Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to już paranoja?

Polecane posty

Gość gość

Jestem młodą kobietą, mam 25 lat. Czasem zdarza się że zawożę gdzieś babcie i przy okazji życzy sobie żeby iść z nią do kościoła. I dajmy na to jestem ubrana w sukienkę do połowy kolana, bez rękawów (nie na ramiączkach!) albo z krótkim rękawem i dostaję op*****l że jestem ubrana jak na plażę. Natychmiast zawija mnie w jakieś swetry, bo nie wypada! Sytuacja druga: idę na siłownię. W legginsach sportowych. Babcia wrzeszczy na mnie żebym założyła spódnicę do ziemi, bo tak nie wolno... sytuacja trzecia: jestem na wsi, jest gorąco (30 stopni) jestem w ktprkich spodenkach (do połowy uda). Babcia wysyła mnie do sklepu, ale drze się na mnie żebym się ubrała, bo to nie plaża... Czy to już jest paranoja, czy ona ma rację?

Gość gość
Babki tak mają. Same puszczaly się od 16 roku życia i niewiele później rodziły dzieci a na stare lata udają wielce kościelne. Może na starość każdy tak ma?

Gość gość
Strasznie mnie to wkurza, bo bez jaj, mam 25 lat, a jej zdaniem powinnam nosić szeroką kiecę do ziemi, zakryte włosy (bo przecież to kusi mężczyzn!) I mieć już czworo dzieci...

Gość gość
Aż tak się przejmujesz zdaniem babci? Nie bądź śmieszna.

Gość gość
Wiesz, problem polega na tym że jestem strasznie zakompleksiona, więc przejmuje się zdaniem każdego. Chociaż w tym przypadku może nawet nie chodzi o przejmowanie się, tylko o to że doprowadza mnie to do cholery.

Gość gość
Miej wyjebane a będzie Ci dane