Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy dopuścił się nadużycia wobec mnie?

Polecane posty

Gość gość

Mam problem z kolanem i byłam u ortopedy. Wcześniej odbyłam konsultacje u dwóch innych. Ta wizyta jednak wzbudziła moje wątpliwości. Podczas usg kolana zamiast robić to w normalnej pozycji, tak jak poprzedni lekarze- ja leże i mam zgiętą w kolanie nogę, to ten kazał mi tę zgiętą nogę maksymalnie położyć na bok. Byłam więc w takiej pozycji że wszystko mi było widać. Ubrałam się specjalnie w dłuższą bluzkę właśnie żeby podczas USG nie było widać mi majtek, a tu niestety byłam oglądana w całej okazałości między nogami. Miałam trochę prześwitujące majtki z przodu, ale jakby to USG było w normalnej pozycji to zakryłabym je bluzką. Dziwnie się czuję po tej wizycie. Po tym usg i wypisywaniu skierowań, jak już siedziałam sobie w ubraniu lekarz znowu chwycił mnie za nogę i dotykał udo i łydkę. Niedługo mam jeszcze jedną wizytę i nie wiem czy iść.

Gość gość
Ja jestem Dżasmina

Gość gość
Dziwne też było, że wziął ode mnie numer telefonu i dał mi swój. Nie wiem czy teraz jest taki zwyczaj?

Gość gość
Lekarz to lekarz. Wątpię żeby go jarała Twoja pozycja. Mają rację. Szukasz czego nie ma.

Gość gość doświadczony
Chciałabyś :P