Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak czesto jezdzicie na wakacje?

Polecane posty

Gość gość

Ja mieszkam w Holandii. Raz w roku jezdze do Polski - najczesciej na Boze Narodzenie, raz do kraju narzeczonego - glownie latem, bo piekna pogoda gwarantowana. No i poza tym raz lub dwa w inne miejsca jak sie uda. W tym roku tylko raz co prawda, ale za to do Stanow. A jak u Was?

Gość gość
chwalisz się ?

Gość gość
A ja tylko raz. Nad polskie morze na ok tydzien. A w ciagu roku robimy sobie sporo wycieczek jednodniowych np. Kino, parki dinozaurow, zoo itp

Gość gość
Dwa razy w roku w ferie 1 tydzień w polskich górach, a latem 2 tygodnie gdzieś w Europie w cieplejszych niż Polska krajach.

Gość gość
Raz do roku jakiś wyjazd całą rodziną. Do tego starsze dziecko- raz w roku na obóz/kolonie, nie licząc szkolnych wyjazdów. Plus raz- ja na wypad ze znajomymi, zwykle 5-7 dni. Do tego pojedyncze, małe wycieczki w różnych konfiguracjach, tak po 1-2 dni, co najmniej raz w miesiącu.

Gość gość
Raz w roku na tydzień gdzieś do Grecji czy Hiszpanii, na taki typowy all inclusive z dziećmi, one się bawią w morzu, a my korzystamy z leżaków. I 2-3 razy w roku do Zakopanego na parę dni, max 4 dni lub weekend też z dziećmi. Dodatkowo mąż jeździ z bratem i moim bratem na narty 1 lub 2 razy w roku właśnie do Zakopanego. Mamy tam mieszkanie, więc nic nie wynajmujemy.

Gość gość
Raz do roku na 3 mce

Gość gość
Raz, dwa. Więcej po prostu nie mamy urlopu.