Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

LubieBrowary

Jak zabezpieczyć swoje dane

Polecane posty

Hej, ostatnio oglądałam reportaż w którym wypowiadali się ludzie na których oszuści zaciągnęli kredyt i musieli to spłacać. I tak się zastanawiam jak my możemy temu zapobiec? Przecież dowód pokazujemy praktycznie wszędzie????

Gość nightmare1337
jedyne co możesz zrobić to ubezpieczyć jakoś swoje dane. Ja mam np pakiet rozszerzony z chronpesel.pl

Ok, a jak działa taka usługa? Jest bezpieczna? Dużo się słyszy o wyciekach danych, boję się że to może być kolejna baza danych do użytku oszustów

Gość nightmare1337
to usługa ludzi z bazy krd więc raczej nie znajdziesz bardziej zaufanych ludzi do świadczenia tego typu usług. A działa to tak, że w momencie gdy ktoś próbuje się posłużyć Twoimi danymi to dostajesz info przez sms z dokładnymi danymi placówki i instrukcjami jak postąpić. Masz do wyboru 2 pakiety - jeden jest za 8 zł a drugi za 15

a czym różnią się te dwa pakiety? wolałabym taką pełną ochronę żeby się nie zamartwiać "co jeśli". Te kwoty co podałeś to płatność tygodniowa, miesięczna czy jaka?

Gość gość
Ja tam nikomu nie pokazuje

Gość nightmare1337
różnica jest taka, że w tym droższym pakiecie możesz pobierać raporty na swój temat bez ograniczeń. Do tego masz zwrot kosztów poniesionych na poczet ewentualnych kosztów sądowych, prawnika itp jeśli dojdzie do jakiejś sprawy sądowej

Gość nightmare1337
miesięcznie. W pakiecie rocznym masz nawet jeden miesiąc za darmo