Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy sa tu kobiety w wieku 30 l ktore chcialby by juz miec rodzine a nie maja

Polecane posty

Gość gość

bo zostaly porzucone, lub facet okazal sie nieodpowienim kandydatek i stracily przez to lata?

Gość gość
Tak np. ja ;)chciałabym mieć rodzinę

Gość gość
Tak ja

Gość gość
Moja siostra stracila najlepsze lata przez faceta, on widzial ze ona naiwna dawala bardzo znac, jak ja cieszy ze KTOS JA ZECHCIAL :O (miala niskie poczucie wlasnej wartosic, mimo ze madra, dobra praca... srednio ladna no ale nie jakas zmora). miala dwoch takich ,z kazdym byla nieco ponad rok az klapki opadaly (I tak dosc szybko). oni tlyko od niej kase chcieli I seks typu sado maso, izeby im gotowala cudne obiady. potem miala problem w pracy no I wszystko zaowocowalo ciezka depresja u niej - nie z dnia na dzien, to sie dzialo rozwijalo powoli, powoli. Ja ja wrecz zmusilam by szla do lekarza. Mama to rozumiala, ale nasz tata to z tych co uwazaja, ze nie ma czegos takiego jak choroby psychiczne w jego rodzinie ze to "tylko wariaci choruja" :O musial sobie poukladac w glowie na nowo takie sprawy jak widizal w jakim stanie byla jego najmlodsza corka ... rok mu to zajelo ale pojal. siostra nie byla w stanie pracowac ponad rok, ale byla w domu, nie w szpitalu. potem szukala pracy ale zajelo jej to prawie rok. nadal bierze lek ale mala dawka. ma teraz 36 lat, jest sama od 5 lat, chcialaby miec dzieci ale raczej miec nie bedzie. w sumie mowi ze boi sieze bylaby niedobra matka. uwielbia moje dziecko. jest dobra kobieta, zal mi jej, oby sobie jeszcze jakos to zycie ulozyla. facetom juz nie ufa, nie dziwie sie jej.

Gość gość
gość dziś Moja przyjaciółka też tak miała, ale ona nie jest średnio ładna, a bardzo, choć nie dowartościowana. Też miała dwóch, ale po 8 lat była z nimi, a nie 2. No i ona nie przestała pracować, bo nie mogła, mama jej umarła i w ogóle miała pod górkę. I wiesz co? Z 40 na karku ma 11 lat młodszego!!!

Gość gość
Moja znajoma pobrała się pierwszy raz - za jak wtedy mówiła '' miłośc swojego życia'' - w wieku około 35. Długo nie mogła nikogo spotkac albo nie miała szcześcia. Spotykali się kilka lat wcześniej, niestety wyszły po slubie - tzn po zamieszkaniu razem pewne jego sprawki, uzaleznienia i się rozpadło. Dzieci nie mieli. w wieku około 38 lat znalała fajnego gościa, w rok ślub i aktualnie w wieku 41 lat urodziła się im córeczka - Także sa możliwe happy endy w każdym wypadku ;)

Gość gość
Moja znajoma pobrała się pierwszy raz - za jak wtedy mówiła '' miłośc swojego życia'' - w wieku około 35. Długo nie mogła nikogo spotkac albo nie miała szcześcia. Spotykali się kilka lat wcześniej, niestety wyszły po slubie - tzn po zamieszkaniu razem pewne jego sprawki, uzaleznienia i się rozpadło. Dzieci nie mieli. w wieku około 38 lat znalała fajnego gościa, w rok ślub i aktualnie w wieku 41 lat urodziła się im córeczka - Także sa możliwe happy endy w każdym wypadku ;)

Gość gość
Aż tyle Was Panie, a już myślałem że nie ma tu takich i wszystkie jesteście szczęśliwe.

Gość gość
gość dziś Aż tyle Was Panie, a już myślałem że nie ma tu takich i wszystkie jesteście szczęśliwe. X Ale gdzie tam.. pełno takich osób jest tylko niekoniecznie siedza na kafeterii ;)

Gość gość
Ja :( Czekałam aż kochanek odejdzie od żony.

Gość gość
13.58 Najwyższy czas łączyć się w pary pod kątem rodzicielstwa. Rodzina to wartość sama w sobie i trzeba ją cenić. Pozdrawiam wszystkie pełne optymizmu Panie i nie tylko:)

Gość gość
czasem to nie dziala

Gość gość
co moge ze swojej strony doradzić to np szukanie przyszłego współmałżonka/ współmałżonki w miejsach związanych z naszymi zainteresowaniami np jak ktoś jest wierzący to polecam portal przeznaczeni.

Gość gość
Czy lepiej zapisami sobie?

Gość gość
13:39 Przecież skoro siostra ma 36 lat to jeszcze może kogoś poznać, życie nie kończy się po 30-tce. Namów siostrę może aby zapisała się na stronę online z randkami, przecież jest mnóstwo kawalerów którzy szukaja żon!

Gość gość
to nie koniec swiata

Gość gość
oo

Gość gość
Kiedys liczylem na poznanie przez portal ale Wy szukacie kogos kto nawet nie zajrzalby na portal, takiego idealnego. I macie racje, takich tam nie ma. Wcale Wam nie zalezy na znalezieniu z tych co są kogos. Takie bledne koło. Mi z reszta tez, zniechecilem sie.

Gość gość
Kurczę mam znajomego lekarza 32 lata , super facet i przez swoją pracę nie ma dziewczyny, myślicie że jest dla niego jakas szansa . Dodam że gdybym była sama to bym to chciała , wspaniały człowiek, super lekarz z powołania