Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

po spotkaniu z netu facet usunal swoje konto na portalu

Polecane posty

Gość gość

Spotkalam sie z facetem z netu. Wrocilam do domu i widze ze on usunal konto na portalu. Rozumiem ze moglam mu nie przypasowac ale zeby az usuwac konto :-) dziwna sprawa. Mieliscie tak kiedyś?

Gość gość
Dla mnie to glupota ze usunal konto. Mogl pp prostu nie pisac i olac

Gość gość
moze zakochal sie w tobie od pierwszego wejzenia i juz nie chce miec konta, zeby dalej szukac, lub zeby go jakies podrywaly ;)

Gość gość
Taaa zakochal... tylko ze ja sie nie zakochałam :-)

Gość gość
Chce Tobie zaimponować i pokazać, że dalej nie szuka :-) czekaj na telefon :-) facetów nie zrozumiesz :-)

Gość gość
Ja, gdybym tak zrobil, to po to, zeby ona wiedziala, ze gdy z nia gadam to nie chce z innymi. A Ty sie nie cieszysz? Czyli zerwaliscie kontakt?

Gość gość
Miał już kilka takich spotkań niewypałów. Pomyślał, że da sobie ostatnią szansę i spotka się z Tobą. Nie wyszło. Stwierdził, że takie szukanie przez neta jest bez sensu i usunął konto.

Gość gość
Blokade inaczej widac. Jest napisane ze użytkownik dodal cie do swojej czarnej listy a tutaj napisane ze uzytkownik usunal konto.

Gość gość
Autorko, coś mi mówi, że albo on zablokował Twój profil (o ile istnieje taka opcja w serwisie, w którym się poznaliście), albo, faktycznie, usunął swój stary, by, w jego miejsce, założyć nowy, do którego Ty nie będziesz miała już dostępu. Kto wie, czy nie z innymi danymi i zdjęciami. Sprawa nie wygląda dobrze i wszystko wskazuje na to, że pokazał się od najgorszej strony - przestał się kontaktować, nie tłumacząc swojego wyboru i postępowania. O ile można zrozumieć niedopasowanie, brak wspólnych tematów, odmienne charaktery, nie ten typ urody, o tyle - należałoby to ująć w słowa na samo pożegnanie. Może być też tak, że znudziły mu się internetowe randki lub poznał kogoś bez jego pomocy, ale postanowił sprawdzić, jaka jesteś i dlatego się z Tobą spotkał. Moim zdaniem, nie powinnaś o nim rozpamiętywać, bo postąpił niedojrzale, dziecinnie, arogancko w stosunku do Ciebie. Każde odrzucenie boli, ale, gdyby napisał Ci, że między Wami nic nie będzie, wtedy mogłabyś spokojnie to przyjąć. Nie ma za kim płakać, Autorko.

Gość gość
Są tacy faceci, ktorzy czesto zmieniaja konta na portlach. Nie wiem, moze pomyslal, ze bedziesz cos do niego pisala, albo bylo kilka takich dziewczyn jak Ty, zadna mu nie przypasowala i postanowil zalozyc nowe konto, a akurat tak sie zlozylo,z e dzien po spotkaniu z Toba ( ktore tez raczej wg niego nie bylo udane).

Gość gość
"Miał już kilka takich spotkań niewypałów. Pomyślał, że da sobie ostatnią szansę i spotka się z Tobą. Nie wyszło. Stwierdził, że takie szukanie przez neta jest bez sensu i usunął konto". XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX Tak samo uważam

Gość gość
nasze spotkanie było naprawdę bardzo miłe,nie wiem o co tu może chodzić?może pod koniec trochę mnie poniosło i za mocno pokąsałam go po jądrach i chyba niepotrzebnie pchałam palec do jego tyłka.sama już nie wiem.