz, prosze nie mysl o mnie jak o swini? on mnie uwielbal, bylam jego idealem. teraz ma mnie za obrzydliwe babsko bez grama kultury. prosze pomocy ja tego nie przetrwam :(

Gość gość
Tak się zdarza, po prostu wtloczyl ci przy seksie duzo powietrza penisem do środka i dlatego taki dzwiek

Gość gość
Nawet nie smieszne.

Gość gość
a co ma byc w tym kur***wa smiesznego? nie mam pojecia jak mu to wytlumaczyc, mam do siebie zal ze w ogole nie zareagowalam i nie pwiedzialam wprost co to za dzwiek... on teraz mysl ze poczulam sie przy nim na tyle swobodnie ze po prostu puscilam baka. nie potrafie zyc z ta swiadomoscia.

Gość gość
Trudno. Masz nauczke. Ale nie martw sie, bedzie kolejny.

Gość gość
ale co ja moglam zrobic? przeciez to czysta fizyka? kobiety tego nie kotroluja!

Gość gość
a co masz wyjaśniać?? To normalne ze facet wtloczyl powietrze i jakoś musiało ujść.Mój facet nigdy z tego dramatu nie robił,nawet uwagi nie zwraca

Gość gość
Zwykla fizjologia kochana, tzw fanny fart, cesto o tym mowia w kobiecych pismach. Jak ci wtlacza powietrze, to musie ono znalezc ujscie. Skoro facet jest taki pruderyjno- nadety, ze go to zniesmacza zdrowa fizjologia, to i dobrze, ze go wyeliminowalas ze ze swojego zycia. A jakby zobaczyl jak rodzisz wasze dziecko, to bez by sie zniesmaczyl? Koles jest jak widac z tych co to bulke przez bibulke. Temat raczej powinien brzmiec 'moja pochwa uratowala mnie przed zwiazkiem z nadetym wymuskanym lalusiem'. Znajdz sobie prawdziwego mezczyzne, ktorego normalna fizjologia nie powali i nie bedzie mu trzeba dawac soli trzezwiacych.

Gość gość
ja go nie wyeliminowałam, to on sie nie odzywa gdzie przed tym incydentem mielismy kontakt non-stop. on ma dopiero 25 lat, wiec to jeszcze dzieciak. boli mnie to, ze mnie tak perfidnie olal i ma pewnie zle zdanie o mnie bo pewnie nigdy tego wczesniej nie doswiadczyl. mysli ze zrobilam to celwo. ah jak teraz mam zyc :(

Gość gość
Skoro ma focha to jest facet do d**y , to normalne ze piwietrze wychodzi z pochwy i normalny koleś by rozwalil atmosferę a ten debil rzucil focha Dobrze ze zniknal

Gość gość
tylko, ze on nie zdaje sobie sprawy ze to z pochwy :(