Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobieta wyznala ze mnie kocha na trzeciej randce

Polecane posty

Gość gość
Hehe musialbym na glowe upasc zeby kogos kochac od razu :D to jest smieszne

Gość gość
To tylko zauroczenie czy tam zakochanie. Jak zwal tak zwal. W każdym razie z miłością na pewno nie ma nic wspólnego jeszcze. Jeśli ktoś twierdzi inaczej i jest przy tym dorosły to chyba jest bardzo naiwny.

Gość gość
Jak kobieta sie szybko zakochuje to zły znak .Ogólnie liczy na jedno tylko, dla mnie zawsze się liczyło poznanie się najpierw, chodzenie na randki, poznawanie swoich wad czy zalet. Trochę mi to wygląda na zwykłe zaspokojenie swojej samotności, jesteś na chwilę potem jak jej nie spasujesz to nawet , ci nic nie powie. Jak można kogoś kochać po 3 randkach, no ja osobiście by mi przez głowę nie przyszło aby po kilku randkach wyznawać miłość, to czysta głupota. Nie znając się dokładnie, mówić że się kocha. A potem płacz bo byłam/byłem ślepo zakochana, mam wrażenie że połowa ludzi w dzisiejszym świecie, nie bierze pod uwagę że coś zwyczajnie może nie wyjść, i takie jest życie.

Gość gość
Nie wiadomo czym się tak podniecasz. To ty się yu radzisz. Ona powiedziała ze się zakochała, ty że nie. Okazała swoje uczucia i spadł jej kamień z serca. A ty teraz się zastanawiasz, nie dowierzasz , kalkulujesz. I tak już wiadomo, że teraz pewnie się wycofa.

Gość gość
autorze, a Ty z tą dziewczyną spałeś ? Chodziliście z sobą do łóżka ? Czy było to neutralne spotkania ?

Gość gość
ten ostatni dłuższy wątek to nie pisał autor , tylko to zwyczajne przemyślenia faceta. I takie jest moje wrażenie, większość chce chwilowych doznań. A potem płacz, bo odszedł, a przecież jakby połowa ludzi brała pod uwagę taką możliwość że nie wyjdzie czasem wszystko to by nie było płaczu. Ale tak jesteśmy samotni , biedni i poszkodowani bo nikt nas nie kocha, i musimy być kochani i doceniani. Ja nie wiem czemu to społeczeństwo jest takie niedojrzałe...

Gość gość
Jak kobieta sie szybko zakoch*je to zły znak .Ogólnie liczy na jedno tylko, dla mnie zawsze się liczyło poznanie się najpierw, chodzenie na randki, poznawanie swoich wad czy zalet x Jak facet za długo zwleka to kobieta rezygnuje...ja tak miałam, że podobał mi się kolega ze studiów. On potrzebował pół roku, żeby zrozumieć że jestem "tą jedyną"...ale było już za późno bo umawiałam się już z innym.

Gość gość
Przecież odejść można i to wcale nierzadkie nawet po latach więc tutaj akurat nie ma różnicy. Może taka że przyzwyczajenie w takich przypadkach łatwo odejść nie pozwala. I tyle.

Gość gość
Jak kobieta sie szybko zakoch*je to zły znak .Ogólnie liczy na jedno tylko, dla mnie zawsze się liczyło poznanie się najpierw, chodzenie na randki, poznawanie swoich wad czy zalet x myślałam, że na randkich chodzi się z kimś kto już nam się podoba :P chyba już na samym początku musi być jakaś chemia, że zdecydowaliśmy się umówić z kimś. ale jak ktoś umawia się z laskami z tindera to ja się nie dziwie...

Gość gość
ość dziś Jak kobieta sie szybko zakoch*je to zły znak .Ogólnie liczy na jedno tylko, dla mnie zawsze się liczyło poznanie się najpierw, chodzenie na randki, poznawanie swoich wad czy zalet x myślałam, że na randkich chodzi się z kimś kto już nam się podoba jezyk.gif chyba już na samym początku musi być jakaś chemia, że zdecydowaliśmy się umówić z kimś. ale jak ktoś umawia się z laskami z tindera to ja się nie dziwie... x chemia z tindera? i odwrotnie chemia z badoo (lub z innego portalu "randkowego" ? :D to chyba z chemią nie ma nic wspólnego. No soory ale pisząc z dziewczyną /chłopakiem, skad mamy pewność czy aby napewno się spodobaliśmy temu komuś, czy nie robi sobie z nas jaj. Mnie z takiego szacownego portalu jednego dziewczyna wykiwała i nie przyszła na randkę, nie przeprosiła, przeprosin nie odczytała ( a gdzież by) a potem najzwyczajniej w świecie usunęła konto. Portale randkowe to dno..

Gość gość
To moze sie zakochala ale juz mnie jednak nie chce juz wieczorem sie odkochala zamiast dac mi wiecej czasu zebym sie zakochal tez

Gość gość
Jak kobieta sie szybko zakoch*je to zły znak .Ogólnie liczy na jedno tylko, dla mnie zawsze się liczyło poznanie się najpierw, chodzenie na randki, poznawanie swoich wad czy zalet x myślałam, że na randkich chodzi się z kimś kto już nam się podoba jezyk.gif chyba już na samym początku musi być jakaś chemia, że zdecydowaliśmy się umówić z kimś. ale jak ktoś umawia się z laskami z tindera to ja się nie dziwie... x chemia z tindera? i odwrotnie chemia z badoo (lub z innego portalu "randkowego" ? smiech.gif to chyba z chemią nie ma nic wspólnego. No soory ale pisząc z dziewczyną /chłopakiem, skad mamy pewność czy aby napewno się spodobaliśmy temu komuś, czy nie robi sobie z nas jaj. Mnie z takiego szacownego portalu jednego dziewczyna wykiwała i nie przyszła na randkę, nie przeprosiła, przeprosin nie odczytała ( a gdzież by) a potem najzwyczajniej w świecie usunęła konto. Portale randkowe to dno.. x o to mi właśnie chodziło...jak ktoś się umawia na randki przez internet to ja się nie dziwie, że na chemie nie wiadomo ile trzeba czekać bo się kogoś takiego praktycznie nie zna....ale ja mówię o sytuacjach gdy umawiamy się z kimś z PRAWDZIWEGO ŻYCIA. Ktoś nas już wcześniej musiał zafascynować sobą byśmy zdecydowali się spędzić z nim czas...nie wiem jak wy ale ja nie chodzę na randkę z pierwszym lepszym.

Gość gość
z prawdziwego życia jest już mało tych miłości, teraz każdy liczy na hajs, i karierę.

Gość gość
Jak kobieta sie szybko zakoch*je to zły znak .Ogólnie liczy na jedno tylko, dla mnie zawsze się liczyło poznanie się najpierw, chodzenie na randki, poznawanie swoich wad czy zalet. x to już jest uwarunkowane biologicznie, że kobietom zalezy na stabilizacji, ustatkowaniu się i odnalezieniu mężczyzny, który jej i potomstwu zapewni dostateczny byt. Za to facetom zalezy na seksie i dlatego na ręke wam by kobieta się za szybko nie zakochiwała, by "wygodny układ" ciągnąć bez zobowiązań jak najdłuzej.

Gość gość
Na tinderze ludzi traktuje się jak bydło na wybiegu. Nie wiem jak można chcieć kogokolwiek tam poznawać.

Gość gość
Jak kobieta sie szybko zakoch*je to zły znak x jak facet się długo nie zakochuje to też zły znak. znaczy się, że chce się Tobą bawić i w ma w zanadrzu "inne opcje", które sprawdza. Taki facet przeważnie leci w jednym czasie na kilka frontów.