Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziecko w brzuchu cały czas się rusza, czy po porodzie też?

Polecane posty

Gość gość

Mamy aktywnych dzieci w brzuchu czy po porodzie też były energiczne? Czy można przyjąć taką właściwość? Wolałabym nie ;)

Gość gość
Hahaha ja też bo mój to czasami chyba w ogóle nie śpi, cały czas się rusza. Oby po porodzie trochę przystopował :D

Gość gość
Temperament będzie miało podobny. Jedynie w pierwszej dobie po porodzie będzie się mniej ruszać.

Gość gość
Dokładnie tak samo. A starsza się nie ruszała prawie wcale i taki leniuch został :D

Gość gość
To co w brzuchu to i po porodzie. I jak ktoś pisal, pierwsza doba taka moze byc choc nie musi, spokojna, bo dziecie zmęczone i musi sie przystosować, ale potem daje czadu tak jak w brzuchu. Ja np juz w szpitalu widzialam charakterek moich dzieci, wiedzialam, ze drugie to indywidualista, nerwowy gdy cos nie po jego mysli, stad nie wiem co to bunt dwulatka bo od urodzenia chyba mial ten bunt dwulatka, roznicy nie ma.

Gość gość
Będzie żywe , na początku przez parę dni będzie spokojne bo musi się przyzwyczaić do życia na zewnątrz i nic nie będzie widzieć, później wróci do formy

Gość gość
Moja córka wariowala w brzuchu okropnie. W porównaniu do syna szokująco była *****iwa :) czasami bałam się o nią haha, myślałam co się tam dzieje... Urodziła się i przespała pierwszy miesiąc życia. Grzeczna, żadnych kolek. Teraz ma 2,5mca, nadal dużo śpi, jest b. grzeczna :)

Gość gość
Moja córka również w brzuchu WARIAT, a po porodzie ANIOŁ.

Gość gość
Tu autorka. Moja córka w brzuchu anioł i po porodzie anioł. Non stop spała. A teraz syn w brzuchu kręci się i w ogóle nie śpi. Córka jeszcze mała wiec miałam nadzieje ze syn prześpi pierwsze miesiące tak jak córka ale czarno to widzę...

Gość gość
Mój syn w brzuchu szogun, a córka w brzuchu bardzo słabo się ruszała. Martwiłam się. Po porodach jedno i drugie do roku życia BARDZO GRZECZNE :) nie ma to więc znaczenia..