Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Litai

Wynik testu ciążowego

Polecane posty

Gość Litai

Witajcie, miesiączka spóźnia mi się 2 tyg w związku z czym zrobiłam test ciążowy. Najpierw pokazało mi półtorej kreski. Po dwóch godzinach powtórzyłam testy na dwóch testach różnych firm i pokazała mi się tylko jedna kreska. Czy jest to możliwe, że pierwszy test, który pokazał te półtorej kreski może zwiastować wynik pozytywny? Dziękuję za odpowiedzi.

Gość gość
Po takim czasie to każdy test wykazalby ciążę. Tamten test to na mój gust błędny jest i tyle.

Gość gość
Pokaz foto po zrobieniu

Gość Litai
YuST+lLFD+7789c0rk5C9iakdiqjFNRC5GAqsBk/jTlQs+7J29hmokJJySamDEbsdqqyYhjxqvfJ60wcjA6fWpQSTz2NObjpQohchI24qSJABnrn1prHkj0pNxLYzQ1YNyRsbuB+VRlEOQcChicLnnd1oY4z+dFtQGsOML0HbNMIyD35qUc81IACT7U0tAZEUUqB1PpQqqn3cGp0UFT9cVHgZbI6VasSNPGMU1yygbc05jTwo5p2GMjG7rQ2T9Kd6UgOT+OKaQiMjB9ee1S4yvOOlQk4boOuKVGJUA0b

Gość gość
Link nie dziala. Trzeba sie logowac. Wstaw na fotosik.pl

Gość gość
Szansa jest. Ale widać, ze.ten co pokazał półtorej kreski jakis podejrzany jest. Normalny test pokazuje 1lub 2 kreski. Ja bym sugerowala sie wynikami tych następnych testow, jutro zrobila jeszcze jeden. Po 2 tyg od spoznienia okresu powinny już wykryć ciążę.

Gość gość
Ja miałam ta druga kreskę taka blada wrecz niezauwazalna trzeba było sie wpatrzec powtórzyłam za kilka dni i byly już dwie mocne. Wg mnie ciąża. Powtórz np jutro najlepiej mocz poranny. Dziwi mnie tylko ze inne testy nie wykazały ale może być ze za wcześnie a tamten juz to uchwycil. Nic. I nie pozostaje jak spr jutro lub pojutrze

Gość Litai
Tak zrobię. Dziękuję za odpowiedź

Gość gość
Na 80%ciaza Powtorz za kilka dni Czytaj instrukcje dobrze. I daj znac

Gość gość
Dokładnie, powtórz z porannego moczu. Fakt że kreska powinna być równa, ale ja tam widzę zabarwienie, tylko rózne, na całej linii. A bez hormonu ciążowego w ogóle tego zabarwienia nie powinno być. Rano będzie mocz bardziej skoncentrowany i wtedy wynik powinien być najbardziej wiarygodny- albo po prostu zrób badanie z krwi. Niby przy takim spóźnieniu każdy test i o każdej porze powinien pokazać, ale mogłaś też mieć sporo przesuniętą owulacje.

Gość Litai
Ok dziękuję, powtórzę za parę dni

Gość Litai
Witajcie kobietki. Wczoraj zrobilam badanie krwi beta-hcg i wyszlo, ze nie jestem w ciazy. Testy musiały być wadliwe. Dziękuję wam wszystkim za wszelkie odpowiedzi :)