Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćgshebeb

Czy mogę być w ciazy

Polecane posty

Gość gośćgshebeb

Cześć babki. W życiu jest taki moment (a może go nie ma) że kobieta kończy związek a w tym seks z jednym mężczyzna i zaczyna wiązać się z kimś innym. Ja mam taką sytuację, tylko jeszcze mało się znamy a wyladowalismy w łóżku. Kochalismy się cała noc, najdziwniejsze jest to że on w ogóle nie doszedł i zastanawia mnie to czy są szanse że będę w ciąży czy niebardzo? Byłam już pod dniach płodnych, sluz już nie lecial, zrobiliśmy to bez zabezpieczenia. Pytałam mu się na drugi dzień czy na pewno nie zrobił tego w środku, powiedział że nie... Co sądzicie?

Gość gość
Ja też kiedyś powiedziałem mojej dziewczynie, że w niej nie skończyłem, ale tak naprawdę to skończyłem. To był jeden z pierwszych naszych numerków.One nie były udane ze względu na mój stres. Bałem się przyznać. Pamiętam, że wtedy dużo ze mnie nie zeszło. Ona nawet się nie domyśliła. Później gdy mieliśmy udane stosunki i miałem obwite wytryski ona by się na pewno domyśliła gdybym ją chciał oszukać bo wszystko od razu wypływało z niej.

Gość gość szoker
"tylko jeszcze mało się znamy a wyladowalismy w łóżku" "zrobiliśmy to bez zabezpieczenia" Gratuluję odwagi ;) (a może współczuję głupoty?)

Gość gość
„Pytałam mu się na drugi dzień czy na pewno nie zrobił tego w środku, powiedział że nie...” Nie, no jasne, a który facet by się przyznał? Wyr/uchał Cię, jak burą sukę, nie po to, żeby kończyć w prześcieradło.

Gość gość
up