Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najlepiej ciągnąć wiele srok za ogon

Polecane posty

Gość gość

Kiedyś, randkując przez internet, wyznawałem zasadę, że nie można ciągnąć wielu srok za ogon. Ale z randek przez internet zwykle nic nie wychodzi. Teraz piszę jednocześnie z wieloma dziewczynami a dodatkowo chodzę na szybkie randki na żywo i chodzę i jeżdżę na różne wyjazdy i wydarzenia, gdzie mogę poznawać nowe dziewczyny. Nie chodzi nawet o to, że jak z jedną dziewczyną nie wyjdzie, to mam inne w zanadrzu. Chodzi przede wszystkim o to, że jak wewnętrznie mam przekonanie, że jak nie z tą, to są inne, to traktuje dziewczyny bardziej na luzie, one to czują i są mną bardziej zainteresowane! I jak tu nie ciągnąć wiele srok za ogon?

Gość gość
I dlatego nigdy jednej nie będziesz mieć.

Gość gość
gość dziś Dlaczego nigdy nie będę mieć jednej? Jak coś poważniejszego z którąś wyjdzie, to z innymi przestanę randkować ale nie znaczy, że nie mam mieć znajomych, bo osoby, które ich nie mają też nie są cenione

Gość gość
Mnie tak koleś. Załatwił. Ciągnął pewnie ze sto. Pisał że tak było super na randce la la la i nagle nie odpisał i tyle znajomości. Tak się nie robi. Fiut.

Gość gość
Ja po prostu zwiększam swoje szanse. Czy jak szukasz pracy, to czekasz z wysłaniem kolejnego CV aż otrzymasz odpowiedź na poprzednie, czy wysyłasz wiele CV jednocześnie, a nuż na któreś odpowiedzą? Albo, jak już negocjujesz z pracodawcą, ale jeszcze nie podpisałeś/łaś umowy, to nie negocjujesz z kilkoma pracodawcami?

Gość gość
12:55 Twoimi jedynymi znajomymi sa kobiety z internetu? buhahaha ceniony nigdy nie będziesz

Gość gość
gość dziś A jak facet pisze piękny list do jedne, do drugiej, do dziesiątej i żadna mu nie racy nawet odpisać "pocałuj się w dupę", to co ma robić?

Gość gość
gość dziś Nie tylko z internetu ale niektóre dziewczyny, poznane w różny sposób, z którymi nie wyszło nic więcej, stają się moimi koleżankami i bardzo sobie cenię te znajomości i nie widzę w tym nic złego

Gość gość
Ta taktyka moim zdaniem ma sens.

Gość gość
Najlepszy dowód na to, że ma sens, bo się sprawdza :D

Gość gość
masz kolegow?

Gość gość
Dobrze kolega kombinuje, bo jak tlumaczyc nagle zamilkniecia kobiet. One tak samo odpisuja innym i kreca z wieloma. Ja tam juz mam tego dosc, nie umawiam sie przez portale. Takie sflaczale panie tam sa albo wredne ze wole wcale. Wystarczy pomyslec, dlaczego tam siedzą. Zawsze trafialem na suczyska.

Gość gość
16:56 mów za siebie