Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jacy są wasi partnerzy ? Dobrzy i opiekuńczy czy mają na was wysłane?

Polecane posty

Gość gość

Ja bym chyba nie potrafiła być facetem który o mnie nie dba , nie zabiega , i traktuje jak darmowy worek na nasienie , a wiem że wiele tak się pozwala traktować

Gość gość
to pytasz? czy się chwalisz?

Gość gość
Bo każdy ma takie życie na jakie sobie pozwoli , szanująca się kobieta będzie miała zajmującego ją faceta a kobieta śmieć i podnozek znajdzie sobie pana i władcę , który od czasu do czasu na nią cmoknie

Gość gość
Mój facet bardzo o mnie dba , kupuję prezenty zaprasza do kina , chciał mi dac swoje stare auto ale nie chciałam bo to już za drogie , szczerze to cieszę się że jestem w końcu z kimś kto mnie docenia a nie ma za panienke do łóżka na która żal 5zl

Gość gość
czyli dbanie o kogoś to prezenty?

Gość gość
Także prezenty , bo jeśli czegoś nie mam a bardzo potrzebuje to miłe gdy ktoś mi to po prostu podaruje , wiesz dbanie o kogoś to jednak nie słodkie słówka żeby zaliczyć jak myśli większość facetów

Gość gość
9.00 wg materialistki

Gość gość
Nie osmieszaj się , większość facetów NORMALNYCH nie ma problemu dac kobiecie potrzebnego drobiazgu bo ja kocha , jeśli facet nawet jak widzi ze kobiecie czegoś brakuje a nie nie kwapi się żeby pomóc to po ślubie nie będzie inaczej i będzie skapil własnemu dziecku

Gość gość
wiesz jak czegoś potrzebuje a nie mam to... kupuje sobie sama. Szok. Od faceta oczekuje czegoś innego

Gość gość
A gdybyś zachorowała ? No właśnie jesteś w doopie, to nie chodzi o prezenty ale o to żeby sprawdzić czy on wogole pomoże jak będzie gorzej

Gość gość
to Ty wyskoczyłaś pierwsze z prezentami więc na to odpowiadam. W d***e nie jestem bo mój facet nie musi mi kupować nic żebym czuła się kochana dowartościowana i żebym wiedziała że mogę na niego liczyć

Gość gość
Ja też sobie mogę wszystko kupować samą póki jestem młoda zdrowa ale co będzie jak zachoruje ? Urodze ? Będzie mi na podpaski wydzialal? Wyliczal plasterki kielbasy?

Gość gość
Ty tak mówisz dziecko bo pewnie jesteś na utrzymaniu rodziców , ale jak będziesz mieszkać z facetem to zobaczysz jak to jest żyć że sknera, na leki będziesz musiała zebrać u rodziny

Gość gość
Z resztą kobiety ktore tak bardzo deklarują niezależność finansową najczęściej nie planuja macierzyństwa , żyją tu i teraz , jednak kobieta która chce mieć rodzinę i dzieci nie oszukujmy się patrzy na to jaki jest facet , jak będzie kiedyś traktował dzieci

Gość gość
a ja od mojego prezentu nigdy nie dostałam a i tak wiem że mnie kocha

Gość gość
A ja się dziwię co w tym złego że facet czasem przyniesie kwiaty lub jakiś drobiazg świadczący o pamięci ? Chyba ktoś tu jest brzydka feministka , twój facet nigdy o tobie nie pamiętał więc się wyzywasz na kobietach które mają opiekuńczych mężczyzn

Gość gość
No to się luksusowo facet ustawił , szepnie ci że cię kocha , ty mu się nadstawisz i to wszystko za friko , żyć nię umierać , to moze powiedz jak on o ciebie dba że wiesz że cię kocha ? Bo dla mnie to on kocha twoją pewną część ciała

Gość gość
opiekuńczość to nie kwiatki czy prezenciki mylisz pojęcia. O pamięci świadczy dobroć na co dzień. To że zrobi obiad to że zawiezie do pracy to że można z nim porozmawiać to że otuli kocem to że wie czego mi potrzeba

Gość gość
Pieprzone materialistki!

Gość gość
To nie materializm tylko realizm , teraz każdy nieudacznik powie że kobieta to materilistka , największy argument wszystkich cwaniaczkowatych facetów , faceci też patrzą na kasę , znam wiele kobiet które się daja robić na kasę i facet na nich żeruje , są najczęściej mało atrakcyjne i wzięły sobie dużo ladniejszwgo od siebie

Gość gość
Tylko ze kobietą ma argument biologiczny zeby patrzec na kasę bo patrzy na to pod kątem ewentualnego macierzyństwa , czy samiec wykarmi ja i potomstwo kiedy ona będzie w połogu , ja się nie dziwię że wiele kobiet nie chce być matkami skoro czują że jadlyby gruz będąc po urodzeniu dziecka

Gość gość
zawsze dostaję bukiet po tym jak mąż mnie uderzy. Dba o mnie bardzo

Gość gość
Moj chłopak jest czuły i opiekuńczy. Nie robi mi sam prezentów bo uważa, ze lepiej jak kupię sobie cos sama bo jemu wszystko sie podoba i uważa, ze we wszystkim mi dobrze. Czesto idziemy razem na zakupy i wtedy mam sobie cos wybrać. On uważa, ze ja mam gust i czesto jest tak ze daje mi pieniądze a ja idę z jego siostra i wybieramy dla niego ubrania. Zaznacza tez, ze sobie tez mam cos kupić. Zaraz ktoś pomyśli, ze żeruje na nim a tak nie jest bo ja jemu tez kupuje prezenty za swoje pieniądze.

Gość gość
No tak bo jak facet kupuję swoim kumplom prezenty na urodziny , stawia alkohol wozi to jest dobrze ale na własnej kobiecie to oszczędzać , sytuacja bardzo komfortowa , żyjesz jak z koleżanką do seksu , ona nie ma prawa wymagać nic a ty pakujesz kiedy chcesz

Gość gość
Pal sześć te prezenty bo to jest wierzchołek góry lodowej , ale zaczyna sie od tego a konczy się na braku szacunku olewactwie , moja kuzynka kupuję swojemu facetowi prezenty on jej nic , odzywa się do niej jak do psa , jest chorobliwie zazdrosny bo wie że każdy był by lepszy od niego

Gość gość
KAZDY facect to cham i burak i ma wysrane na kobiete. UDAJE milego i opiekunczego zeby miec seks i zarcie. Ot cala prawda o facetach, wyjatkow o tej reguly NIE MA

Gość gość
gość dziś Pieprzone materialistki! x pieprzony cham!

Gość gość
Tylko idiota może uznać ze pieniadze nie są ważne w związku , albo panienka na utrzymaniu rodziców bo każda poważnie myslaca kobieta , która planuje rodzinę i małżeństwo patrzy na te sprawy nie oszukujmy się , tak samo jak facet patrzy żeby wziąć sobie kobietę dużo ładniejsza od siebie żeby mieć lepsze potomstwo

Gość gość
Ten temat to skarbnica wiedzy jakie są kobiety. Uważajcie panowie. Bo znaleźć prawdziwą kobietę która umie kochać to jak znaleźć skarb. W większości to materialistyczne dzivki!

Gość gość
10:06 gadasz jakie kocopoły.