Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciąża, nie ciąża nie mam już sił

Polecane posty

Gość gość

Cykle 27 dni. Pozytywny test ciążowy 24 dc po południu. Zrobiłam po poludniu bo wreszcie miałam dłuższa przerwę od sikania latam na wc jak kot z pęcherzem wiec mocz jest cały czas mało skoncentrowany. 25 dc test robiony rano tylko ze w nocy sikalam chyba z 5 razy test jak na moje oko negatywny. Niby jest kreska ale widoczna tylko w dobrym świetle. Zrobiłam wcześniej test przed terminem miesiączki bo wiecznie sikam oraz mam kłucia w jajnikach i czasami ból podbrzusza jak na okres. Wszystko właśnie to miałam będąc w ciąży wcześniej. Czy ktoś ma jakiś sensowny pomysł? Wiem pójdę na będę ale w poniedziałek a puki co jakiej sugestie żeby przetrwać w tym napięciu jakos weekend

Gość gość
Nikt nic nie wie?

Gość gość
Jeżeli kreska widoczna była tylko pod światło to napiszę Ci że ja tak miałam dwa miesiące temu i nie było ciąży. Kiedy byłam w ciąży to kreska była widoczna pod światło ale i normalnie.

Gość gość
Obsikaj i wsraw fotko ci powiem

Gość gość
Dzięki dziewczyny, ale dzisiaj w 25 dc zrobiłam bobo test czułość 25 mlU nie z porannego moczu i od razu wyszły dwie kreseczki. Ta kreska T tylko trochę jaśniejsza wiec już nie mam wątpliwości